Pufi de 2010 (53) - LMA Kiti!
Raspunsuri - Pagina 5
tomaca spune:
Ana - cum vrei sa scoatem galeria? Iti doresti sa fie pozitiv testuL/
BF - instructiunile de folosire a termomentului trebuie sa-ti spuna temperatura corecta pentru fiecare mod de citire. In general exista prezentate limitele normale si cele de febra.
Si da, in ureche sau pe piele temperatura este mai mica decat cea rectala.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Pentru ca Bibi sa se faca mare
Ajutoarele lui Mos Craciun
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Tomaca, da e vorba de ultimii molari care ar trebui sa iasa(teoretic ) dupa 2 anisori , Ariana are iesit unul jos si se vede coltul la celalalt(tot jos) , sus inca nu am observat nimic . Are 17 dinti (si un colt ) din 20 . Sa va fie de bine intalneala fetele O noapte linistita Simply,mami de Ariana |
Ma gandeam eu! Ca Ariana a fost mereu in frunte si la capitolul asta. Dureri cat mai mici sa aveti.
Povestea unui Dor
tomaca spune:
citat din mesajul lui blue_flower Tomaca - - trebuie sa imi iau si eu brosa ca a |
Micki le face; www.lucrumanual.tk
Sanatate lui Dani
Povestea unui Dor
tomaca spune:
Am citit din toate partile si vad ca s-a scris deja despre intalneala, asa ca ma duc sa vad si eu pozele (dar mai intai trebuie sa astept ceve 60 secunde )
Povestea unui Dor
blue_flower spune:
Eu am avut ceva probleme cu laptopul si cred nu mai am userul si parola de la picassa.
Va rog frumos sa imi trimiteti si mie un PM.
merci frumos.
decenuela spune:
buna fetele
n-am reusit sa ma uit pe fotografii...insa din discutii ...asa m-am intristat ca n-am ajuns si eu la intalnire
ma roade rau la ranza dar....asta e...
JM a ajuns aproape la 8....iar tanti a plecat de la 2 ca avea prg la dr si cik la 5 ink nu intrase...
asa ca...m-am apucat de zugravit....si da-i...si da-i...mi-a promis mie primatrul ca-mi ridik statuie in sect 3
la un moment m-am oprit am fc curat si noroc ca m-am si spalat....a venit popa cu craciunul...asa tam nesam...mi-a admirat creatia( juma de perete era vopsit jumatate ramas galben).... neintelegand ca defapt nu-i treaba terminata...
jiji a stat cuminte...f cuminte..si-a fc si el treaba...
azi am plecat mai tarziu ca a fost tanti la analize si....am vopsit juma de tavan...pana mi s-a rupt trafaletul....cand ajung acasa...continui nebunia..cu speranta ca voi termina azi -maine....vreau asa sa simt ca e curat..mi s-a pus mie pata...nu m-a rugat nimeni...nu-i pasa nimanui cum e la mine de craciun...nu-mi iau nici laude nici lauri nici nik....prb nici n-o sa se observe..dar ma voi simti eu bine....
chiar sunt trista ca n-am venit....si cred ca fac mult prea multe lucruri...si f putin pt mine si sufletul meu ....si tot zic de fiecare data ca.... gata....si uit ...tot uit...
am uitat oricum sa va spun ca am fost vineri la teatru...si am fost f fericita....si mi-a placut la nebunie piesa ....si vecina mea a fost superba si impreuna cu papadopol efectiv au incantat pe toata lumea...daca deja v-am mai zis impresii de la teatru...scuze...dar neuronul meu e praf...
acusica plec acasa....sunt cam obo...dar tre sa ma tin tare..sa termin..sau ma rog...sa inaintez...
va pup...si ca n-am venit
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
miremia spune:
Dece macar tu ai casa varuita, eu una daca ma tin de intalniri n-am nici rufele calcate.
Data viitoare nu te mai iertam ,trebuie neaparat sa vii!
Asa...sa va zic peripetia noastra majora de azi. A reusit sa darame comoda cu 4 sertare peste ea. Evident ca au cazut si sertare si tot ce era deasupra (inclusiv un laptop mic)....din fericire a scapat aproape neatinsa. Am avut un soc cand le-am vazut pe toate venind la vale si copilul in calea lor, nu stiu cum am apucat sa ma ridic sa o trag de sub ultimul sertar. A plans putin, am crezut ca s-a lovit, dar cred ca plangea de suparare pt ca era dezordine.
Si sa va povestesc si o intamplare din weekend. Calcase mama niste hainute si le pusese pe un pat. Mara se juca cu verisorul mic in camera respectiva, cand o aud ca urla. M-am gandit ca a batut-o/muscat-o, cand intru in camera ea plangea cu lacrimi de crocodil si imi arata spre hainute ca le aruncase verisorul de pe pat. Chiar nu stiu cu cine seamana asa ordonata, cu mine nu, iar cu ta-su nici atat. Poate e doar ceva trecator.....
BF iti trimit pm imediat.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
tomaca spune:
citat din mesajul lui miremia Dece macar tu ai casa varuita, eu una daca ma tin de intalniri n-am nici rufele calcate. Data viitoare nu te mai iertam ,trebuie neaparat sa vii! Asa...sa va zic peripetia noastra majora de azi. A reusit sa darame comoda cu 4 sertare peste ea. Evident ca au cazut si sertare si tot ce era deasupra (inclusiv un laptop mic)....din fericire a scapat aproape neatinsa. Am avut un soc cand le-am vazut pe toate venind la vale si copilul in calea lor, nu stiu cum am apucat sa ma ridic sa o trag de sub ultimul sertar. A plans putin, am crezut ca s-a lovit, dar cred ca plangea de suparare pt ca era dezordine. Si sa va povestesc si o intamplare din weekend. Calcase mama niste hainute si le pusese pe un pat. Mara se juca cu verisorul mic in camera respectiva, cand o aud ca urla. M-am gandit ca a batut-o/muscat-o, cand intru in camera ea plangea cu lacrimi de crocodil si imi arata spre hainute ca le aruncase verisorul de pe pat. Chiar nu stiu cu cine seamana asa ordonata, cu mine nu, iar cu ta-su nici atat. Poate e doar ceva trecator..... BF iti trimit pm imediat. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Deci e clar, am inteles, alearga dupa ordine si nu stie cum sa-ti spuna.
Una peste alta, ati avut noroc. Se pot intampla multe tragedii cu cazutul de mobila .....brrrrr.
Povestea unui Dor
miremia spune:
citat din mesajul lui tomaca Deci e clar, am inteles, alearga dupa ordine si nu stie cum sa-ti spuna. Una peste alta, ati avut noroc. Se pot intampla multe tragedii cu cazutul de mobila .....brrrrr. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un Pentru ca Bibi sa se faca mare Ajutoarele lui Mos Craciun |
Am si eu o problema la masarda, tot incerc sa scap de ea. Am momente cand nu sunt pe deplin fericita daca nu e curatenie in casa. Sau daca am pus toata casa la punct dar n-am mai apucat sa spal pe jos, iar e tragedie. Cum ziceam...incerc sa o rezolv.
Ea pare sa fie control freak, daca vede ca am lasat o farfurie goala pe masa ma obliga sa o duc in bucatarie, samburii de prune usacte ii pune doar in gunoi sau la mine in mana, si mai are si alte faze de genul. Afara nu arunca nimic pe jos, duce tot la cosurile de gunoi, iar daca nu gaseste, mi le da mie. N-am invatat-o eu, de aia ma intreb de unde i se trage.
Iar cu patania am avut mare mare noroc sa scape fara nicio accidentare, multumesc lui Dumnezeu!
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
alexutzzza spune:
Off offf off Mirela, bine ca ati scapat!
Sumar de Marti 13:
- cearta oribila si urlacioasa cu sotul
- am fost la un interviu care a durat 15 minute si am avut impresia ca abia astepta sa ma trimita acasa de cand i-am zis ca-s in concediu de maternitate de 2 ani incoace
- am fost sa ma tund si mi-a taiat mai mult de juma din par pe motiv ca era varza de deteriorat si tocit (avea dreptate saraca, ama vazut si eu dar nu eram pregatita sa renunt la asa mult)
- ca sa mai animam atmosfera de draci in casa am zis sa fim in spiritul Craciunului si sa facem bradul (pe care ne chinuim de 10 zile incoace sa il facem ca o sa plecam si nu vom avea timp sa ne bucuram de el) si Yannis a luat-o la fuga prin casa cu un glob , oricum era din plastic, baby friendly etc....si cand a alunecat si a luat o cazatura fix cu fruntea de parchet...ouch! si din viteza..Partea naspa? Intre frunte si parchet era globul pe care il tinea in mana!!!!
Noroc ca nu s-a spart bucati sa ii intre in ochi, dar a reusit sa faca o gaura cu fruntea in glob!!! Si tot conturul gaurii il are imprimat pe fatza sub forma de taietura! nimic f grav dar putea fi oribil! nici nu vreau sa ma gandesc!!!!
sper sa intelegeti de ce nu mai scriu comentarii si alte cele....
de Yannis