Pufi de 2010 (53) - LMA Kiti!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

buna dimi
haideti la cafeluta
micki la ce salina ati fost,si noi planuim o iesire de genul asta pana in Craciun.Noi ne gandeam la Slanic Moldova

Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

Ms de cafeluta!

Am fost la Slanic Prahova, si am coborat in Mina Unirea.
Kiti s-a distrat pt ca erau satele/locuri de joaca gonflabile. Si tare a mai tzopait. Noi ne-am inchiriat niste biciclete/masinute, biciclete cu 3 roti, parca. Si una avea atas, asa ca tati + Kiti si eu separat ne-am urmarit pe acolo. Asa ca au cu ce sa fie ocupati piticii pe acolo.

Revedere placuta cu sotul tau!

Mami lu' Kiti

www.lucrumanual.tk/new-products.php" target="_blank">Produse noi

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza!

Servesc si eu cafeluta cu voi, sa aveti o zi minunata dragelor!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

BF, ati fost aseara la Budimex? Ce are Dani? Cum se mai simte?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Nu stiu cum e pe la voi prin cartiere, dar la noi in Rah s-a dat startul la tobe si surle si ursi! Eu tot nu m-am prins de ce o fac si cine le da bani?

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Nu stiu cum e pe la voi prin cartiere, dar la noi in Rah s-a dat startul la tobe si surle si ursi! Eu tot nu m-am prins de ce o fac si cine le da bani?

Mie imi placea sa ma uit la ei, l-am scos si pe Sebi anul trecut la geam sa-i vada si i-au placut si lui Anul asta nu cred ca o sa mai avem parte de spectacole d-astea pe la noi prin cartier. Poate sa-i prindem cand mai mergem pe la bunici

Editez sa spun ca bani nu prea le dadeam; nu de alta, dar erau cam multi, veneau de multe ori pe zi si as fi falimentat

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

In asteptarea Mosului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

'neata!

as fi vrut tare mult sa vin si eu la intalnire, dar soacra=mea nu a fost acasa, asa ca......dar ma incanta ideea de a merge intr-un loc de joaca odata, poate in herastrau, ca-s destule. majoritatea decide insa!

fetele, belle si rapitoare ca intotdeauna!

ce sa mai zic...hm...ca-s pe fuga, ca de obicei......maine fac un test de sarcina, ca UM a fost pe 18 octombrie (!!!) si de cateva zile mi-e o greata de zile mari...............

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Neata la amiaza...ca de obicei.
Eu cand ajung la serviciu sunt atatea de facut incat nu am timp nici de inghitit cafeaua....

So, tare imi pare bine ca am fost aseara. Ayanna, daca ne-ai fi vazut, aveam spatiu mai mare, cu mai multe locuri/canapele, dar noi nu, ne-am inghesuit una in alta, sa fim cat mai aproape, sa ne auzim toate pe toate, sa impartasim impresii si experiente....ca niste mamici adevarate , desi eu am incercat sa propun la un moment dat sa mai vorbim si despre altceva decat copii....dar se pare ca nu s-a putut. Suntem prea "mame" versus "femei". Cel putin acum, la varsta asta a pufilor.
Multumim de mesaj. Ai fost super!!!
Evyme - esti o dulce. Imi place tunsoarea ta. Eu cochetez cu ideea sa ma tund, sa fac o schimbare majora. Din cand in cand fac schimbari la tunsoare/culoare. Acum intentionez sa ma tund scurt (cam ca Kris Jenner) si sa ma vopsesc mov inchis ....sa vedem cine va fi mai socat, maica-mea sau Dani.
Ruxita - sa mai vii la intalniri. Asa cum a zis Alex, pari si esti o domnisorica.
Lali -
Mire - , vreau sa ne mai vedem.
Tomaca - - trebuie sa imi iau si eu brosa ca a ta.....dar nu mai stiu cine le face.
Alex - sa va gasiti joburi, sa nu mai fiti stresati, ca stresati si copilul....

Dani a facut aseara la 18.30 temperatura de 39.4. Ia pus sotul un supozitor cu Novocalmin, iar la culcare a mai primit o lingurita de Nurofen.
La 4.30 si 5.30 nu mai avea febra. Nici dimineata la 9 nu avea nimic.

Aseara am cumparat termometru de ureche si piele, cu infrarosii. Poate ma lamureste si pe mine cineva cum e cu termometrul asta, ca imi arata cu un grad mai putin decat intrarectal. Ma gandesc ca e logic sa fie asa.
Dar eu cand mai administrez copilului antitermice? Si dupa care termometru?
Ca aseara am facut asa: intrarectal avea 38.7, la ureche avea 37.4 si pe spate avea 37.7.
Deci ....care era temperatura copilului? Si ce se da in aceasta situatie specifica?

pup, back to work.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Pai inca nu ai facut test??????

Hai Ana

Asteptam vesti Ana, e super(adica mie asa mi se pare )

Alicredo ti-ai facut analiza de sange sa vezi care e nivelul prolactinei? pt ca poate ca e ridicat nivelul ei chiar daca ai ciclu regulat(la mine una nivelul e inca mare)

Simply,mami de Ariana

Mergi la inceput

Mirela, tomaca, fetele nu vor sa deschida un centru de donatii permanente? adica ce-s cu acele depozite?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Mirela, tomaca, fetele nu vor sa deschida un centru de donatii permanente? adica ce-s cu acele depozite?

Buna,

Acum reusesc si eu sa intru.

Nu sunt donatii permanente, este doar pentru cauza de fata. Insa daca vrei sa donezi hainute si alte lucruri de copii poti sa o faci tot la Ajutoare umanitare la subiectul Produse copii - haine, lapte etc sau Actiunea trei sate (se duc la copii saraci in Moldova). Acestea sunt cu caracter permanent.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Pentru ca Bibi sa se faca mare

Ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput