Pufi de 2010 (53) - LMA Kiti!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

La multi ani Alexa

Sa ai parte de tot ce iti doresti tu

Multumesc de reprimire

Alicredo te inteleg perfect, nu am cuvinte de incurajare pt ca nu am nici pt mine, sunt in aceeasi situatie, plus intr-o lume medicala in care nu ai nevoie de investigatii , inca cica nu e cazul, anyway sper sa vina bb2 cat mai repede daca asta va doriti

Sorina Felicitariiii ! e un pas inainte si te cred ca te bucuri ca nu trebuie sa o mai legeni pe frumoasa Iris

O seara linistita sa aveti

Simply,mami de Ariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Eu sunt "in", ca piticotul meu doarme...

La placinte..inainte, dar nici de la visinata nu ma dau la o parte.. Ayanna...macar virtual, ca in viata reala...n-am mai baut de-un secol...asta apropos de socializare si viata sociala..

Sorina, mami de Diana si Iris

am baut eu astazi si am pus-o pe Ela sa spele vase pe motiv de mama lipsita de coordonare

Si fusei la intalnire, frumos, sigur mai vreau sa repetam experienta! Sincer am avut emotii ca inainte de intalnirea cu o veche dragoste... dar a fost ok, ca la sfarsit am mai fi stat si discutat in continuare despre pampersi, gradinite s.a.m.d.

Fetelor, mi-ati placut enorm! fiecare in parte! Pup you all!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Subscriu! Chiar a fost foarte dragut la intalneala! Cu ocazia asta le-am cunoscut si eu pe Ruxita si Evyme.
Ruxita este o tipa foarte de treaba! Sincera sa fiu, demult am avut curiozitatea sa o cunosc, asa de pe forum, uneori le zicea verde-n fata, alteori credeam ca exagereaza, alteori mi sa parea toata invaluita in mister, de cateva ori nu am fost de acord cu ea sau poate mi se parea prea radicala/transanta opinia/atitudinea ei vis a vis de anumite lucruri...pe scurt, mi se parea o persoana controversata dar!!! Este o domnisoara taaare draguta, prietenoasa, da, spun domnisoara pentru ca arata incredibil de tanara! Si tunsoarea si alura si atitudinea si silueta, pielea tot! ca o studenta! Si e placuta, comunicativa, deloc afectata (scuze Rux, dar uneori asa te-am interpretat in urma anumitor replici date aici) ce sa mai...placut surprinsa si imi prezint scuzele de rigoare pentru parearea pe care mi-am format-o la inceput. Respect!

Iar Evyme e foarte vesela! Deschisa, vorbareata, rade, amana energie, radiaza! Foarte placuta! Sa va fie de bine casuta cea noua si sa va bucurati de ea sanatosi si fericiti! Si sa mai vii la intalniri please! SI cand te gandesti ca Sebi a fost printre primii dupa care trebuia sa alergi prin casa te gandesti de unde are Evyme atata energie! LOL!

Restul fetelor...ne stim , ne-am imprietenit! Musai repetam!

Citez din Ruxita: Pup you all!

de Yannis

Multam mult pentru aprecieri si urari, mai ca ma faci sa rosesc
Intr-adevar, a fost foarte placut, iar timpul a zburat pur si simplu, pentru ca mie mi s-a parut ca am stat doar 5 minute... Initial eram si eu ca Ruxita, aveam emotii, ma gandeam daca nu cumva o sa ma simt pe dinafara, dar a fost de parca eram prietene de-o viata, am simtit ca ne cunosteam deja de multi ani (si de fapt asa si e).
Musai-musai sa repetam, mi-am incarcat bateriile la maxim, de foarte mult timp nu m-am mai simtit atat de bine!!!

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

In asteptarea Mosului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Seara buna fetelor!

Subscriu si eu la ce au zis Ruxita si Alex, a fost o intalnire tare draguta, ne-am simtit foarte bine, trebuie neaparat sa repetam.

M-am bucurat sa o cunosc personal pe Ruxita, este o tipa tare de treaba, m-am bucurat si sa le revad pe fete. Evyme sper ca te-ai simtit bine si o sa mai iesi cu noi la suc.

Si sa va impartasesc ideea geniala pe care a avut-o Lali. Sa meregm in ianuarie-februarie candva si sa facem o sedinta foto profesionala cu pufii. Ce ziceti?

Si ne-am gandit si sa ii ducem intr-o zi impreuna la un loc de joaca. Lorex te bagi?:D

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Fetele, sa va fie de bine intalneala si la mai multe!

Am admirat acum pozici ()...sunteti absolut superbe si va sta bine asa in grup... tinerele, vesele si cu preocupari comune (ca mamici de pufuleti). Va invidiez, desi recunosc ca, daca ar fi sa particip si eu la vreo intalnire cu voi, as depasi-o in emotii pe Ruxita.
Frumoase ideile voastre cu sedinte foto si intalniri la locul de joaca.

LALI ce mai face? David? Chiar ma gandeam la ei si m-am bucurat s-o vad in poze.

MIRE...am admirat-o si pe delfinutza ta...are niste ochi, doamneeee, te baga in boale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Mire, cu siguranta voi spune prezent si la urmatoarea intalnire
Cat despre ideea cu sedinta foto, eu ti-am zis deja, ma bag

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

In asteptarea Mosului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Tomaca, da e vorba de ultimii molari care ar trebui sa iasa(teoretic ) dupa 2 anisori , Ariana are iesit unul jos si se vede coltul la celalalt(tot jos) , sus inca nu am observat nimic . Are 17 dinti (si un colt ) din 20 .

Sa va fie de bine intalneala fetele

O noapte linistita

Simply,mami de Ariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Salutare!

1. LA MULTI ANI ALEXA!

2. Tare rau imi pare ca nu am ajuns si eu la intalnire . Frumoase, vesele si cochete, ca de obiecei!

3. Multumesc pentru urari, a fost un concediu de 3 zile bine-venit, pentru ca de fapt asta a fost primul nostru concediu in 3... Tare bine a mai fost.

Kiti s-a simtit excelent si mie cele 3 sedinte de salina, mi-au prins bine, asa ca nasul meu nu se mai infunda. Trece ea si restul de raceala.

In disperarea de a cauta jocuri adecvate varstei lor, am gasit pe net un www.activitaticopii.ro/jocuri_12_24_luni" target="_blank">site, cu idei interesante (cel putin pt mine) si m-am gandit sa va impartasesc si voua, poate va ajuta.

Eu sunt prinsa ca intr-o colivie, cu Kiti toata ziua pentru ca tati de Kiti pleca la munca la 7:30 si se intoarce la 18:30, in cel mai fericit caz. Asa ca ma simt legata de maini si de picioare. Nu am cu cine a-l lasa pe pitic, si deja asta ma cam dispera. Tare bine ar fi fost sa fi avut o matusa, o bunica, pe cineva cu care il las, macar 2 ore pe zi, sa imi limpezesc si eu creierii... Simt cum ma prafuiesc. Mda. Cam asa e sentimentul.

El este vioi, si plin de energie, inca nu vorbeste clar prea multe cuvinte, dar repeta ce aude, uneori. Si exerseaza pana ii iese. Vine la mine in brate si da sa ma pupe, sa ne dragalim. Azi cred m-a vazut mai trista ca nu am putut veni la intalnire. Asa ca mi-a tras o sedinta de pupaturi.

Am pus si cateva foto mai noi, sa vedeti mutrita de poznas deghizat in nevinovat.

Va pup si fug la somn...ca ma tot cauta Ene si nu ma gaseste.

Mami lu' Kiti

www.lucrumanual.tk/new-products.php" target="_blank">Produse noi

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

buna dimi
haideti la cafeluta
eu sunt in priza tare.Azi trebuie sa ajunga sotul acasa dupa vreo 8 luni de stat prin departari
asa ca in ultimile zile am fost in priza rau de tot-am bagat si smotru la greu ca nu mai am chef dupa aia sa mai deretic,vreau sa folosim timpul la maxim pt relaxare ca nu sta decat 3 sapt si parca vad ca or sa treaca precum o zi.Am mai bagat si o vizota la coafor sa-mi trag o imagine mai proaspata si frumoasa.Si printre toate astea am avut si 2 petreceri,aniversari de copii
micki la ce salina ati fost,si noi planuim o iesire de genul asta pana in Craciun.Noi ne gandeam la Slanic Moldova

si apropo de iesiri ca alta data in doi-am fi vrut si noi cateva zile doar pt noi.Dar nu ne induram ca Daria a fost disperata dupa plecarea lui taicasu si numara zilele de vreo luna asa ca daca acum vine si disparem amandoi ar fi jale.Ca sa nu mai zic ca ea inca nu stie ca urmeaza sa plece iar
si am o mare curiozitate -cum va reactiona Miru?Sigur am vb pe mess dar nu e ca atunci cand il cunosti.Si ea de regula nu prea avea rabdare sa stea la calc.

ma bucur si pt voi ca ati pus de intalneala.Fain..aud ca ati pus si poze.Cand mi-ao face un pic de timp abia astept sa va vad
si sa pun si eu un albu cu Miru

fug sa o preg pe Daria de gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

si eu la cafea, dastefa ...cred si eu ca il asteptati toate pe tati

fetele ma faceti geloasa...cred ca a fost o intalnire superba

Dragos inca doarme...ma duc sa bag si o cafea live

o zi frumoasa sa aveti

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Subscriu! Chiar a fost foarte dragut la intalneala! Cu ocazia asta le-am cunoscut si eu pe Ruxita si Evyme.
Ruxita este o tipa foarte de treaba! Sincera sa fiu, demult am avut curiozitatea sa o cunosc, asa de pe forum, uneori le zicea verde-n fata, alteori credeam ca exagereaza, alteori mi sa parea toata invaluita in mister, de cateva ori nu am fost de acord cu ea sau poate mi se parea prea radicala/transanta opinia/atitudinea ei vis a vis de anumite lucruri...pe scurt, mi se parea o persoana controversata dar!!! Este o domnisoara taaare draguta, prietenoasa, da, spun domnisoara pentru ca arata incredibil de tanara! Si tunsoarea si alura si atitudinea si silueta, pielea tot! ca o studenta! Si e placuta, comunicativa, deloc afectata (scuze Rux, dar uneori asa te-am interpretat in urma anumitor replici date aici) ce sa mai...placut surprinsa si imi prezint scuzele de rigoare pentru parearea pe care mi-am format-o la inceput. Respect!

de Yannis

... deci daca eram o bababiune, n-aveam nicio sansa? stai sa vezi... ca ma tot fac, de acum incolo!

da, personajele reale difera putin de cele virtuale, comunicarea scrisa de cea verbala face to face... dar mi-ai confirmat o banuiala de-a mea, ca as avea ceva probleme cu cea scrisa... surprind si eu reactii ostile sau defensive la ceea ce am spus/scris de ma baga in ceatza (ce-am vrut sa zic si ce-a inteles!)... dar cum spunea si BF cu o pagina mai sus... (ce-ai zis BF cu o pagina mai sus?) ca nu tot timpul poti lamuri aspectele legate de nuantze si astfel apar exagerarile... ah, exista carti intregi despre ce zic oamenii/ce-au vrut sa spuna de fapt si ce inteleg altii...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput