Pufi de 2010 (53) - LMA Kiti!
Raspunsuri - Pagina 15
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui evyme Si o veste mare de la noi: l-am inscris pe Sebi la o gradinita. Este in colaborare cu British College, se deschide din 9 ianuarie, este relativ aproape de casa si taxa este de doar 490 lei pe luna, program 7.30-19.00 Sper sa nu-mi faca surprize si sa nu vrea sa mearga; astazi la prezentare a stat lipit de mine si nu s-a dat jos din bartele mele decat cand a vazut ca e vorba de plecat Banuiesc ca atunci cand va vedea copiii pe acolo nu va mai face asa... din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai In asteptarea Mosului... |
Mi se pare super bine
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Pentru ca Bibi sa se faca mare
Ajutoarele lui Mos Craciun
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Ce ma bucur! Cum am vazut-o m-am gandit la voi. Licitatia se incheie maine la 21 parca. Am si eu cateceva licitat, sper sa-mi iasa (abonamentul de masaj pe 1 an de zile chiar langa biroul meu a ajuns la 650 lei, mi se par cam multi bani odata. Dar cand am vazut ca-i chiar lanaga mine am zis ca mi-a fost sortit, totusi 650 lei once? adica mai mult........ Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un Pentru ca Bibi sa se faca mare Ajutoarele lui Mos Craciun |
masaj pe 1 an de zile??? wow, m-as baga si io la asa ceva daca m-ar da banii afara din casa... 1 sedinta pe luna sau cum?
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
citat din mesajul lui evyme Si o veste mare de la noi: l-am inscris pe Sebi la o gradinita. Este in colaborare cu British College, se deschide din 9 ianuarie, este relativ aproape de casa si taxa este de doar 490 lei pe luna, program 7.30-19.00 Sper sa nu-mi faca surprize si sa nu vrea sa mearga; astazi la prezentare a stat lipit de mine si nu s-a dat jos din bartele mele decat cand a vazut ca e vorba de plecat Banuiesc ca atunci cand va vedea copiii pe acolo nu va mai face asa... din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai In asteptarea Mosului... |
felicitari! super afacere la 490 lei program pana in 19.00... si zici ca au deschis doar in Militari? Rahova nimic?
o fi o miscare mai ampla cu deschisul gradinitelor/creselor noi? Mai sa fie!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ruxita spune:
citat din mesajul lui evyme Tomaca, eu am licitat deja pentru agenda cu Rapid, de pont, sa vad daca si reusesc s-o iau, pana acum n-a mai licitat nimeni peste mine, o s-o urmaresc, ca n-as vrea s-o pierd... In liceu imi cumparam in fiecare an cate o agenda si o umpleam cu diferite articole din ziare si reviste, cu poze, cu autografe de la jucatori Acum m-am cam ramolit, trag de sot sa mai mergem si noi la cate un meci, iar ziare citesc doar pe net Dar agenda aia tare n-as vrea s-o pierd... din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai In asteptarea Mosului... |
wow si inca o data wow! mai rar femei microbiste! tu chiar poti urmari un meci intreg si mai intelegi si despre ce e vorba acolo pe teren? ca pe mine ma intereasa strict scorul :))
Ruxita spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem
RUXI, s-ar putea ca o data cu aceste cursuri sa-ti redescoperi pasiunea din copilarie si poate cine stie ce talent creator care zace ascuns acolo in interiorul tau, refulat din cauza atitudinii mamei tale vis-a-vis de asta. Iar daca nu, macar inveti ceva nou si poate o sa creezi singura costumasele de fat-frumos pentru serbarile lui Kay. Legat de citatul de mai sus...da, s-a vrut o gluma, adica sper sa fi spus o gluma, nu un adevar. Parerea mea e ca asa le sta bine adolecentilor, cu capul in nori...Atata vreme cat nu uita sa ramana cu picioarele pe pamant! Ca daca se maturizeaza prea devreme, o sa inceapa cautarile mai tarziu, ca sa vada ce au pierdut...si nici asa nu e bine. Fiecare perioada trebuie traita la timpul ei... Tu ce cauti acum de fapt si nu gasesti, ca n-am inteles? _ Mami de gagalice cu ochi de ciocolata |
sa stii ca la costumase ma gandeam! la unul de ursulet!
ce caut? in linii mari fericirea!
evyme spune:
citat din mesajul lui Ruxita
wow si inca o data wow! mai rar femei microbiste! tu chiar poti urmari un meci intreg si mai intelegi si despre ce e vorba acolo pe teren? ca pe mine ma intereasa strict scorul :)) -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Rux, eu mi-am cunoscut sotul pe stadion Imi place fotbalul la nebunie, il si practic cand am cu cine (acum il am pe Sebi, il antrenez de cate ori iesim in fata blocului), dar pe stadion merg pentru atmosfera, ca din meci nu prea reusesc sa vad mare lucru (mai ales cand merg si cu Sebi, ca tre sa alerg dupa el printre scaune)
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
In asteptarea Mosului...
tomaca spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ruxita
masaj pe 1 an de zile??? wow, m-as baga si io la asa ceva daca m-ar da banii afara din casa... 1 sedinta pe luna sau cum? -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
8 sedinte pe luna
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Pentru ca Bibi sa se faca mare
Ajutoarele lui Mos Craciun
miremia spune:
Rux, Evy pana sa raman insarcinata eram o dinamovista convinsa. Ma suna tata din strainatate si ii faceam rezumatul etapei, meregeam pe stadion (doar in groapa si pe actualul National arena), am tricou si fular cu Dinamo pe care le purtam de fiecare data cand mergeam la meciuri, stiu/stiam toate cantecele galeriei. Aveam si eu un mare of, nu aveam cu cine merge la meciuri, al meu nefiind microbist, reuseam sa-l mai tarai dupa mine din cand in cand. Alte dati venea fratele meu de la Cta sa ma insoteasca....
Acum nici macar la tv nu mai urmaresc meciurile, desi inainte mereu spuneam ca o sa fac un copil si o sa-l iau cu mine pe stadion, sa am si eu cu cine merge.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
Ruxita spune:
citat din mesajul lui miremia Rux ai intrebat fetee daca a ajuns coletul? _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Cred ca a ajuns ca am aparut pe prima pagina ca Roxana_G... ca n-am dat numele de cod...dar cel mai sigur sa intreb...
editez... exista si membru Roxana_G, deci nu sunt eu...