Pufi de 2010 (53) - LMA Kiti!
Raspunsuri - Pagina 14
Ruxita spune:
ca aveam obiective clare si stiam ce vreau de la viata de pe la 15-16 ani, a fost sa inteleg o gluma, nu? Ca eu tot incerc sa clarific aceste 2 chestii si nu-mi iese nici la 30...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
evyme spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
off topic.... mi-am amintit cu drag ce frumos ne povesteai cum ca n-aveti chiveta...si multe altele DAR...ca in sfarsit ati reusit sa va luati CASUTA VOASTRA..... asa-i ca e minunat???? Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Dece, da, a fost minunat! Pe de o parte as fi vrut sa am si eu casa asezata, dar pe de alta parte as fi stat asa la nesfarsit... Stateam seara pe o cutie de carton in bratele sotului si cu Sebi langa noi si simteam ca am totul!
Intre timp, am mobilat si noi, ca mi-am dorit tare mult sa fie un Craciun special (oricum va fi unul special, pentru ca vom fi pentru prima oara noi trei in casuta noastra)... Mai am cate ceva de facut, dar grosul e gata, restul la vara...
din 10.02.2010
fericita
de
Sebastian Mihai 

In asteptarea Mosului... 

evyme spune:
Tomaca, eu am licitat deja pentru agenda cu Rapid,
de pont, sa vad daca si reusesc s-o iau, pana acum n-a mai licitat nimeni peste mine, o s-o urmaresc, ca n-as vrea s-o pierd... In liceu imi cumparam in fiecare an cate o agenda si o umpleam cu diferite articole din ziare si reviste, cu poze, cu autografe de la jucatori
Acum m-am cam ramolit, trag de sot sa mai mergem si noi la cate un meci, iar ziare citesc doar pe net
Dar agenda aia tare n-as vrea s-o pierd...
din 10.02.2010
fericita
de
Sebastian Mihai 

In asteptarea Mosului... 

evyme spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_g fetele, e cu ochisori! mami de piersicuta de iulie-august scrie pe mine. impresii si detalii mai tarziu _ mama lui Stefan, pui scump |
Felicitari! Sa fie sanatos/sanatoasa si sa ai o sarcina cat mai usoara!

din 10.02.2010
fericita
de
Sebastian Mihai 

In asteptarea Mosului... 

evyme spune:
Si o veste mare de la noi: l-am inscris pe Sebi la o gradinita. Este in colaborare cu British College, se deschide din 9 ianuarie, este relativ aproape de casa si taxa este de doar 490 lei pe luna, program 7.30-19.00
Sper sa nu-mi faca surprize si sa nu vrea sa mearga; astazi la prezentare a stat lipit de mine si nu s-a dat jos din bartele mele decat cand a vazut ca e vorba de plecat
Banuiesc ca atunci cand va vedea copiii pe acolo nu va mai face asa...
din 10.02.2010
fericita
de
Sebastian Mihai 

In asteptarea Mosului... 

ayanna_xem spune:
| citat din mesajul lui Ruxita ca aveam obiective clare si stiam ce vreau de la viata de pe la 15-16 ani, a fost sa inteleg o gluma, nu? Ca eu tot incerc sa clarific aceste 2 chestii si nu-mi iese nici la 30... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
RUXI, s-ar putea ca o data cu aceste cursuri sa-ti redescoperi pasiunea din copilarie si poate cine stie ce talent creator care zace ascuns acolo in interiorul tau, refulat din cauza atitudinii mamei tale vis-a-vis de asta. Iar daca nu, macar inveti ceva nou si poate o sa creezi singura costumasele de fat-frumos pentru serbarile lui Kay.

Legat de citatul de mai sus...da, s-a vrut o gluma, adica sper sa fi spus o gluma, nu un adevar. Parerea mea e ca asa le sta bine adolecentilor, cu capul in nori...Atata vreme cat nu uita sa ramana cu picioarele pe pamant!
Ca daca se maturizeaza prea devreme, o sa inceapa cautarile mai tarziu, ca sa vada ce au pierdut...si nici asa nu e bine. Fiecare perioada trebuie traita la timpul ei...
Tu ce cauti acum de fapt si nu gasesti, ca n-am inteles?
ayanna_xem spune:
| citat din mesajul lui evyme Si o veste mare de la noi: l-am inscris pe Sebi la o gradinita. Este in colaborare cu British College, se deschide din 9 ianuarie, este relativ aproape de casa si taxa este de doar 490 lei pe luna, program 7.30-19.00 Sper sa nu-mi faca surprize si sa nu vrea sa mearga; astazi la prezentare a stat lipit de mine si nu s-a dat jos din bartele mele decat cand a vazut ca e vorba de plecat Banuiesc ca atunci cand va vedea copiii pe acolo nu va mai face asa...din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai ![]() ![]() In asteptarea Mosului... ![]() ![]() ![]() |
Suuuuper! Bravo! Si foarte avantajos ca pret! Ce va ofera in banii astia, ca e suspect de convenabil, nu?
Oricum, sa fie intr-un cas bun si sa-i placa lu' Sebica!
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui evyme Si o veste mare de la noi: l-am inscris pe Sebi la o gradinita. Este in colaborare cu British College, se deschide din 9 ianuarie, este relativ aproape de casa si taxa este de doar 490 lei pe luna, program 7.30-19.00 Sper sa nu-mi faca surprize si sa nu vrea sa mearga; astazi la prezentare a stat lipit de mine si nu s-a dat jos din bartele mele decat cand a vazut ca e vorba de plecat Banuiesc ca atunci cand va vedea copiii pe acolo nu va mai face asa...din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai ![]() ![]() In asteptarea Mosului... ![]() ![]() ![]() |
E particulara sau de stat?
Ca pretul e foarte mic....adica e mic fata de preturile pe care le-am mai citit eu si de care am mai auzit.
Unde e?
evyme spune:
Gradinita este particulara, iar programul este asa:
7.30-8.50 primirea copiilor si control medical
9.00-9.30 mic dejun (au bucatarie proprie)
9.30-11.00 activitati educative cf curiculum national
11.00-11.15 gustarea de dimineata
11.15-13.00 activitati optionale (se platesc separat si sunt intre 40-70 lei pe luna un optional care se desfasoara o data pe saptamana)
13.00-13.30 pranzul
13.30-16.30 somn
16.30-17.00 gustarea de dupa-masa
17.00-19.00 activitati recreative/preluarea copiilor de catre parinti
Si mie mi s-a parut ca ar fi taxa mica, stiind ce scoruri sunt la alte gradinite, dar explicatia lor a fost ca sunt sponsorizati de british college si d-asta au pretul asta. Nu au decat aceasta varianta de program, copilul se poate lua oricand incepand cu ora 13.00, dar taxa ramane aceeasi. Se face reducere daca absenteaza mai mult de 10 zile consecutiv.
Gradinita este in apropiere de autogara Militari. Dar este batalie mare pe locuri. Eu am sunat acum doua luni, ca vazusem un afis la soacramea la bloc si m-au chemat astazi ca sa semnam contractul. Deja au facut si doua grupe pentru anul viitor (primesc copii de peste doi ani). Daca intereseaza e cineva, pot sa va dau nr de tel.
din 10.02.2010
fericita
de
Sebastian Mihai 

In asteptarea Mosului... 

tomaca spune:
| citat din mesajul lui evyme Tomaca, eu am licitat deja pentru agenda cu Rapid, de pont, sa vad daca si reusesc s-o iau, pana acum n-a mai licitat nimeni peste mine, o s-o urmaresc, ca n-as vrea s-o pierd... In liceu imi cumparam in fiecare an cate o agenda si o umpleam cu diferite articole din ziare si reviste, cu poze, cu autografe de la jucatori Dar agenda aia tare n-as vrea s-o pierd...din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai ![]() ![]() In asteptarea Mosului... ![]() ![]() ![]() |
Ce ma bucur! Cum am vazut-o m-am gandit la voi. Licitatia se incheie maine la 21 parca. Am si eu cateceva licitat, sper sa-mi iasa (abonamentul de masaj pe 1 an de zile chiar langa biroul meu a ajuns la 650 lei, mi se par cam multi bani odata. Dar cand am vazut ca-i chiar lanaga mine am zis ca mi-a fost sortit, totusi 650 lei once? adica mai mult........

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Pentru ca Bibi sa se faca mare
Ajutoarele lui Mos Craciun