Prichindei nazdravani 2008! - *LMA 2012* (17)
Raspunsuri - Pagina 18
MarianaPop spune:
Buna dimineata fetelor
!

pentru toata lumea...Poftiti de serviti
!
La noi e jale mare in familie, pleaca David la gradi...
. Colombina s-a pus de ieri pe urlaturi...
, sper sa se mai impace cu gandul ca n-o sa se mai intalneasca zilnic cu "iubitul" ei.
"Iubitul" e si el foarte trist...
. Vineri ne-am planificat un photo shooting
, asa ca de
. Greu cu copiii astia cand se ataseaza de cineva, ceva...
. Mi-ar fi placut sa-i avem impreuna si la gradi dar din pacate gradinita aleasa de parintii lui e prea departe de noi...
Altceva...nu stiu ce sa mai zic...va astept pe voi poate gasim un subiect de discutii...![]()
Nyny, zombi si pe fuga ca de obicei
! Ma bucur ca sunteti bine
. Asteptam poze cu Marushca tunsulici
.
Sa aveti o zi buna
!
nyny spune:
Neatza
Si eu cofee la servici, sarumana Mariana
. Tinem pumnii Corcodusei sa treaca cat mai usor peste despartire. Poate reusiti totusi sa pastrati macar un timp legatura cu "best friend" ca sa nu se rupa total din prima.
Eu am inceput o cura de detoxifiere cu www.colonhelp.ro/produsul-colon-help/ce-este-colonhelp" target="_blank"> colon_help ca dupa atata carne se cerea o curatenie. Problema e ca tre' sa beau apa ca sa-si faca efectul iar de regula nu prea simt nevoia si uit.
Ma apuc de treaba ca prea frec duda de azi-dimineatza
.
P.s am incarcat cateva poze
Mamica fericita de Mara si de David
alina_satena spune:
Nyny spor la treaba si o zi usoara azi si eu ar cam trebui sa ma apuc de treaba dar parca nu am putere
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nyny Neatza Si eu cofee la servici, sarumana Mariana ![]() . Tinem pumnii Corcodusei sa treaca cat mai usor peste despartire. Poate reusiti totusi sa pastrati macar un timp legatura cu "best friend" ca sa nu se rupa total din prima. Eu am inceput o cura de detoxifiere cu www.colonhelp.ro/produsul-colon-help/ce-este-colonhelp" target="_blank"> colon_help ca dupa atata carne se cerea o curatenie. Problema e ca tre' sa beau apa ca sa-si faca efectul iar de regula nu prea simt nevoia si uit. ![]() Ma apuc de treaba ca prea frec duda de azi-dimineatza P.s am incarcat cateva poze Mamica fericita de Mara si de David |
Nyny,
! Nu prea o sa reusim sa tinem legatura cu ei...mi-e teama sa nu se creada ca "fortzam" un pic chestiunea...sper sa treca cu brio mai ales ca ea nu are o fire chiar sensibiloasa Ooops, detoxifiere? Am un pitic pe creier (printre multi altii

dragalashei Mara cu tunsoarea ei cocheta,
Davidutzului...arata super tortuletul aniversar
si nu in ultimul rand
voua, aratati super impreuna. Sa fiti sanatosi si la punga grosi Spor la munci
alina_satena spune:
Fetelor eu din pacate ma voi retrage din casuta din cauza anumitor probleme,va voi citi din umbra dar din pacate nu mai pot intra asa pe cat mi-as dori eu
si na stiti cum este depresia asta ma omoara
ioana_iasi spune:
salutare fetelor si LAmulti ani!!!
Corcodusa sa-ti dea dumnezeu putere sa treci mai departe.
Eu fac acum de mancare am omorat un cucos si facem un borsulet bio,niste purjolute si un gratarel de curcan cu pilafut...va astept la masa![]()
copilasi sunt bine am avut botezul la cel mic de boboteaza ...revin cu mai multe detali acum fug la bucatarie cat dorm baieti sa pot face ceva de papa