Prichindei nazdravani 2008! - *LMA 2012* (17)
Raspunsuri - Pagina 17
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doinita_g Mariana de data asta...am fost 'chitita' pe mine si nimeni altcineva...am tot luat pt toata lumea...iar eu de fiecare data eram pas...Pacat ca oferta nu era cine stie ce...adica eu visam si la o 'lochitica'...sa-mi redescopar feminitatea pierduta...sau ceva sexy...Oare toate astea mi se trag de la apropierea de 40??? Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008) "Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Doinita, ! Cam asa ceva.... Schimbare la schimbare de prefix.... Principalul e sa te simti bine in pielea ta indiferent de cati ani ai avea .
magdalena67 spune:
Buna dimineata si La Multi Ani pentru toata lumea, sa aveti un an plin de sanatate, impliniri si reusite,Nu prea am avut cum sa intru, caci la servici e crunt, iar de acasa parca nu mai am timp si nici putere. Azi Yari a inceput gradinita, am inteles ca a fost foarte incantata, au fost plecati cateva zile si la sanius.
alina_satena spune:
Fetelor la am avut un week-end full,am avut parte si de ceva.
Au venit si ai mei aseara de la tara,aseara am ratatdar este si in seara asta timp
Miercuri merg cu delia la alergolog sa ne citeasca analizele,sper sa yi fii iesit bine sa numai aibe anemie.
Doinita sa porti cu placere bluza.
Magdalena spor la treaba.
Nyny unde esti mami?
Tatiana unde sunteti?
MarianaPop spune:
Iar mi-am facut de cap.... E ziua cumetrei mele si am avut dezmat la mancarici si sucarici.... Uff...nu mai am nici o petrecere pana pe 18 cand e ziua fratelui meu, asa ca trebuie sa trec pe restrictii....
Nu v-am pove... una buna de-a corcodushei.... Are o dilema: urcam scarile la bloc si pe jos se vedeau amprente de kk, eu la repezeala ii spun: "Bianca ai grija sa nu calci in rahat!" Ea: "E rahat de la cozonac, mami?"..., ii zic "Nu. E kk de caine sau pisica!" Ea: "Atunci dc nu i-ai spus kk si i-ai spus rahat?" ??!!??...Oricum a ramas ca-n tren...o sa fiu mai atenta sa nu-mi mai bag cupilu' in ceata .
O zi buna in continuare !
Gherman_in spune:
Salutari si din partea noastra!Nu am scapat de musafirealainca,miercuri scap.Azi am colindat Deva cu finutul,i-am luat o geaca groasa,l-am scos la un hamburger,i-am luat de la chioscul de ziare niste insecte16 ron bucata,acum astept sa se trezeasca sa mergem la Hd cu ciucu ciucu,adica cu trenul.Hai ca s-au trezit,ma duc sa le dau sa manance.Mai intru si eu deseara.
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena Fetelor sunteti pe aici? http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Sunt si eu pe-aici !
nyny spune:
hello hello... Ce faceti fetelor? Dormiti, bineinteles..
Bag repede neshte vorbe despre noi ca sa nu ma dati disparuta. Suntem bine sanatosi, am trecut si de sarbatori, acum astept sa intram in normal cu toate activitatile: Marushca cu gradi, noi cu serv (de maine incep), Dav cu mamaie... rutina zilnica. Sambata am fost cu Mara la coafor si i-am tras o tunsoare bob de care este foarte mandra... poate reusesc sa pun cateva poze maine. Ii sta tare bine.
Altceva nu stiu ce sa mai zic... "toate-s vechi si noua toate". Voi stiti ca eu citesc zilnic, dar nu prea mai apuc sa scriu ceva in timpul zilei... abia pe la miezul noptii mai prind si eu o clipa de ragaz. Nu mai am putere la ora asta sa raspund nominal, sper sa nu va suparati. Va pup pe toate ...
Mamica fericita de Mara si de David