Prichindei nazdravani 2008! - *LMA 2012* (17)
Raspunsuri - Pagina 16
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena Astea sunt vise direct ca al meu sot nu vrea asa cceva http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Pai atunci incearca un belly dance sau un streaptease mic . Trebuie sa faceti ceva mai deosebit in perioada asta...
MarianaPop spune:
citat din mesajul lui alina_satena nimic nu il intereseaza pe al meus sot mai mult decat somnul http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Atunci fa-i un masaj si trage-i un leganat pe picioare .
MarianaPop spune:
Da' ce ploaie-i mai trage . Sa nu scada temperaturile ca ne rupem noada.... Shopping-uiala-i facuta de omu', maine bucataresc...varza calita cu carnaciori, cateva sarmalutze pentru Bica, supa de legume cu taitei...desert...fac rasturnata Doinitzei. As fi vrut sa fac baclavaua lui Nyny, da' n-am finante si pentru nuca....
Asa ca...nu stiu dk reusesc maine sa intru...transmit de astazi celor care-si serbeaza ziua numelui:
La multi ani cu santatate si cu multe bucurii!
S-auzim numai de bine !
MarianaPop spune:
Buna dimineata fetelor !
Poftiti la si !
La noi fulguieste de azi noapte , inca nu s-a asezat pe jos dar...cine stie? Prognoza era ca o sa ploua....
In rest nimic interesant...toate-s vechi si noi sunt toate .
Alina, cum a fost singuri-singurei ?
Tatiana, gata cu musafireala ?
Doinita, Nyny, Discordia, Ioana ! Nici o veste pe anul asta ?
doinita_g spune:
Buna dimineata fetelor!
De vineri pana ieri seara am avut program maraton de zile de nastere si onomastici ...iar acum ma cam resimt!
La Multi Ani cu intarziere pt toti Ionii si Ioanele!
Sanatate si mult noroc!
Iar vineri seara am inregistrat si noi o 'premiera' ...eu si omu singuri pentru prima oara de cand avem copchil...noroc ca aveam o sticla de sampanie sa ma ametesc si eu putin...si sa nu mai intreb intruna: 'ce-o face fata?, oare e bine?...
Ea s-a simtit minunat la niste prieteni...si noi de asemenea...
Ieri dimi...am tras si o raita prin Caref...mi-am luat o camasutza...
Cam astea-s noutatile...sapt viitoare...iar mergem cu Teo la control la urechi...
la mamici si puiuti
MarianaPop spune:
citat din mesajul lui doinita_g Buna dimineata fetelor! ........... Iar vineri seara am inregistrat si noi o 'premiera' ...eu si omu singuri pentru prima oara de cand avem copchil...noroc ca aveam o sticla de sampanie sa ma ametesc si eu putin...si sa nu mai intreb intruna: 'ce-o face fata?, oare e bine?... Ea s-a simtit minunat la niste prieteni...si noi de asemenea... Ieri dimi...am tras si o raita prin Caref...mi-am luat o camasutza... Cam astea-s noutatile...sapt viitoare...iar mergem cu Teo la control la urechi... la mamici si puiuti Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008) "Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Doinita, la mai multe inainte ! Se vede ca asta-i an bun pentru intalneli in miez de noapte si caderi la asternut . La noi...omu' s-a intors in patul conjugal ...a avut unda verde de la fiica-sa.... Saracu' om...a rasuflat usurat "Nevasta parca am fost plecat in delegatie..."...
Sa porti sanatoasa camasutza . Nu stiu dk ai observat, au fost reduceri de pana la 50% la majoritatea confectiilor pentru copii. Eu din pacate "n-am reusit" sa ajung...
Bafta Teodorei la control !
doinita_g spune:
Mariana de data asta...am fost 'chitita' pe mine si nimeni altcineva...am tot luat pt toata lumea...iar eu de fiecare data eram pas...Pacat ca oferta nu era cine stie ce...adica eu visam si la o 'lochitica'...sa-mi redescopar feminitatea pierduta...sau ceva sexy...Oare toate astea mi se trag de la apropierea de 40???