Prichindei nazdravani 2008! - *LMA 2012* (17)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

K este mai m8ca cu putin ca Delia si este mai inalta ca ea.
App de asta eu am probleme cu mancatul cu Delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

K este mai m8ca cu putin ca Delia si este mai inalta ca ea.
App de asta eu am probleme cu mancatul cu Delia

http://alinahandmade.blogspot.com/

Sa nu mai faci niciodata greseala sa compari copiii intre ei. Fiecare are ritmul lui de crestere . Si noi avem mofturi la mancare dar m-am invatat sa nu le mai dau atentie si ii pregatesc doar ce-i place ei sa manance. Daca stau sa ma gandesc ce stres aveam cu greutatea cand era bb

Mergi la inceput

Delia este exagerata rau cu mofturile de a dreptul imposibila

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor !

Poftiti la si !

La noi a plouat . Spre dezamagirea Biculinei, se pare ca nu mai vine . Luni dupa amiaza am iesit pe traseu cu trotineta , iar ieri dupa amiaza vroia la patinoar (il auzise pe iubitul ei David ca se duce acolo)...In rest nimic interesant, omu' la vatra, socrela cu ale ei figuri...astept vremuri mai bune .

Va doresc o zi linistita !

Mergi la inceput

Chiar nimeni la .....?

Sa ne amuzam putin :

Tatal vine de la cresa cu copilul si mama isi pune mainile in cap:
- Asta nu-i copilul nostru!
La care el mirat:
- Ce importanta are, maine tot la cresa il duc!

Intr-un autobuz, pe aceeasi bancheta stateau un barbat si o femeie cu un bebelus in brate. La un moment dat, femeia scoate un san sa-l alapteze pe cel mic. Bebelusul intoarce nasucul intr-o parte si nu vrea sa suga. Femeia, suparata ii spune:
- Mananca, altfel ii dau lui nenea!
Ajung ei la Ploiesti, aceeasi scena: femeia scoate un san sa-l alapteze pe cel mic. Bebelusul intoace nasucul intr-o
parte si nu vrea sa suga. Femeia din nou:
- Mananca, altfel ii dau lui nenea! Bebelusul, nimic.
Ajung ei la Brasov…scena se repeta, bebelusul iar nu vrea.
Femeia iar spune:
- Mananca, altfel ii dau lui nenea!
Autobuzul pleaca mai departe. Domnul care statea langa femeie pe bancheta izbucneste:
- Dar hotarati-va doamna odata, ca eu trebuia sa cobor la Ploiesti!!!

Sotia pleaca din localitate in interes de serviciu. Sotul il scoala pe copilas de dimineata, ii pregateste micul-dejun, il ia de mana sa il duca la gradinita. La gradinita educatoarea ii spune ca acest copil ii este necunoscut. Il duce la o a doua gradinita, si la a treia. Cand ies de la a patra gradinita, copilul spune:
- Taticule, inca o gradinita si astazi chiar ca intarzii la scoala!

O femeie se intalneste cu prietena ei, care plimba un copil in carucior.
-Ce copil frumos! Si ce bine seamana cu sotul tau!
-Zau? Pai asta-i copilul vecinei mele!!!

Mergi la inceput

Mariana si eu prezenta la cafea ,am lipsit motivat am fost sa ma cert cu cei de la RCS&RDS ca nu imi mergea internetu.
sunt solo acasaai mei au plecat la tara ptr 2 zile yupeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Bonjour,ai mei copchii,3 la numar sunt picati de pe front,dorm bustean.I-am dus la spatiu de joaca,i-am adus acasa,au mancat o tona,si s-au culcat.Toti in aceeasi camera.Sunt curioasa care se trezeste primul.Asteptam randunoiu,si apoi o taiem la bazin.

Mariana,si Daria tot aceeasi inaltime o are,si are 16 Kg,dar nu stiu de ce mi s-a parut mie ca Biencuta e mai inalta.Poate ca a mea e mai umflata-n falci.Cum merge treaba azi?
Alina,distractie placuta,daca sunteti singurei.Asa da,ca o adevarata familie.Sau a plecat si sotul cu Delia?
Doinita,Nyny,Magdalena,voi pe unde umblati?

Mergi la inceput

Hi hi hi,s-a trezit Iarina tipand in patut,apoi vorbea ceva,dar nu am putut deslusi ce zice si pana sa ajung eu,i-a trezit si pe ailalti doi,stateau in fund si se uitau la Iarina.Am culcat-o pe Iarina la loc,si ailalti dupa ea.Spiritul de turmaAcum dorm din nou.

Alina,mai pune poze.

Mergi la inceput

Am venit eu si ati plecat voi?Pe unde umblati?

Mergi la inceput

Buna ziua fetelor !

Tatiana, merge treaba ca unsa . Apai ce mai muncesti bietii copii...loc de joaca...bazin...E bine ca au unde sa-si consume energia....
Btw de ce-i spune-ai Alinei...mai avem putin si facem 1 an "impreuna"...si te dai nevazuta ? Pe cand niste pozici si cu voi ?

Alina, sa inteleg ca sunteti ca doi porumbei ? Bine si cu puiutza mica.... Acum e rost de si baie-n spume....

Mergi la inceput