Prichindei nazdravani 2008! - *LMA 2012* (17)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Fetelor eu din pacate ma voi retrage din casuta din cauza anumitor probleme,va voi citi din umbra dar din pacate nu mai pot intra asa pe cat mi-as dori eusi na stiti cum este depresia asta ma omoara

http://alinahandmade.blogspot.com/

Alina, da' ce-ai patit mami ? Nu e mai bine sa fii cu noi decat sa ne citesti din umbra ? Hai, lasa depresia...fii tare...o sa treaca si asta.... Pai cine-mi mai bea cafeaua matinala ? Spune ce te apasa...poate iti pot da un sfat...Am observat ca esti cam tacuta pe anul asta...dar m-am gandit ca na'...avem ca toate, zile bune si mai putin bune...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioana_iasi

salutare fetelor si LAmulti ani!!!
Corcodusa sa-ti dea dumnezeu putere sa treci mai departe.

Eu fac acum de mancare am omorat un cucos si facem un borsulet bio,niste purjolute si un gratarel de curcan cu pilafut...va astept la masa
copilasi sunt bine am avut botezul la cel mic de boboteaza ...revin cu mai multe detali acum fug la bucatarie cat dorm baieti sa pot face ceva de papa

Matei ,teodor de 3 ani,tati si eu!

Ioana, ! La multi ani cu sanatate ca-i mai buna decat toate !
Daca-i bio cu placere, m-am infiintat la masa .
Spor la bucatareala !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Salutare fetelor!
Cam tarziu pe ziua de azi...dar am avut treburi pe la munci!
Mariana zici tu ca nu-i sensibiloasa fata...dar cine stie? poate nu se manifesta asa...ca altele[:) Pupici Biencutzei sa depaseasca repede momentul
Ioana... ce bine miroase la tine in bucatarie
Nyny n-am apucat sa vad pozici ... dar sper sa intru cat mai repede
Alina ce s-a intamplat?
Tatiana...cum stai cu centrala nucleara? ai dat drumu' la vreun reactor ceva?
Azi i-am luat lui Teo niste creioane de colorat super faine...cerate, nemtesti, niste culori superbe... si-s asa ca niste rujuri...le iese 'varful' pe masura ce 'muncesti'.
...si doua joculete ieftine... cum erau pe vremea mea...sa faci tot felul de 'chestii' la unu din niste forme...iar la al doilea...pe o tabla infingi niste rondele si are si cifre si litere...
Voi cu ce mai umpleti timpul la prichindei?

Mergi la inceput

Doinita, !
Se vede ca Teo are inclinatii catre bibileala, a mea nexam nu-i cu formele si cu infiptul rondelelor . Am marele noroc ca majoritatea timpului se joaca singurica ...Aseara de exemplu s-a jucat cu mashinutele, a insirat trenuletele, a mai tastat cate ceva la casa de marcat , a mai dat rest la cate ceva...intinde de zor cartile si creioanele pe jos asta e cand se joaca de-a educatoarea si are copii in grija , deocamdata am scapat de stransul bolurilor de plastic si a tacamurilor de la bucatarie, ca de' copiii trebuie sa si manance nu ? Aseara a "cocat" la cuptorul ei o inghetata pufoasa pe care i-a servit-o lui tati . In rest, ba coloram, ba facem puzzle, lego...depinde de ce are chef don'shoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Mariana sunt asa tristia si suparata ca nu imi pot mai reveni ,Delia mai mereu e bolnava, eu sunt obligata sa stau acasa,banii nu ne ajung.
Mi-as dori sa am si eu un servici,dar sper sa treaca toate astea.
E bine ca, corcodusa ta se joaca singura a mea doar sa plece pe la bunicii ei
Maine mergem la alergolog sa ne citeasca analizele sper sa fie totul bine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Mariana sunt asa tristia si suparata ca nu imi pot mai reveni ,Delia mai mereu e bolnava, eu sunt obligata sa stau acasa,banii nu ne ajung.
Mi-as dori sa am si eu un servici,dar sper sa treaca toate astea.
E bine ca, corcodusa ta se joaca singura a mea doar sa plece pe la bunicii ei
Maine mergem la alergolog sa ne citeasca analizele sper sa fie totul bine.

http://alinahandmade.blogspot.com/

Alina, nu mai fi trista ! O sa treaca si bolile astea, doamne fereste de mai rau. Ce sa-i faci, e mai sensibila, din cauza tratamentelor dese nu are aceeasi imunitate ca si ceilalti copii. Fiecare ne dorim sa avem copiii sanatosi dar asta nu depinde intotdeauna de noi. Nu este cazul sa te simti vinovata . Hai, fruntea sus...o sa vina si vremuri mai bune, o sa vezi . Asteptam vesti de la alergolog! Tinem pumnii sa fie bine !

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor !

sunt gata! Poftiti de serviti !

Brrrrr...da' ce frig e astazi...in sfarsit e iarna.
Citeam de dimi intr-un ziar local ca la scoli s-au dat drumul la inscrieri pentru clasa 0, deci anul pregatitor nu mai e la gradi ci la scoala.... Ce-o mai fi la anul nu se stie ...Pe de o parte ma bucur ca aceasta pregatire va fi la scoala si nu la gradi pentru ca programa de la gradi si doamnele educatoare sunt mult mai permisive...Doamne ce rpd mai trece timpul...
Ieri la cresa ne-au dat cate un flyer cu deschiderea unui centru FasTrucKids . Beneficiem de o lectie gratuita. Stiam cate ceva de anul trecut, e tare bine ca se deschide si la noi. Poate reusesc sa o inscriu permanent si pe Bianca . Voi fetelor, ati participat cu copiii la un astfel de program?

si va doresc o zi buna si calduroasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Mariana si eu prezenta la cafea.
Eu nu am participat niciodata cu DElia la un astfel de program,dp ce mergi cu corcodusa asteptam vesti.

Mergi la inceput

Superrrrr! Vizionare placuta !

www.obtampons.ca/apology

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Buna dimineata!
Alina iti tin pumnii sa fie bine la alergolog
Mariana eu am fost interesata de FKD dar in afara de lectia gratuita...sedinta e de 80-100 roni, noi nu ne-am permis...plus ca se pare ca...nu-i provincia ca Bucurestiul...si atunci am spus pas...astept sa faca Teo 4 ani si eu voi merge pe Palatul Copiilor...m-am interesat si sunt tot felul de 'cercuri' dans, pictura, foto..etc...gratis. FKD se doreste a fi altceva dar...e scump pt buzunarul meu...
Si eu is ingrijorata pt Teo...cand doarme respira 'zgomotos'...nu tot timpul, in functie de pozitie...vedem ce mai zice dr sapt viitoare

Mergi la inceput