Prichindei nazdravani 2008! - *LMA 2012* (17)
Raspunsuri - Pagina 12
Gherman_in spune:
La multi ani cu sanatate!!Si noi am petrecut pana dimineata la 4,dar am petrecut in asa fel,,incat am avut nevoie de pastiluta de a doua ziL-a costat cam scump pe randunoi distractia,cam 85 ronMie mi-ar fi suras ideea de ,dar mi-a fost teama de RH-ul negativ.Am tinut fetele pana la ora 23,nu am reusit mai mult,as fi vrut sa ciocnim toti cupa de sampanie afara,dar nu am reusit sa le tin treze.Poate la anul am mai mult noroc.Aseara am fost la masa la ai mei,ca a fost ziua de nastere a tatalui meu,plus ca il cheama si Vasile,a facut 76 de ani,azi mergem la socri la masa,deci cam spun pas la bucatarie.
Alina sa te faci bine.Mariana,vad ca celelalte inca sarbatoresc
alina_satena spune:
Tatiana ma bucur ca ati petrecut mai special ca sa spun asa.
Eu nu petrec asa pentru ca nu vrea sotul meumai rarut ca este mai dragut asa spune el,dragut insemnand o data pe luna.
Eu mi-am facut lista de obiective sper sda si reusesc sa le duc la capat pe toate.
Si acum sunt pe internet ma uit pe bloguri din america de cum ma pot organiza mai bine
ioana_iasi spune:
La multi ani,un an cat mai bun,sanatate si mult noroc.
Noi suntem bine...ocupata cu cei mici mai ales ca cel mare e in vacanta.
O seara cat mai frumoasa si sarbatori cu bine in continuare.
MarianaPop spune:
trezirea la apel, fetelor !
Poftiti la si !
Io pe baricade la munci ...ce bine.... Daca mai stateam acasa ajungeam sa ma dau de-a dura ca sa ajung la job..., am o fatza ca o luna plina ...Intru la pierdere de kile...sa vad daca oi reusi ca de la o varsta maica...nu prea iti mai ies treburile oricat ai dori.... Biculina a inceput si ea de azi cresha..., era cam dezamagita ca s-a terminat co...
Tatiana, vad ca ai intrat in noul an cu mult elan...(oops...n-am gasit alta rima) . La mai multe...
Alina, sanatate! Spune-i omului sa te mai inveleasca.... Te invit azi la ciorba...cu usturoi...
Doinita, recuperare rapida Teodorei! Da' de unde s-a captusit cu chestia la ureche ? Tin pumnii sa fie bine !
Nyny, multumim pentru tratatie ! Am pastrat desertul pentru astazi...
Magdalena, ma bucur pentru voi ca ati reusit sa petreceti de minune in locatia respectiva . Da-mi, te rog, mai multe detalii despre pensiunea respectiva, asa ca pentru orice eventualitate .
Ioana, flacailor!
Discordia, sper ca ati petrecut bine !
Va doresc o zi linistita !
Gherman_in spune:
Salutare salutare,eu amu am adormit atomicele,le-am plimbarit azi,am fost dis de dimineata la bunica la Hunedoara.Mariana,si eu stau "bine" la capitolul kilograme.Al meu sot zice ca m-am mai rotunjit la fata,si ca am fundul cat Casa Scanteii.Dar na,daca-mi place shaorma n-ai ce sa-i faci.O sa trec si eu pe incet inapoi,dar cine stie in ce secolAsta-i haina de iarna,cu blana cu tot,sa vedem cand trecem la ora de vara ce-o mai fi
alina_satena spune:
Eu nu am scoso pe Delia afar ca nu pot sunt racita si era asa frumossi ma oftik asa de tare,acum o pun la somn
doinita_g spune:
LA MULTI ANI!!!
Fetelor va doresc un an cat mai bun, multa sanatate, noroc, fericire maxima! Puiuti sanatosi si voiosi!
Noi ne-am intors ieri seara din capitala, azi am tres o fuga pe la serv dar repede sa nu ma prinda careva
Cu Teo am fost pe 30 dec la dr...e in continuare cu tratam pufuri in nasuc, are timpanul drept cica destul de rosu...ea nu are dureri decat pb cu auzul...dar eu zic ca oricum si-a mai revenit si cu ajutorul Domnului s-o scoatem la capat...bine ca am scapat de operatie! ne mai ducem peste vreo 3 sapt...asta-i treaba!
Cum s-a procopsit? De la minunata gradinita...au avut curent mare...intr-o zi...si a captusit-o saraca
Va pup pe toate si pe puiutii vostri
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gherman_in Salutare salutare,eu amu am adormit atomicele,le-am plimbarit azi,am fost dis de dimineata la bunica la Hunedoara.Mariana,si eu stau "bine" la capitolul kilograme.Al meu sot zice ca m-am mai rotunjit la fata,si ca am fundul cat Casa Scanteii.Dar na,daca-mi place shaorma n-ai ce sa-i faci.O sa trec si eu pe incet inapoi,dar cine stie in ce secolAsta-i haina de iarna,cu blana cu tot,sa vedem cand trecem la ora de vara ce-o mai fi tatiana |
Ei ash...daca si tu ai kile-n plus.... Fii fericita ca esti posesoarea unei care incepe cu 6...sau cu 5 . Si eu ce sa mai spun de 70+ ? Am niste copanele de omor un pui fara sa fac mare efort sa mi le strang.... Chiar le spuneam astazi colegelor ca nu stiu ce s-a intamplat (cred ca de la detergent) mi-au intrat pantalonii la apa.... Si daca raman cu blana si la vara? Ce ma fac?
, noi sa fim sanatoase!
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena Eu nu am scoso pe Delia afar ca nu pot sunt racita si era asa frumossi ma oftik asa de tare,acum o pun la somn http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Ma gandesc ca era totusi bine si pentru tine sa iesi...
Sanatate !