Prichindei nazdravani 2008! - *LMA 2012* (17)
Raspunsuri - Pagina 13
MarianaPop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doinita_g LA MULTI ANI!!! Fetelor va doresc un an cat mai bun, multa sanatate, noroc, fericire maxima! Puiuti sanatosi si voiosi! Noi ne-am intors ieri seara din capitala, azi am tres o fuga pe la serv dar repede sa nu ma prinda careva Cu Teo am fost pe 30 dec la dr...e in continuare cu tratam pufuri in nasuc, are timpanul drept cica destul de rosu...ea nu are dureri decat pb cu auzul...dar eu zic ca oricum si-a mai revenit si cu ajutorul Domnului s-o scoatem la capat...bine ca am scapat de operatie! ne mai ducem peste vreo 3 sapt...asta-i treaba! Cum s-a procopsit? De la minunata gradinita...au avut curent mare...intr-o zi...si a captusit-o saraca Va pup pe toate si pe puiutii vostri Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008) "Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Multumim !
Doamne fereste...operatie ? Mititica Teo , bine ca a scapat de un alt chin.... Oare or fi mamici care nu au probleme cu puii la gradi? Biculina a stat acasa pe toata perioada co meu...nu tu muc, stranut si tuse...am dus-o de azi la cresa...poate nu s-o mai lipi nici un carcaiash de ea...dar cine stie ? Cu DD inainte!
si de la noi!
MarianaPop spune:
Buna dimineata fetelor !
Poftiti la si !
Daca aveti timp, va astept la o sueta !
si o zi buna!
doinita_g spune:
Mariana multam de cafeluta!
Sunt la munca si dardaiii ingrozitor...m-a 'incaltat' sefu cu o tona de treburi...ale tuturor pers. ce s-au disponib.
Dar n-am alternativa...din pacate!
Sa va spun ce-am obs. eu la familionu' meu: In acest an toti implinim ceva...cu 4: omu:44, eu:40, Teo:4...
Ei...am spirit de observ, nu?
Si...din ianuarie da startul 'omu', apoi eu in febr si Tei in martie...
MarianaPop spune:
citat din mesajul lui doinita_g Mariana multam de cafeluta! Sunt la munca si dardaiii ingrozitor...m-a 'incaltat' sefu cu o tona de treburi...ale tuturor pers. ce s-au disponib. Dar n-am alternativa...din pacate! Sa va spun ce-am obs. eu la familionu' meu: In acest an toti implinim ceva...cu 4: omu:44, eu:40, Teo:4... Ei...am spirit de observ, nu? Si...din ianuarie da startul 'omu', apoi eu in febr si Tei in martie... Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008) "Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Oricand cu cea mai mare placere !
La munci...tot in santier? Bine ca "e treburi"...asta-i reversul medaliei pentru cei care raman...
Super..., si noi doi 43 si Bica 4 dar cu distanta la luni, noi doua in aprilie si tati in iunie .
Asa ca info...
si o zi calduroasa!
alina_satena spune:
Fetelor eu am stat in pat pana acum ca ma necajea o maseauaacum spun si eu prezent la cafea
MarianaPop spune:
citat din mesajul lui alina_satena Fetelor eu am stat in pat pana acum ca ma necajea o maseauaacum spun si eu prezent la cafea http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Sanatate !
alina_satena spune:
foarte frumos dansul contemporan.
Eu sunt singura acasa fara Delia si ma ocup d emine deoarece de mult timp nu am mai facuto
MarianaPop spune:
citat din mesajul lui alina_satena foarte frumos dansul contemporan. Eu sunt singura acasa fara Delia si ma ocup d emine deoarece de mult timp nu am mai facuto http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Pai, vezi de rezolva problema . Fug la cupil la cresa!
Te pupic!