Prichindei nazdravani 2008! - *LMA 2012* (17)
Raspunsuri - Pagina 11
alina_satena spune:
La Multi ani tuturor celor ce isi serbeaza astazi ziua numelui.
Mariana si noi am petrecut in liniste.
A venit si la mine cu o geanta si un spray.
La Delia a venit cu un puzzle,cu 55 de jocuri intr-unul ,cu un calculator de calculat,cu un bloc de desen si acuarele.
La al meu sot nu a venit cu nimic
Abia astept sa se termine si anul acesta si acum ma gandesc sa imi fac lista de obiective pentru anul ce se apropie cu pasi repezi
Acumsa
magdalena67 spune:
La multi ani tuturor!
ce-i cu linistea asta , nimeni nu mai intra pe aici?
V-a rapit cumva mosul?
Noi ne-am intors de la Zarnesti, va recomand din tot sufletul pensiunea la care am stat, am petrecut sarbatori de vis, ne-am incarcat bateriile si eu acum la munca.
alina_satena spune:
Magdalena servici usor iti las un sau o si spor la munciptr sarbatorile linistite pe care le-ai petrecut
Gherman_in spune:
HO HO HO!!!!!!!!!!!Nu cred ca a furat mosu pe nimeni,dar ii ziua mica si nu mai reusesti sa faci ce ti-ai propus.
Pupici la toate,ca eu nu am intrat demult.Si am avut un Craciun frumos,dar cam zbuciumat,am petrecut acasa,ca atomicele mi-s bonlave de vreo 2 saptamani,tusesc putin mai frumos decat magarii,dar pe aceeasi notaAm fost cu colinda prin vecini,au adunat banisori(pe care bineinteles ca i-am depus la banca in conturile lor),am mai vizitat finii...si cam atat.Azi am facut ceva salate,oua umplute,am mai dat cu aspitorul..si cam atat.Mai vad maine ce o sa fac de mancare,si apoi asteptam ANUL NOU Sa aveti un AN NOU fericit,plin de bucurii,sanatate,sa va creasca puisorii mari si sanatosi si sa va bucurati de ei.
MarianaPop spune:
si de la noi!
si , cine mai doreste si pofteste !
Noi suntem bine, si dupa cum spunea Tatiana, timpul trece asa de repede . Am cam terminat cu pregatirile, mai am de facut puiul cu susan si gata.... Ieri am facut drobul de ficatei si placinta cu spanac, placinta cu branza si stafide . Aseara am facut si o shopping-uiala turbo asa ca de sfarsit de an ...Per total sunt multumita sufleteste ca DD ne-a ajutat sa avem pe tot ce ne-am dorit.... Dupa amiaza mergem la colindat si pe la parintii mei...si dupa aceea ne pregatim de party in famileeeee...
Si acum ...
La multi cu sanatate,
Sa va dea Domnul tot ce doriti,
Zile senine si fericire,
LA MULTI ANI,
Sa traiti!
Sa dea DD un an nou mai bun cu multa sanatate prichindeilor nostri, un an cu realizari atat pe plan profesional cat si afectiv.
Nu stiu daca voi reusi sa intru maine, asa ca ii transmit de astazi Davidutzului LA MULTI ANI, cu multa voiosie si fericire !
Nyny, sa-ti traiasca flacaul, sa va bucurati de el!
_
Mariana, mamica de Bianca Alessia, domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim**
Gherman_in spune:
Si eu ii urez Davidutului sa cresca mare,sanatos,sa aibe parte de tot ce-si doreste el,alaturi de surioara si de parinti..
Am terminat si eu pregatelile,de fapt mai am pestele cu ciupercute la cuptor,dar ii dau drumul pe la 18.Al meu sot ma bombane,ca s-a saturat sa ma vada toata ziua cu aspiratorul in mana,si cu maioneze,si cu mai te miri ce.A zis ca anul urmator ma duce la "staorant",cum zice Iarinuta.Da eu i-am zis sa-si angajeze o femeie care sa-i faca pregatelile,ca nu poti sa ai masa asezata cu detoate,si sa fii si parfumata si cu unghiile facute tot timpul,fara sa mirosi a mancare.Gata.m-am racorit putin,va pupacesc,si la miezul noptii am sa inchin o cupa de sampanie si pentru voi.LA MULTI ANI!
nyny spune:
aho aho...
Salutare si de la noi! Mi-ati pus un nod in gat cu urarile astea de ziua lui David. Va pup, va multumesc si va las o felie de tort si un pahar de sampanie din partea lui.
Sa aveti un an nou cu sanatate, iubire, bucurii, si realizari pe toate planurile1
Mamica fericita de Mara si de David
alina_satena spune:
Un An nou fericit mult mai bun ca cel ce tocmai pleaca.
eu anul asta fac doar friptura sampanie suc wsi bere si cam atat si salata de boeuf si tort de biscuiti cam atat a facut mama eu as fi vrut mai multa mancare dar asta este.
Imi doresc ca anul ce vine sa ma gaseasca in casa noua
Va doresc un an nou fericit,cu sanatate si bucurii
MarianaPop spune:
LA MULTI ANI pe 2012!
Ce faceti fetelor, ati petrecut bine ? Noi am petrecut bine, am avut un pic de decibeli ridicati de la vecinu' dar per total a fost multumitor. Am mancat, baut si privit la pana la 01:00 dimineata.... La miezul noptii am ciocnit paharele cu sampanie pe balcon si...atat.... Cupilu' deja s-a plictisit de cadourile de la moshu' si a revenit la vechea "pasiune" masinutzele.... Acum e plecata cu tati la plimbare, eu ma pregatesc sa frec usturoiul pentru ciorba de burta, sa "vrajesc" ceva cartofi...Am zis ca azi fac greva la bucatarie...dar nu ma lasa inima sa-i las nemancati ...Ufff...de maine iar pe baricade la munci...
si va las si un digestiv !
_
Mariana, mamica de Bianca Alessia, domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim**
alina_satena spune:
Mariana eu sunt bolnava am racit,de Revelion am petrecut ok ca sa spun asa.
Vreau si eu ciorba de burta
Sunt racita cobzasper sa imi treaca cat mai repede am si frisoane