Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 7
Alice_Elena spune:
Bumble, nu am intrebat. Mi-e frica de raspuns :) daca e dupa doctorul meu eu nu trebuia sa o ridic pe mara toata sarcina dar inca o fac numai ca el nu stie
N-am curent ce porcarie
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+
carla_2008 spune:
Alina,ce imi place optimismul tau!iar de saraca femeie,nu mai am ce sa zic decat ca ne rugam sa ii fi bine pana la urma.
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puiutz_mic nu stiu ce sa-i mai dau azi la pranz lui Raducu...nu cred ca mai mananca orez cu morcovi...ce sa-i mai dau de regim? Supa de radacinoase ma gandesc...dar nu prea mai mananca blenduit/zeama...acum vrea numai bucati, sa mestece Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010 Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!! |
analiza de e-coli in scaun ati facut?
e posibil sa fie deranjata de ceva si in functie de antibiograma se poate rezolva cu antibiotic!
cu vlad am avut o situatie asemanatoare, si mi-a deschis si mie ochii o prietena, a avut dreptate!
pana atunci m-am chinuit cu regim si tratament simtomatic-nu a ajutat la nimic!
sanatate!
carla_2008 spune:
Apropos de ecoli,am facut tratamentul homeopat o luna si mi-a iesit sumarul si urocultura negative!!!fara antibiotic!
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui crissy77 La multi ani miha13gina! Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
La multi ani si de la noi!!
Dam o cafeluta..ceva sa mai treaca din greturi,ca vad ca e nasol acum ..la Cristi a fost lejer, greturi pana in pranz, maai bagam un covrig ceva si era mai bine.acum vad ca am si noaptea greturi..tre sa fac programare la dr, maine merg cu piciul meu la control, sa mai vedem cate kg si ce lungime are, asa de sfarsit de an.nu am ajuns cu el la control sa-l vada un medic ca cica ar avea un inceput de platfus, maine sigur imi zice dr vreo 2, dar m-am tot interesat si pana pe la4 ani nu prea tre sa -mi fac griji.Acum e calare pe mine, vrea el la calculator:)
Va pupez
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010
Cris2010 spune:
Buna dimineata, mamici!
LA multi ani, Miha13gina!!! Multa sanatate si fericire!!!
de Solnushka Natali - 13.07.2010
crissteo spune:
Neata!
LA multi ani, Miha13gina!!! Sanatate si impliniri!
Denisa, excelent ca ai scapat cu homeopatele, parca vad ca-mi pare rau ca am urmat tratamentul cu antibiotic si streptococu e tot acolo. Asta e, daca am amanat sa ajung si pentru mine la homeopat. Ma bucur pentru tine. Ai homeopat bun si ai fost inspirata ca ai ales solutia asta.
Eu m-am apucat sa fac curatenie, sunt cu amandoi acasa, astept sa vina tati sa-si petreaca timpul cu teo, apoi dupa amiaza am eu program cu teo. E complicat cu impartirile astea si cu tot ce trebuie facut prin casa si facturi si cumparaturi. Azi tre sa ne ocupam si de costumul lui teo, e mag la serbare. are serbare joi si azi e singura zi in care tati nu vina la 9 seara.
Joi tre sa mergem si la medic dimineata si la psiholog la pranz si la serbare seara. Si eu sunt cam fara energie, cand vad ce-i de facut in casa imi vine sa fug. Si pe doamna pe care o puteam chema sa ne ajute nu ne putem baza ca abia s-a operat.
Hai ca beau o cafea, ca stiu ca dupa, viata mi se pare mai frumoasa. Si gata, ma apuc de curatenie, apoi tre sa sa fac o supica ceva pentru baieti.
Va doresc o zi frumoasa!
ciristina_serban spune:
citat din mesajul lui Cris2010 Buna dimineata, mamici! LA multi ani, Miha13gina!!! Multa sanatate si fericire!!! de Solnushka Natali - 13.07.2010 |
LA MULTI ANI SI DE LA NOI! PETRECERE FRUMOASA!