Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 6
ochidut spune:
Sa mai zic si eu OAUUUUU??? Dar chiar e uimitor cat de corect zice
Mie mi-a placut si de Carla cum il priveste asa din umbra, parca isi zicea:"Ia sa vad, oare o nimereste si pe asta...hmmm"
de Larisa Ioana 24.06.2010
bamboletta spune:
Salutare
Eladeea la multi ani !!! multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi !!!
Bumblebee-bine ai revenit..esti o curajoasa...recuperare rapida
Denisa-wow ce bine vb Mateo bravo
pt laringita Homeovox,Homeogene 9
Crissy-l-am vazut pe bietul Aliosha de carnati ce sa mai zic
superba scrisoarea
Michelle-i-au crescut buclele lui Bianca,de unde ati luat casuta cu cheie,forme si cat costa?
David e mai bine...mai are ceva muci dar sunt pe duca...bradul inca rezista mai ia cate un glob din el vine mi le arata si mergem amandoi sa le punem la loc.
Multa sanatate bolnaviorilor
michelle1981 spune:
Denisa, ce pui vorbaret ai, bravo Mateo!
Roxana - da, i s-a incretit iar parul
Chiar ma intrebat cum rezista bradul haha
Casuta am luat-o din Metro cand au fost reduceri 40%
Crissy, Rodyka - nu mai pot scrie comentarii la voi pe picasa ca refuz sa imi instalez google+ (l-am dezinstalat ca nu imi placea)
Isa e o dulceata, superbe pozele!!
Iar Bea a gustat din nepermise
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
bamboletta spune:
Michelle-nici mie nu-mi place google+ l-am scos si eu
ca un facut nu am reusit sa ajung la metro cand au fost reduceriba nu aveam bani...ba am aflat tarziu..oare vor mai fi reduceri pana de craciun?
bradul rezista..initial era vb sa-l facem micut..dar cand am vazut ce mic iese nu mi-a placut si l-am impodobit mare am zis fie ce o fi
bumblebee spune:
Alice, lasa mami, eu voi monopoliza forumul si voi savura povestioarele despre BB si Mara si tu le vei trai ! Chiar asa, cat rapaos ai de la ridicat pe Mara?
Oana, sanatate multa Larisei! Cum se mai simte acum? Mai face febra mare? Vad ca si ea cocheteaza cu febra mare la virusuri .
Ma intorc la spital CU GANDUL.
Noaptea era nasol, o galagie mare, mai urla cate unul dupa asistente, se ma plimbau pe culoar destui oameni, in camera se sforaia pe voci. Dupa mutarile si externarile de ieri, pot spune ca aseara am dormit intre vocea 1 si 2 la corul Madrigal in sforaieli. Dar na, dragele de ele, batraioare, cred ca puteau face concurs cu Ung (sotul) la sforait. Daca reuseam sa adorm de sforait, mai venea cate o asistenta sa vada care mai e treaba, mai primeam cate un tratament, deci, misto.
Pe hol toti mergeau schimonositi, cocosati, viteza incet, f incet, mai atarna si cate o punga de dren (ce facea f sexi tinuta de seara din pijamale).
Pacienti de tot soiul, dar cu precadere batrani si amarati. Care mai curajos, care mai urlacios. Unii urlau de la injectii, altii taceau, inghiteau si cand erau intrebati, spuneau ca se simt bine..
Bineinteles ca am dat si de un caz care pe mine m-a lasat inmarmurita, mamica de 2 fete, tanara, 37 de ani, incepuse investigatii in urma cu ceva timp, in urma razelor descoperindu-se niste crescente la stomac (nu stiu sa reproduc, dar nici nu mi s-a reprodus intocmai, voi incerca sa explic situatia fara sa accentuez pe diagnostice precise), operata in urma cu 5 luni, operatia a decurs normal, dar probelemele ei, durerile, nu au incetat. Controale iar, raze peste raze, CT-uri, nu stiu cate altele, se vedeau cumva matele 'incurcate', banuiesc ca la ocluzie intestinala se refereau. Tratamente, pana cand, marti seara femeia cade pe jos de durere si incepe sa tipe si o tot tine pana la spital. Dr o ia din nou pe indelete, vineri o deschide, inauntrul abdomenului vizibil marit era spart intestinul subtire, peritoneul si alte complicatii. A curatat inaunru ce a curatat si au lasat-o deschisa pt ca organismul ei slabit nu mai rezista sub anestezie. Au trecut 48 de ore, pragul critic de la operatia si ma rog la bunul DD sa ii dea putere sa lupte, pt ca o asteapta un drum lung si greu. Sperantele de supravietuire sunt putine, copiii ei sufera, de cand au inceput probelemele ei tatal ei a suferit un infarct, acum iar incepusera durerile in partea inimii. Toate astea le-am auzit din gura mamei ei.. o femeie care suferea, care incerca sa treaca peste durerea de a o vedea pe fata ei suferind si sa o incurajeze, care tb sa se preocupe si de sanatatea sotului, inainte de a fi prea tarziu, care incearca sa insufle si optimism ginerelui, nepoatelor. Toate astea de la o boala, nu a reusit femeia sa imi spuna exact cum, dar.. gandurile mi-au ramas acolo.
Joi m-a chemat medicul meu la control, sper sa nu uit sa intreb de pacienta asta..
Trimit mesajul asta, a venit Victor!!!!!!!!!!!
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
puiutz_mic spune:
Bumble, Doamne, ce poveste, biata femeie!!! Si bietii copilasi, ma rog din suflet sa nu ramana fara mami lor
Denisa, am vizionat de n ori clipul cu Mateo! Si eu si Raducu! Ne-a placut tare!!! F. bine vorbeste, e atat de dulce, iar Carla parca e putin suparata ca nu vorbeste si ea . Raducu era in extaz, extraordinar de incantat, cred ca a descoperit ca si copiii mici, ca el, pot vorbi, probabil pana acum credea ca doar oamenii mari vorbesc
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
lauri_ca spune:
Eladea,la multi ani cu sanatate si fericire!
Bumble, recuperare usoara, bine ca ai scapat cu cicatrice mica
Denisa, si eu tot"wow", m-am uitat de 3 ori la filmulet ca prea dulce e Mateo.
crissteo spune:
Eladea, La multi si fericiti ani sa ai impreuna cu toti baietii tai dragi! Sa ai sanatate si sa-ti fie bine!
Denisa, ai doi copii superbi si Mateo si Carla sunt superbi! Si Mateo e un vorbaret!
Bumble, imi place optimismul tau, e molipsitor! Recuperare usooara, ce cicatrice sexy ti-ai tras, mami!
ramonavlas spune:
Nu mai apuc sa citesc nimic. Tot pe drumuri suntem.
In week-end am fost la Cluj.
Maine vine Mos Craciun la cresa....abia astept sa aud ce reactie a avut Raisa. Joi vine iar Moshul, la un club de copii, unde ne-am inscris si noi (suntem un grup de mamici pe FB, majoritatea din Targu Mures).
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
ludmila_p85 spune:
Citat: |
David e mai bine...mai are ceva muci dar sunt pe duca...bradul inca rezista mai ia cate un glob din el vine mi le arata si mergem amandoi sa le punem la loc. |
Super David cu globuletele
Super si Mateo