Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Buna fete,

ia uitati ce cuvinte www.youtube.com/watch?v=FhLNU1wKIHw&feature=youtu.be" target="_blank">mai stie Mateo(hipopotam,maimutica si papusica,aa si numele sora-sii Carla)

woww ce corect le spuneee bravo Mateoo !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

ziua buna!

LA MULTI ANI ELADEA!!!!

Bumblee bine ai revenit in forta

Cris2010 Andra e mai bine, muci are mai putin, tuse mai deloc, azi noapte a dormit o idee mai bine, la 6 sa ridicat in fund si a inceput - PAPA!!! PAPA!!! PAPA !!! asa ca a venit dupa mine cat i-am facut lapticul si apoi a mai adormit pe la 7 jumate dar a fost ok, bine ca nu se trezeste in fiecare noapte asa .

acum vrea sa o imbaiez de o ora sta catarata in cabina de dus si tipa la mine - duus, duus, duus??!! degeaba ii explic eu in fel si chip ca nu , ea tot acolo sta

ma duc sa o imbrac sa vada ca nu glumesc

am intrat sa va salut si acum fug sa termin si de facut bagajelul ca plecam la cumnati pt o sapt , va si sa aveti o saptamana frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Alinutza sanatate multa!
Denisa, homeopat pt laringita spoongia tosta, dragut e Mateo si vorbeste tare bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Denisa, ce bine vb Matteo!! Super!! Si cuvinte lungi si corect spuse!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Chiar ca wow denisa. Na, sa nu mai zica lumea ca baietii sunt mai lenti. Oricum eu ii pup pe amandoi. Virtual ca am herpes pt prima data in viata mea. Ca tot vorbeati...

Mara a adormit. Cred ca e moarta de foame saraca. E o prostie mancarea de regim, bineinteles ca nu a vrut mai deloc. A baut in schimb lapte fara lactoza si hidrasecul cam cu juma de gura.

Ochidut, inteleg perfect. Si eu ma trezeam din juma in juma de ora sa vad daca mai are temp. Plus pt schimbat pampers

Sanatate pt toti delfinasii bolnaviori. Eu am o saptamana sa o pun pe mara pe picioare ca apoi vine bebe acasa. Isi mai aminteste mara din cand in cand sa ma mangaie pe burta si sa ma pupe. Si spune "bebe"

Ma duc sa ii zic lu soacramea sa trancane mai incet oalele.

Bumble, de recuperarea dupa operatie mi-e cel mai groaza. O sa suferim impreuna :)) te pup, fa-te bine repede

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha13gina spune:

La multi ani,Eladea!

Denisa,ce corect vb Mateo!!bravo!!
bumblee,bine ai revenit!mami,sa ai grija sa nu-l ridici pe ´jr inh brate!
histamina,ufff ce nopti urate aveti!macar sa ia bine in greutate ,micul fomist!

eu am reusit sa ajung sa ma vopsesc,galusca mica a fost tare cumintica,acum doarme fericita de 2 ore!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

La multi ani Andreea! Sa fii iubita si fericita!

Bumblebee - recuperare usoara!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

La multi aaaaaaani mamica dragaEladea! Sa fi sanatoasa si fericita alaturi de familia ta minunata!

Iuliana mami fericita de minune Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

blumbeeble,bine ai revenit!Sanatate multa si recuperare rapida!

Iuliana mami fericita de minune Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

La multi ani Eladeaa!Sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri de minunile tale!!

Denisa:chiar ca OAUU!!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput