Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 8
Cris2010 spune:
Denisa, bravo pentru Mateo.
Bumblebee un pentru tine. Sa dea DD sa-si revina mamica aceea si sa se bucure de fetitele ei.
Cum se impaca Vichisor cu noua ta stare?
Alice,, mai un picut si o sa-ti ti feciorul in brate.
Anca, cum mai stai cu timpul? Ce faceti de sarbatori?
mamicile si delfinasii! S-aveti o zi minunata!
de Solnushka Natali - 13.07.2010
histamina spune:
fetelor e clar ca nu e cea mai buna perioada din viata mea.
am trecut prin piata si am vrut sa iau morcovi pt strumf.la 2 tarabe erau drepti ,stas,la una mai strambi.atat ,ca era 6 seara.am rupt unul ,am pus limba, mi s-a parut ok.pe drum spre casa,m-a apucat durerea de cap.am ajuns acasa. am luat 2 guri dintr-un morcov.incet,incet am inceput sa ma simt rau.
am luat 2 xyzal,2 cromoglicat, 2 daosin,1 aerius,ca uitasem sa iau 2 doze peste zi.toate sunt antialergice.am inceput sa nu mai pot respira.am dat cu puful de astm si aici s-a rupt filmul.am lesinat.am respirat f greu,m-am umplut de bubite,m-am umflat.
mi-am revenit dupa 2 ore.mi-era ff rau.am adormit,pt ca imie ra ff frig si am facut un dus fierbinte.
am aflat apoi povestea:taranul roman a primit insecticid gratis si l-a dat,ca nu era de la el si facea si morcovul tare,mare si vesel la culoare.si a tot dat pana morcovul ala a devenit o otrava.
cica, in iarna asta,doar morcovi de supermarket,pt ca acolom acar sunt testati.
incerc sa imi dau seama ce a fost:a fost reactie alergica urata,cu scaderea brusca a tensiunii si cu bronhospasm sever.
nu s-a pus problema sa fie indusa psihic,ca nu era cazul.trebuia sa pregatesc slana si chestia asta imi palce la nebunie.
Victo spune:
neata.
am dormit muuult, ca purceii :) cum ii zic eu lui Stefan.(ne-am trezit la 7,45)
cris.aaa..cu curatenia asta generalisima eu mi-am revizuit atitudinea :)mi-a facut bona pe care am avut-o, de Pasti. eu acum nu am timp, nervi, energie sa scot de prin dulapuri, sa le aranjez sa fie de Craciun casa bella.
am reusit luna asta sa achitam o buna parte din datorii (asta insemnand si renuntare la concediul de iarna).
sper in vreo 3-4 luni sa ajungem la zi cu toate.(marea problema mi-e descoperirea de card, unde platesc si dobanda lunar, o gramada..) no..cam asta e.
asa ca in conditii de criza accentuata nu dau nici 2 mil. la o tanti sa vina sa ma ajute la curatenie..ca oricum trebuie sa fiu pe langa ea, sa faca cum vreau eu.
asa ca mai bine renunt :):).
ieri mi-am facut de cap si am baut vreo 2 pahare de vin rosu, dulce..:):)am papat sarmale..tort..am primit si o mica amintire de la colegi, care m/a surprins taaare placut :).v-am zis ca am colegi draguti, nu?
gata, ma apuc de lucru.paaaa
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissteo Neata! LA multi ani, Miha13gina!!! Sanatate si impliniri! Eu m-am apucat sa fac curatenie, sunt cu amandoi acasa, astept sa vina tati sa-si petreaca timpul cu teo, apoi dupa amiaza am eu program cu teo. E complicat cu impartirile astea si cu tot ce trebuie facut prin casa si facturi si cumparaturi. Azi tre sa ne ocupam si de costumul lui teo, e mag la serbare. are serbare joi si azi e singura zi in care tati nu vina la 9 seara. Joi tre sa mergem si la medic dimineata si la psiholog la pranz si la serbare seara. Si eu sunt cam fara energie, cand vad ce-i de facut in casa imi vine sa fug. Si pe doamna pe care o puteam chema sa ne ajute nu ne putem baza ca abia s-a operat. Hai ca beau o cafea, ca stiu ca dupa, viata mi se pare mai frumoasa. Si gata, ma apuc de curatenie, apoi tre sa sa fac o supica ceva pentru baieti. Va doresc o zi frumoasa! Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007) |
parca descrii programul nostru!
sambata sotul lucreaza si eu am de alergat din fericire la petreceri cu Vlad! una de la 12 la 14.30 si alta de la 17.00 pana pe la 20.00 locatii diferite!
Cumparaturi, curatenie, spalat mancare cand doarme Maria!
a inceput si la noi nebunia cu dintii, gingiile si noptile foite...
anca_vlad spune:
criss cu timpul sunt praf, daca nu as programa totul cat de cat pe ore si pe zile cred ca nu as face fata cu toate!
dar cum spuneam e doar o perioada trecatoare!
bumblebee spune:
Neata!
La multi ani, mami, Miha13gina!! Sanatate, iubire si fericire!!
Cu Victor mai am de lucrat, el pe de o parte trage de mine sa-l iau in brate, se cocoata peste tot sa ma calareasca, eu trebuie sa ma feresc, trebuie sa incerc sa nu ma smuncesc, sa nu uit ca recuperarea mea si 'calitatea' operatiei depinde f mult de comportamentul meu de acum. Am momente cand el daca e in cadere, eu tot ma reped sa-l tin, sa-l trag sa nu se loveasca. Sotul ma aduce cu picioarele pe pamant.
I-am aratat buba, i-am spus ca mami nu are cum sa-l ia in brate, dar ca ne vom iubari/juca/imratisa si vom face tot ce se poate cu el langa mine, doar ca nu cocotat pe mine. El vrea sa puna mana pe buba. Ehh, a trecut deja o zi, o sa treaca repejor si celelalte.
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
anca_vlad spune:
Craciunul il facem in Bucuresti vin ai mei parinti iar dupa revelion pe 2-3 plecam la schi!
la jumatatea lui ianuarie o duc pe Maria la mama si va ramane acolo, de la 1 feb incep serviciul!
Cam asa arata sfarsitul si inceputul de an la noi!
miha13gina spune:
mamici dragi,va multumesc mult pt urari si va invit la o felie de tort,un pahar de sampanie,prajituri ,.. suc..!
vine soacra sa stea cu Clara,eu merg sa chefuiesc cu fetele la pranz,iar deseara vor veni socrii la noi..deci azi o facem lata!
o zi frumoasa!!
Gina,mami de Clara(02.08.2010) si Thomas(21.02.2008)
eladea2005 spune:
salutare dragele mele!
va multumesc, din nou, pentru urari...mi-au mers la sufletel...va pup tare pe fiecare in parte, incepand cu draga noastra rodi, apoi cu crissy si surpriza ei minunata, denisa (prima pe FB...)... de 1000 ori...imi sunteti tare dragi, va simt aproape, ca pe niste prietene adevarate...
urez si eu azi:
LA MULTI ANI MIHA13GINA, SA FII SAANTOASA, FERICITA SI IMPLINITA ALATURI DE FAMILIA TA!
denisa, uauuuuuuuuuuu, de 10 ori uauuuuuuuuuuuu....nu pot sa cred ce bine vrobeste Matteo...bravo!!!!!
bumble, iubita, ufff, sa treaca repede repede timpul ...sa te recueprezi rapid...ma bucur ca esti atat de optimista, degajata...te admir pt asta.... pupam si puiul mic, dragul de el...
mai vroiam sa zic multe, dar revin...ma striga puiul...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...