Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(38)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Si eu as vrea in Dragon, dar are sotul "alergie" la acel loc. Sper sa il conving sa mergem... credeti sau stiti daca sambata aceasta e deschis? Adipapazi: Stiu ca de laptop pentru copii vorbeai, dar la fel si acel domn. In fine, sigur sunt diferente intre copii, in functie de ce vad in casa. Ca daca tata sta la laptop, cred ca se va juca si copilul mai mult cu laptop-ul lui, dar daca tatal doar citeste ziarul, probabil ca nu il va interesa pe copil. Stand Noriel in Dragon? Unde, in ce pavilion, in caz ca merg, sa ma duc mai la sigur... Sau am intelesc gresit si ziceai ca la anul nu mai mergi in Dragon, ci mergi la Noriel? Super preturi, eu pe cuburi am dat ceva sub 30 RON. Amelia: Mergi cu sotul, el ramane afara si o plimba pe printesa, iar tu intri si casti ochii si golesti portofelul! Nici nu te bate la cap, nici nu sta fata ta in acel mediu. Eu ma chinui sa il conving pe sot ca tot ce gasesti in oras de acolo vine si ca de ce sa dau triplu, cand pot lua mai multe obiecte cu cat as lua din oras, dar nu prea reusesc. Ca aia fac fraude, de ce sa contribuim noi la evaziunea fiscala . De parca pe statul roman il intereseaza de mine? Sau de evaziune, ca doar stiu si ei, dar nu fac nimic concret, le permit in continuare, ca doar de acolo isi iau spagile... In fine, no comment!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Elfica, ar fi bine daca printesa ar sta si doar cu tati undeva, dar fara mami e pierduta, zici ca-i parasita, plange pana lesina... Asa ca nu ma vad curand undeva fara ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Amelia: Atunci incearca sa o adormi si sa i-o lasi lui tati. Dar, ce e drept, daca nu adoarme, ce te faci? Si eu sunt legata de Iulia. De cand am nascut-o, am lipsit de langa ea doar daca dormea, altfel nu, maxim cateva minute. Dar asta ca nu a fost cazul, ea sta fara probleme si cu sotul, dar el nu are rabdare sa ii dea de mancare, mai ales ca ea nu mananca repede si intr-un loc. Ii da cateva linguri si atat, apoi cedeaza, asa ca sunt la datorie. Ce e drept, incerc sa o invat incet-incet sa stea locului. Dar inca e mica si daca am invatat-o cu narav, mai greu i-l schimb.

Mai nou are inclinatii de gimnasta. Mai mai sa faca tumba. Are ce are sa stea in cap. Tine picioarele drepte, departate, pune mainile jos, apoi capul. Dupa care ia o mana si o baga intre picioare, cat mai in spate. Apoi o baga si pe a doua, mai nou asta. Si centrul de greutate se schimba. Bine, o supraveghez si nu o las sa se rostogoleasca ca mi-e sa nu pateasca ceva coloana ei, ca ma gandesc ca oasele sunt moi inca si sa nu pateasca ceva. Plus ca daca face o data, abia prinde gust. Apoi sta in cap langa un dulap si ridica piciorul, incercand sa il puna pe dulap. Bine, are o tendinta spre catarat si se supara ca inca nu ii iese. Vrea sa se catere pe dulapul acesta, care e destul de jos, sau pe masa, care nici ea nu e prea sus, dar pe niciunul nu reuseste sa se urce. Casa trebuie "redecorata" si ne obliga ea sa o facem. Am un ghivechi la care ajunge si mereu isi baga mana in pamant. Sotul are niste masini de colectie la care are acces si mereu le ia. Bine ca nu le-a avariat inca, de obicei stie ca o cert cand le ia si daca apuca sa ia o masina si eu nu o vad, vine si mi-o aduce in mana. Dar unde sa le punem pe toate, ca si asa am cocotat totul. Trebuie sa gandim niste rafturi ca perioada asta sigur se va prelungi...

Nu mai povesteste nimeni nimic? Faceti pregatiri de Craciun sau sunteti plecate? Noi pe 25 mergem la frate la masa in familie si pe 27-28 mergem la Galati la socri. De Revelion nu am stabilit nimic, dar cred ca stam acasa. Mai vedem, de obicei ne hotaram in ultima clipa. Maine merg seara la spovedit, ca nu am mai facut-o de dinainte de nastere.

Va pup pe toate! Noapte buna tuturor!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

si eu aveam alregie la dragon, dar acum nu mai am, ca nu-mi cade nasul dk merg twice a year si fac reducere la buigetul de jucarii. chiar merita!
da, stand noriel in dragonul ala pe care scrie jucarii.

Mergi la inceput

plecam la moeciu de sambata pana nu stiu cand dupa revelion. am luat si sanie dubla, a inceput sa ninga, me very happy ca incap in pantalonii de ski de dinainte de sarcina!

Mergi la inceput

Adi, ce frumos,mergeti la ski!!!

Elfica
, si eu sunt arvunita pentru urmatorii ... vreo 100 de ani, cred...

La multi anisori ursuleata Natalia-Ioana bebe de DANA26! Sa cresti mare, sanatoasa, si sa ai o viata plina de bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Adi, si eu as vrea sa-mi programez un Dragon pe la vara, da' ce fac cu printesa? Ca daca merg eu merg cu tati si e musai s-o luam dupa noi (ceea ce este exclus la Dragon)...

Mami de Cristiana

Amelia daca ai vrea, ai putea progresiv sa o inveti sa mai stea si cu altcineva. Ai putea sa mergi si tu la cumparaturi, azi 10 min, maine 30 min si tot asa, intelegi ideea. Eu te cred ca e primul copil, ca nu are cu cine sa stea decat cu tine, insa dependenta asta pe termen lung, tu stii cel mai bine daca e in folosul vostru, daca ii va aduce beneficiile scontate de voi. In fine, tu faci cum simti si cum e mai bine pentru voi, dar sa stii ca tare bine prinde o relaxare oriunde cat de scurta, doar tu cu capul tau. Sper ca nu te superi pe mine, nu sunt sfaturi, faci cum vrei.

Iar daca vrei neaparat sa o iei in Dragonul Lumea Copiilor ca asa se numeste cel pentru copii, poti sa o tii in carucior. Am vazut de atatea ori mame singure cu copii in carucior. Arata destul de decent, e bine amenajat. Gen SIR, IDM, doar ca nu are etaj.

Mergi la inceput

amelia, nu te lasa roasa de invidie, ca numai pantalonii ii imbrac, claparii si skiurile nu le luam, ca doar nu avem timp de asa ceva!are u nuts? cand sa ma mai dau si cu skiurile?
ai mei sunt fascinati de RIO, filmul ala de desene animate!dar sa ma vedeti pe mine ce fascinata sunt!

miresul a mancat dovlecel umplut cu legume si vita fara banana, a intrecut-o pe sister, a trebuit sa ii pun suplimentar, subestimasem cantitatea! auzi!

Mergi la inceput

Fluturasha, suntem singuri in Bucuresti, parintii si sora mea nu stau aici, iar prietenii in general au familii/job prelungit, n-au timp de mine... maiincerc s-o las cu tati, dar tot dupa mine plange, chit ca-s in casa cu ei...

Adi, mancaciosul mic! Auzi, a subestimat cantitatile... asa da!

Mergi la inceput

Dragele mele mamici, dragii mei pitici si piticute, pentru ca maine-poimaine e Craciunul, pentru cele care nu mai intrati va urez de pe acum Sarbatori Fericite!, cu sanatate, bucurii si un mos darnic in toate cele bune!

Mergi la inceput