Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(38)
Raspunsuri - Pagina 6
kamik spune:
buna fetelor si bebelicilor!!! Asa de rau imi pare ca nu am mai putut intra de cateva luni si nu cred ca pot recupera cat am pierdut...si bineintels ca am reusit dupa intalnirea voastra...imi pare asa rau ca nu am fost...puteti sa imi spuneti unde va gasesc pe facebook?ca mi-e mai usor acolo sa vb cu voi..
La multi ani bebelicilor care au implinit primul lor anisor!!!
letzy81 spune:
Amelia tare mi-as mai dori cate ceva dar Mihai este in concediu pana in ianuarie si nu stiu daca avem drum pana in Bucuresti zilele astea.Dupa sarbatori sunt mare amatoare.
Ati facut comanda?L-as intreba totusi pe fratele meu daca poate el.
Elfica mie mi-au placut cel mai mult caisele(pt Amelia,stie ea de ce).Gojii nu prea mi-au placut,ii pun Sandrei in fructe.
Sandra a facut enterocolita,azi a facut febra aproape de 40grade.Acum nu mai are dar vedem la noapte ce ne mai asteapta.
amelia_ilie spune:
Letzy, cred ca Ioana a trimis asara comanda, dar o sa facem si in ianuarie. Eu goji le las la inmuiat 30-60 de minute, le scurg binisor si le bag in fructe, la mixer. Ii plac printesei.
Cum v-ati pricopsit cu enterocolita?
sugubina spune:
Elfico am comandat curmale, migdale si acu prima uara goji, ca tot zic fetele ca e plin de vitamine si toate cele. Sa il dau si eu la piure de fructe. Din migdale fac laptic.
Despre poze dc e fac eu pe transfer ro mail si iti trimitez.
Adi da ce rezumat facusi, bravoo ! punctu pe I asa bine zise. Data viatoare anuntam si veniti si deaicisea da?
Azi sunt asa de fericita! A venit Mos Craciun la puficeeee!http://sugubina.blogspot.com/2011/12/mos-craciun-exista.html
Va pupez
Elfica spune:
Fetelor, stiti cumva daca exista vreun avantaj daca trecem copilul in intretinerea mamei sau a tatalui? Noi nu am trecut-o pe Iulia nicaieri si i-au atras atentia sotului de la serv. Ne gandim daca sa o trecem la el sau o fi vreun avantaj fiscal sa o trecem la mine. Stiti cumva? Sau o fi la fel, acelasi impozit etc. Sau o fi mai bine la cel cu salariu mai mare, are vreo importanta?
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
adipapazi spune:
elfica, am luat caise deshidratate, curmale, smochine, migdale, goji si nu mai stiu ce, iar data viitoare vreau migdale decojite, sesan, caise deshidratate, ulei de argan si inca fo 2-3 kestii.
am vb cu sora mea, zice si ea ca e carie de biberon, m-a intrebat din start daca dormi cumva cu ea in pat si cu la openbar.
va pip, fug rpd la nani, am cumparat la jucarii de m-am tampit: aspirator, tobogan cu spirala si bile, placi de scris cu creion d-ala care se sterge cu butonu, puzzle cu 2-3 piese, incastruri, trasura cu cal inaripat care canta si lumineaza, chitara, aragaz cu 2 cratite, 3 seturi de cuburi de construit, papusa, piramida de activitati, laptop, uscator de vase cu vase, masinuta si nu imi mai amintesc ce, ca e full portbagajul si am sa le dau jucarii pana de Pasti.
am fost la daddy la Mos Craciun la serviciu, eram cei mai mici, foarte cuminti.si curiosi cand a venit mosu!!!
Elfica spune:
Am ratat comanda asta, vreau si eu data viitoare. Sugubina: Cum faci lapte din migdale? Am luat si eu migdale in coaja, dar e asa tare coaja, ca trebuie sa merg la socri, la Galati, ca stau la curte si putem sparge cu ciocanul. Cred ca e mult mai ok sa iau direct decojite. Le luati crude sau prajite?
Azi am vazut ca o masea i-a spart deja gingia, se vede rosie, vinetie, nu am pus mana, dar se vede foarte clar. Cam intr-o saptamana o astept si pe cealalta, ca asa cum se vede acum, se vedea acum o saptamana si cea care a iesit azi. Nu a plans, a fost ok in perioada asta. Dar are o logoree... pacat ca nu intelegem nimic, totul e pe limba ei. Nici mama si tata nu prea mai spune. In schimb stie tot, invata foarte repede: adu oaia, unde e ursul, unde e piticul, azi avea o bluza cu Minnie Mouse. I-am aratat-o de cateva ori si apoi cand o intrebam, se uita in jos si punea mana pe ea. E asa frumoasa perioada asta! Joi ar trebui sa imi vina iar si sunt curioasa daca se va intampla, ca am riscat de cel putin opt ori... Va anunt daca e cu ochi :)
Pupici, noapte buna!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
amelia_ilie spune:
Adi, ce de jucarii !!! Cuminti foc gemenasii, cu asa Mosh darnic...
Elfica, stiu ca migdalele se hidrateaza bine inainte (24-48 de ore parca), se decojesc si apoi se face laptele. Sugubina stie.
Am fost si noi vineri la Moshul de la serviciu si ... ne-am dus bou si am venit vaca. Am stat vreo 2 ore si apoi am plecat. Erau 2 locatii, una pentru copii > 5 ani, cealalta pentru pitici, dezorganizat complet, cei mari aveau ce sa faca, dansau, le pictau fetisoarele, se alergau pe acolo, piticii in schimb asteptau sa vina Moshu si ce impleticeau printre parinti (sau cu ei cu tot). Si Moshu a venit probabil la 2 ore dupa ce am plecat noi. Asa ca n-am primit nimic .
mirela2 spune:
adina mamica, ai luat jucarii cat pentru o gradinita intreaga, bv bv
laptele de migdale, reteta de la sugu, se pun migdalele de cu seara la hidratat in apa cat sa le acopere, a doua zi apa aia se varsa, se pun migdalele in blender cu 700 ml apa si se apasa butonul la viteza maxima cateva minute, apa se albeste instant
se strecoara prin tifon sau printr o sita deasa in care se poate pune si o foaie de tifon
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
amelia_ilie spune:
La multi anisori ursulet Vlad Andrei bebe de Lore1983! Sa cresti mare, sanatos si sa ai o viata plina de bucurii!