Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(38)
Raspunsuri - Pagina 3
adipapazi spune:
martuza, ce bandita, sa ia si banii, si zarurile! barbut kid!
amelia, subscriu la caise. cand mai punem de-o comanda?
ana, bosketareala totala faceti voi la viena!
elfica, ai PM.
amelia_ilie spune:
Ana, ce ma bucur sa aud ca faceti planuri!!! Astept si vestile, cand veti stabili momentul .
Si noua ne plac caisele, cele deshidratate natura sunt o nebunie, si stafidele, sunt grozave! Ca nu-s atat de dulci sa te lesine si-s bune bune!
Adi, noi iar ne strangem cu colegii de la job, deja studiez site-ul sa vad ce si cum... daca te tenteaza ceva, zi, sa vedem cum ne organizam.
amelia_ilie spune:
La multi anisori ursuletilor care azi implinesc un anisor: Larisa Elena bebe de Ana_vio87 si Thomas Bogdan bebe de syl! Sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti o viata plina de bucurii!
ana_o spune:
Buna dimineata!
Marta, multa sanatate si sa te intorci pe forum cu vesti bune. Si despre tine, si despre copii!
Amelia, deci ti-ai virusat colegii cu site-ul de fructe. Norocul nostru cu Anymona.
In alta ordine de idei, abia astept the hangover! Sa vedeti dezmatz deseara! Avem si-o sticla cu funda rosie, extra!
Va pup, va asteptam cu mare drag la destrabalare in stil mamicesc!
Elfica spune:
Buna, dragelor! Nu pot veni diseara, ca e tarzior si e ora de baie, nani etc. Si cum inca o alaptez, nu pot lipsi de langa ea.
De vreo doua zile, cred, incep sa o obisnuiesc sa manance singura. Mi-a spus o prietena ca fiul ei a inceput inainte sa implineasca anul sa manance singur (al doilea fiu, ca la primul era si ea mai tematoare si nu s-a gandit sa il invete asa repede). Cand Iulia nu vroia sa deschida gura, m-am gandit sa ii pun lingurita in mana ei si gura imediat s-a deschis. Asa ca de cate ori face mofturi la deschisul gurii, aplic practica asta si funtioneaza. Am zis ca o perioada o invat sa duca la gura, apoi o las singura, dar ii pun eu mancarea in lingurita si etapa a treia singura isi ia din castron, singura duce la gura. Sa vedem cand iese bine :)
Jucariile au fost botezate de noi si imediat le recunoaste: fie cu numele persoanei de la care le-a primit, fie cu ceva relevant. Cand spun numele, imediat stie si se duce la ele, le iubeste, ni le aduce etc. Si are forta, de ma sperie: l-a luat pe Gabitza (un omulet cat ea de mare, din lemn, imbracat cu haine, in fine, e destul de greu). Si l-a luat de picioare cu o mana si a plecat singurica cu el in brate. Nici nu stiu cum l-a apucat de picioare, cum s-a ridicat cu el, am vazut-o direct cu el in mijlocul sufrageriei si am simtit nevoia sa o tin de mana, de teama sa nu cada, dar a dovedit ca are stabilitate buna, chiar cu greutate in mana. Si uneori se joaca ce se joaca si pac, vine sa ma ia de gat si ma strange in brate. Mor de dragul ei, va dati seama!
In ianuarie o sa vreau si eu produse de pe driedfruits, asa ca mai anuntati cand faceti comanda, va rog!
Ma duc sa culc zana, ca o sa vina in vizita la noi Inacat cu ursuletzul Radu si sa fie in forma.
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
BraveGirl spune:
fetele, vin si eu..ma duc sa ma fac bella acum si sper sa ajung la timp. Ana, Diana, am nr voastre...dc nu nimeresc, va sun.
anymona spune:
ce mult ma bucur Corina!!! ai si nr meu...ti l-am dat mai demult pe pm. nu ezita sa ne suni dc nu nimeresti
amelia_ilie spune:
La multi anisori ursuleata Irina Maria bebe de maritza! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa ai o viata plina de bucurii!
eliza_cri spune:
buei party, party da bagati un update si la noi astea de pe acasa...cum fuse,ce facurati....
stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania
BraveGirl spune:
eli, arunca un ochi pe FB. au fost transmisii live
A fost frumos, je s-a simtit bine. Sotul a pierdut o ora si ceva de somn pt ca a trebuit sa ma recupereze
Cand repetam figura?