Buburuze - LA MULTI ANI PATRICK ! (115)
Raspunsuri - Pagina 8
Dedicut spune:
Buna,
au plecat musafirii deci am putin timp de net.
Vladut, Monika, multa sanatate si fericire!
Loutzy, inteleg prin ce treci, si eu am trecut prin asta cand s-a retras Kraft din Romania. Eu eram insarcinata, cand dintr-o data pleaca si Kraft si pierd si sarcina....deci a trebuit sa ma apuc sa caut de lucru, dupa ce eram linistita ca o sa stau 2 ani acasa...dar asta e, mi-am gasit repede job, am ramas in trei luni iar insarcinata si au trecut toate cu bine. Dupa ce trece socul o sa-ti faci planul de actiune si o sa vezi ca se rezolva toate. Nu va sustine cumva firma? Noua ne-au dat salari icompensatorii si au angajat o firma de outplacement sa ne caute job, deci jos palaria, au facut tot ce au putut sa ne ajute.
Zumzu, chiar frumoase pozele, Roxx arata super bine iar de Cata ce sa mai vorbim..
Prietenele mele de dupa bebe sunt aceleasi, marea majoritate in Sibiu. Deci ne vedem destul de rar. Cea mai buna prietena e sora mea si vorbim de cateva ori pe zi la telefon. In Brasov am o prietena, vor si ei bebe, deocamdata nu prea vrea barza sa vina, sa speram ca ajunge in curand si la ei, tare m-as bucura.
Daca primeste cineva pachetul de la mine astept un semn, sa stiu ca a ajuns la destinatie. Eu cu posta am emotii, a trimis sotul acum vreo 2 ani o recomandata si nu a ajuns nici azi.... din Brasov in Sibiu, e si departe....
Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
Alexandru Stefan 18.01.2011
zumzu spune:
Andutza
multumesc tutoror fetelor pt sustinere,pt cuvintele voastre , teoria o stiu si eu cu practica mai greu
Hainute de vanzare
loutzy spune:
Dedicut prin cate ai trecut si tu... Mie nu cred ca imi da nici un fel salariu compensatoriu sau vreo recomandare spre un alt loc de munca. SUnt in CIC pt inca un an. Mi-am ales pe 2 ani. Imi pare rau mai mult dupa colectiv.
Sper sa se rezolve cumva daca nu, iar ma apuc de cercetat site-urile de job-uri sa vad ce gasesc.
madalina_m spune:
Sa va zic si eu ceva din maternitate: copilul meu era cel mai urat! Era incruntat si cu nasul turtit, ochii bulbucati, plus o ureche 'impachetata' (tot lobul urechii era bagat in gaura). Ma uitam la toti copiii din sala si erau peste 10 (la Filantopia copiii stau separat de mamici, sa nu se inteleaga ca stateam peste 10 mamici in camera) al meu era cel mai urat. Muream de ciuda. Abia dupa ce nu a mai fost incruntat, cam dupa o luna, a devenit si el mai simpatic. Iar nasul si urechea s-au indreptat.
mirela2 spune:
eu n am citit nicio carte legat de subiectul mamicie
am butonat pe net dupa ce ma ardea pe mine si atat
legat de sfaturile fabuloase ale dr de fam, iar nu prea le am prea bagat in seama....asta nu inseamna ca nu-s o mama buna sau ca as fi una inconstiienta
fiecare stie ce e mai bine pt puiul ei si pt ea
laura nu fi supi mama, gasesti tu altceva, nu te agita
lori, ce sa zic..."niste tarani doamne, niste tarani"
roxx sa va fie de bine plimbarica, super tare faza cu alarma
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
madalina_m spune:
Zumzu dementiale pozele cu Catalina, mami si tati.
Bebeluseala de la Ziki a fost ceva ad-hoc. Hai sa ne vedem sa dam ceva pentru copilasii saraci, dar hai sa se vada si copiii, sa vedem si pisoii ...
crissia spune:
mamicile care au calatorit cu avionul,cum v-ati descurcat cu schimbatul pampersului?noi plecam de revelion si citisem la voi ca avem voie cu mancare,lapte,ceai pentru copiisi ma linistisem . acum mi-am dat seama ca schimbatul va fi o problema avand in vedere ca zborul dureaza vreo 5 ore nu pot s-o las asa si eu nu vad unde as putea s-o schimb in avion.
madalina_m spune:
Laura imi pare tare rau. Bine ca ai optat pt 2 ani si mai ai un an la dispozitie sa iti gasesti ceva. Bafta multa!
roxx26 spune:
CRISSIA, la noi nu a fost cazul sa o schimbam in avion. Dar a fost nevoie la restaurant...am fost frumusel la baie si am schimbat-o la verticala, adica m-a ajutat o prietena care a tinut-o in brate si eu am manevrat pampersul. La fel puteti face in avion, la toaleta. Ca ma gandesc ca nu vrei sa le muti nasul celorlalti pasageri
Si inca o chestie in avion - nu m-au lasat sa o tin in manduca, cu fata spre mine. Cica nu e sigur pt ea, regulile UE, blabla...a trebuit sa o intorc cu fata spre directia de mers si sa o prind cu o centura mica, prinsa de centura mea. La dus m-am cam enervat, ea dormea, ma temeam ca o trezesc...dar era mult prea obosita si nu s-a trezit. la intors a stiut lectia si...asta e, ne-am descurcat asa. Mie mi s-ar fi parut mai comod cu fata la mine, oricum.
A primit si o jucarie cadou de la Czech Airlines
MADA, intrebai de o carte zilele trecute...ti-a raspuns cineva? daca nu, da-mi PM cu o adresa de mail si ti-o trimit eu.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Dedicut spune:
Fetele, prin sentimente de vinovatie am trecut si eu in maternitate. Una ca nu aveam lapte deloc si cand vedem mamele cum se plimba pe acolo cu pompele cu colostru si eu nu avem deloc, nu-mi cadea prea bine. Si apoi mai era o chestie. Eu am nascut la o clinica privata si puteam sa tin copilul la mine in salon cat voiam, puteam sa-l duc la cresa lor tot asa, deci program de voie. Ziua il tineam tot cu mine ca era si tati cu noi. Dar seara pentru ca oricum lapte nu aveam deloc, eu eram dupa cezariana, patul ala era inalt ca abia ma coboram din el, trebuia sa ma duc dupa lapte noaptea de cateva ori sau sa le chem pe asistente, il duceam la cresa. Si ma simteam asa vinovata ca nu-l tin noaptea cu mine, aveam impresia ca il abandonez acolo, ma tot uitam daca mai sunt si alti copilasi lasati peste noapte, erau mai multi dar eu tot prost ma simteam. Ei bine, dupa trei zile de stat in spital am venit acasa si dormim intr-un pat, deci cred ca mi-am spalat rusinea....
Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
Alexandru Stefan 18.01.2011