Buburuze - LA MULTI ANI PATRICK ! (115)
Raspunsuri - Pagina 9
Lorich spune:
Dedicut si eu aveam posibilitatea sa o tin langa mine oricat, aveam si lapte, colostru, da? Si nici cezariana, da??? Si am zis ca mai bine sa doarma acolo la ele, adevarul ca m-au sfatuit si tantile alea, stiind ca mai am un bebeloi acasa, am zis sa profit de "vacanta asta", ca voi pelca acasa si voi avea nevoie de orice gram de energie, asa ca vineri am nascut-o si mi-au luat-o automat noaptea, eu nu am putut sa adorm de fericire, dar sambata si duminica noaptea am dormit frumos, de la alaptatul ala de noapte pana la 3 dimi, apoi iar pana la 7-8. Chiar daca mi-au adus-o la san, eu tot m-am odihnit super alea doua nopti, daca mi-ar fi lasat-o in salon..as fi stat toata nopatea sa privesc minunea!!! Nu m-am simtit vinovata, nici acum nu ma simt, am zis ca e o miscare inteligenta sa am forte super proaspete pt acasa.
Deci, stiu ca noi zicem aici "nu va simtiti vinovate pt asa ceva" si fiecare stie ce simte, dar chiar nu ai de ce. Vinovat e caruselul de emotii si hormoni de atunci.
loutzy , imi pare rau, nu stiu ce sa zic.
crissia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxx26 CRISSIA, la noi nu a fost cazul sa o schimbam in avion. Dar a fost nevoie la restaurant...am fost frumusel la baie si am schimbat-o la verticala, adica m-a ajutat o prietena care a tinut-o in brate si eu am manevrat pampersul. La fel puteti face in avion, la toaleta. Ca ma gandesc ca nu vrei sa le muti nasul celorlalti pasageri Si inca o chestie in avion - nu m-au lasat sa o tin in manduca, cu fata spre mine. Cica nu e sigur pt ea, regulile UE, blabla...a trebuit sa o intorc cu fata spre directia de mers si sa o prind cu o centura mica, prinsa de centura mea. La dus m-am cam enervat, ea dormea, ma temeam ca o trezesc...dar era mult prea obosita si nu s-a trezit. la intors a stiut lectia si...asta e, ne-am descurcat asa. Mie mi s-ar fi parut mai comod cu fata la mine, oricum. A primit si o jucarie cadou de la Czech Airlines MADA, intrebai de o carte zilele trecute...ti-a raspuns cineva? daca nu, da-mi PM cu o adresa de mail si ti-o trimit eu. _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 Scrisoare pentru Catalina |
RROX ,asa m-am gandit si eu dar stiu ca toaletele din avion sunt foarte mici ,dar pana la urma cred ca asta este singura solutie(eu speram ca poate exista si in avion o camera speciala si nu am observat-o eu pana acum ca nu ma interesa )
zumzu spune:
eu stiam(n-am verificat) ca una din toalete are masa din aia de schimbat care e bagata in perete si se trage (nu stiu acum dc si la astea mici-chartere)
Hainute de vanzare
crissia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zumzu eu stiam(n-am verificat) ca una din toalete are masa din aia de schimbat care e bagata in perete si se trage (nu stiu acum dc si la astea mici-chartere) Hainute de vanzare Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011 http://photosbynicoleta.blogspot.com |
noi plecam cu tarom-ul deci as avea sanse sa gasesc toaleta asta
Laura_Luiza spune:
Salutare. N-am mai intrat de forum de 3 zile, de abia am recuperat.
Crissa, Zumzu are dreptate. Una din toalete are masa de schimbat, trebuie doar sa intrebi care.
Ce sz frumos a lansat Anduta.
Cel mai frumos..nu stiu daca am reusesc sa le adun..cel mai usor ar fi sa spun ca tot, fiecare zi, fiecare zambet, fiecare noua descoperire, fiecare imbratisare, sentimentele mele..E mai mult decat mi-am imaginat si dorit vreodata.
Rau..nesomnul si nasterea. App de asta ma tot decomentez pt as cam vrea sa nasc acasa data viitoare, ieri mi-am luat inima-n dinti si i-am spus sotului despre asta, a ras isteric si panicat. A spus ca el pleaca din tara cat nasc eu. Este inca traumatizat si nu cred ca o sa uite prea curand prin ce a trecut..
Eu ca si lori am lasat copilul noaptea la bebelusi (ca nu stiu cum sa spun altfel) pt ca eram epuizata si trebuia sa ma odihnesc..
Prieteni am si nu prea. Adica atunci cand mergem acasa suntem inconjurati de prieteni, de multe ori nu reusim sa ne intalnim cu toti, insa cand plecam..nici un tel, nici un mesaj, nici un semn..Cine locuieste in afara tarii o per lunga cred ca poate confirma ca multe prietenii se sting pe principiul "ochii care nu se vad se uita". Prietene am mai multe fara copii decat cu, dar nu simt sa se fi alterat cumva legatura din cauza asta. Am reusit sa-mi fac una aici, iesim aproape zilnic la cafea, eu cu Edi ea fara copil, dar il indeageste f mult pe al meu. In caz ca va intrebati, mergem la terase
Va pup, ma duc sa fur un pui de somn cu piciu.
Luiza1977 spune:
Buna fetele!
intru si eu putin si pe scurt:
La Multi Ani Vlad!
La Multi Ani pt cei care si-au serbat ziua de nastere in aceste zile!
La Multe Lunite pt buburuzele care au mai adaugat inca o lunita!
Loutzy te inteleg,sunt in aceeasi situatie ca si tine.la noi nu au plecat din Ro,insa au plecat din multe jud. printre care si Mures.eu am primit vestea acum 1 an fix de mos niculae.
Sa nu iti para rau,sigur iti vei gasi altceva mai bun.eu insa oftez dupa salar,era bunicel fata de cum se plateste aici in mures.dar asta e.am fost in depresie multa vreme din cauza asta.sper sa nu se mai intoarca.
Madalina,puiul tau e f.frumos pt noi inca din prima clipa,cum adica era cel mai urat?nu inteleg cum vine...
referitor la maternitate,mi l-au aratat dupa ce l-am nascut si nu i-am mai uitat figura,asta pentru ca .....seamana leit cu fratele meu.doar in prima noapte nu a stat cu mine,insa, celelalte era doar al meu si acum ma indragostesc tot mai mult de el pe zi ce trece
Pupici bebeilor/copiilor bolnaviori sa se faca bine repede.
Bebeilor ce si-au taiat motzul: sa va fie de bine si cu mult noroc!
Ma bucur pt.fetele care au ajuns cu bine la destinatie cu avionul.si RMBC spor la cautat casuta,mult noroc sa o gaseti pe cea mult visata!
In rest nu stiu ce mai era....inca nu mi-am revenit cu memoria,zici ca-s dusa cu pluta uneori.....
ma intorc la frecat covorul din camera mare.ce urasc muncile astea casnice.bleah.
va pup pe toate si buburuzele!
vasilasanita spune:
Buna!
Multumesc pentru urarile pentru ziua mea.
LA MULTI ANI VLAD de Mirela,
LA MULTI ANI MONIKA, sa fii sanatoasa fericita!!!!
La multi ani bebelusului meu scump si drag care azi face 11 lunite.
La multe lunite si celorlati bebelusi care mai adauza azi o luna:
Yannis - pui de mami BEBYC
Lukas Christian – pui de mami JASMIN26
Andrei - pui de mami MISSMJ
12.01.2011 Mihai
Adryy bea niste ceai de salvie.
Loutzy imi pare rau, dar stii cum se zice orice picior in fund e un pas inainte. Drept urmare poate iti vei gasi un job mult mai bine platit.
Lorich spune:
Roxxxxxx, pt ca numa maine nu-i poimanine, si pt ca cel mai apetisant tort pe care l-am vazut in viata mea e cel facut d etine la 11 lunite, te rog RETETA TORTULUI DE CLATITE....