Buburuze - LA MULTI ANI PATRICK ! (115)
Raspunsuri - Pagina 7
adryiii spune:
Roxx, bine ai revenit! Ma bucur ca v-ati simtit bine. De poze nu mai zic nimic.
Sa nu uit! La multi ani Vlad de Mielush!!!
piscotel2011 spune:
LA MULTI ANI MONIKA!
LA MULTI ANI VLADUT!
LA MULTI ANI BEBEI DE 12!
SA FITI SANATOSI CU TOTII SI SA VA BUCURATI DE VIATA!
Si io stiam ca motul nu e aprobat de biderica crestina...fie ea ortodoxa sau catolica.
Roxx super experienta la Praga...mi-ar place si mie dar deocamdata sunt alte prioritati. Pozele superbe cu Catalina!!!!!
Lori - las ca o sa castigam data viitoare...din start ideea unui astfel de juriu da de banuit!
Noi prin casa, sa vedem ce iesiri avem azi. Tati e liber o saptamana si tre sa pregatim casa de Craciun si sa stabilim ce facem si noi!
Loutzy - ce patisi? "Scuipa" tot aici!
Va pup si va doresc o zi minunata!
Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011
Irinukaaa spune:
Mimo acum am citit de alegerea puiului tau... ce dragut... la faza cu painea nu m-am gandit sa punem si noi. Sa-i fie de bine oricum!!!
Roxx multumesc pentru detalii. Imi ajung pentru moment!
Mayane de ce nu mai intra? Din cauza prostiei aleia cu moderator - capitol nou? Hai ma ca e pacat! Mayuane treci inapoi nu mai baga in seama toate prostiile!
Lori chiar ca la tine de la locul 1 la locul 6 e cam mare diferenta. Nici daca aveai o poza de toata jena cum erau multe pe-acolo sau neclara nu cred ca era normal sa fi devansata asa.
M-am lamurit de ceva timp cu concursurile cu voturi/ juriu. Acum am retinut si cu concursurile de pe forumul DC!
Laura suntem aici, vorbeste cu noi!
Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian1#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/PatrickCristian2#date" target="_blank">Poze noi
www.dropshots.com/patrickcristian01#date" target="_blank">Botezul si www.dropshots.com/PatrickCristian02#date" target="_blank">Motul
gabrielaromt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adryiii Neata! Anca cu un pic de intarzaiere Monika sa fii sanatoasa,bucuroasa si optimista ca si pana acum! Catalina, merci de intrebare. Titile mele sunt asa si asa. Ma mai dor inca si am impresia ca nu o sa se termine nici o data. Estetic nu spun cum sunt, doar ca se poate si mai rau - raportat la cum erau inainte. Mi-a aparut un neneorocit de herpes pe buza inferioara. Nu stiu de la ce dar ma mananca si ma doare ingrozitor. Cum sa-l tratez? Pana acum l-am stropit cu otet. O saptamana minunata sa avem. Si felicitari si putere fetelor pentru ca ajutati copii in preajma sarbatorilor. mami fericita de Elena Alexandra 17.01.2011 |
uite aici cateva remedii:
INTZARCAREA - sau oprirea naturala a alaptatului
de Active Center la 12 decembrie 2011 la 07:14
Remedii naturale
- Fruze de varza zdrobite si aplicate pe sani; se fixeza cu un prosop pus peste sani, si strans de jur imprejurul trunchiului; se mentin o noapte intreaga
- Comprese reci pe sani cate o ½ de ora, de 3-4 ori/zi
- Cataplasme pe sani cu salvie cate o ora /zi
- Pulbere de salvie cate o lingurita de 3 ori /zi, pe o perioada de 4-6 saptamani
- Ceai de salvie 3-4 cani / zi
- Cataplasme pe sani cu frunze de patrunjel proaspat
- Rarirea treptata a meselor copilului
Irinukaaa spune:
RMBC scuze dar tot n-apuc deloc sa te felicit ca ai ajuns acolo unde iti doreai si unde va e locul, langa sotul tau! Ma bucur sincer! Ramaneti permanent? Cum s-a acomodat Carmen?
Zumzu ai PM!
Haideti cu pozele de la bebeluseala... dar cand ati vorbit de ea? Ca parca nu v-am "auzit"? Sau asa mai pe "mute"...
Andriii mai da detalii despre cum ai "abordat" intarcarea. Povesteste mai multe te rugam ca poate ne va folosi si noua!
Si de Carmen sunt curioasa cum a reusit asa repejor... abia o asteptam inapoi!!!
www.dropshots.com/PatrickCristian1#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/PatrickCristian2#date" target="_blank">Poze noi
www.dropshots.com/patrickcristian01#date" target="_blank">Botezul si www.dropshots.com/PatrickCristian02#date" target="_blank">Motul
loutzy spune:
Gasiti www.realitatea.net/tnuva-se-retrage-din-romania_894113.html" target="_blank">aici motivul prost dispunerii mele.
Nu vreau sa comentez nimic pe tema asta.
Irinukaaa spune:
Of Laura... imi pare rau! Iti vei gasesti altceva mai bun sunt sigura! Hai capul sus mamico!
Irinukaaa spune:
Mi-am amintit acum: Maimutica pe unde o umbla ca ii pun imediat absenta!
Andutza_B spune:
Salutare!
Scriu repede ca n-am timp, iar!
Zumzu, eu nu-s tocmai un exemplu de mama in ochii multora. Dar, ca toate mamele, am tot citit si eu in timpul sarcinii carti de specialitate, in special despre depresia post natala, pentru ca la mine sunt multe cazuri in familie si am vrut sa fiu pregatita. Ei, in aceste carti scrie ca un motiv major din cauza caruia apare depresia e idealizarea nasterii(de catre societate, in special de catre mame care vor sa para perfecte). Te astepti sa fie ceva mirific si evident ca te dezumfli si te simti vinovata ca tu nu ai simtit dragostea aia imensa care te inunda si despre care s-a tot scris pe toate gardurile. In tot ce-am citit eu se specifica foarte clar ca "iubirea pentru copilul tau SE INVATA", nu e acelasi lucru cu instinctul matern si nu trebuie sa te astepti la nu-stiu-ce sentimente inaltatoare. Eu am retinut mai mult aspectele astea pentru ca am fost mai putin pregatita sa devin mama si pentru ca am vrut sa evit depresia.
Ca nu ti-ai recunoscut copilul e iar ceva ce se intampla multora, dar nu vor sa recunoasca. Dar nici eu nu mi-am recunoscut-o pe Miru (dar, revin, nu-s eu tocmai un exemplu bun) si, mai mult decat mine, nici colega mea de salon nu si-a recunoscut fetita ei. S-a intamplat o data la mine si o data la ea. Dupa o noapte la TI, cu tone de calmante in vena, niciuna din noi nu era tocmai apta de sentimente inaltatoare, instincte fulger, etc. Stai linistita, se intampla.
Eu sunt tare suparata pe mentalitatea romaneasca, foarte multi oameni ajung in depresii sau macar nefericiti din cauza presiunii societatii romanesti. Si ce e de condamnat foarte tare, in cazul nostru, sunt toate celelalte mame care pun presiune, ceea ce e trist. Pentru ca nu spun adevarul. (Acuma sa nu credeti ca eu nu cred nicio mama care vorbeste frumos despre sarcina, nastere, etc. Dar sunt multe cazuri de ipocrizie, muult prea multe! )
SZ de Lori: cu prietenele fara copii mai tin legatura si ma bucur sa am cu cineva alte subiecte de discutie decat de caca, pisu, etc. Si ma inteleg si ele ca mi s-au schimbat prioritatile. Mai putin o persoana care, desi o iubeste foarte mult pe Miru (e o persoana foarte apropiata mie), detesta mamele. Ea nu vrea copii si se simte pusa la colt de femeile care au copii sau isi doresc. Si, asemeni negrilor care ii discrimineaza pe albi, a inceput si ea sa le discrimineze pe mame. Si e foarte greu sa o fac sa inteleaga unele lucruri.
La multi ani Monica! La multi ani Vlad! La multe lunite sarbatoritilor de ieri si azi!!
Gata, fug!
Puup.
Andutza- de bebelusa fericita Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)
Andutza_B spune:
Stiu ca nu am raspuns tuturor, dar am citit tot! Doar ca acum nu reusesc sa scriu mai mult. si toate fetele cu probleme la locul de munca, cu succes la intarcare, cu taiat de mot, cu serbari, cu miniconcediu, cu drum finalizat cu succes spre tati, cu locul 6, fara rds la socri...etc.
Andutza- de bebelusa fericita Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)