ajutor,vanish in parul copilului
Raspunsuri - Pagina 3
Danutza26 spune:
Chuny Publicat la - 11/12/2011 : 12:06:57
Ei, nah, mare branza sa gandesti singura cu capul tau ca trebuie spalat rapid parul cat mai bine si verificat pielea capului ...
chuny nu te-a obligat nimeni sa raspunzi la mesajul meu,nu stiu ce te-a deranjat atat ca am pus o intrebare.daca chiar citeai bine ce am scris observai ca i-am facut baie imediat,deci am gandit,nu sunt chiar asa batuta in cap.eu am intrebat cu totul altceva,si am indraznit sa postez aici pe acest forum pt ca au fost mamici si fete care m-au mai sfatuit si cu alte ocazii cand am avut nevoie si le multumesc frumos.
dana nu stiu ce te-a suparat asa rau postarea mea,nu am scris aici sa ma aflu in treaba,ci pt k aveam nevoie de cateva raspunsuri.in orice caz daca te-a deranjat atat de mult e problema ta.
cat de raspunsul madalinei eu nu consider ca a fost unul rautacios ea a facut probabil o comparatie intre trasnaile unui copilas daca nu ma insel si are dreptate.
mersi mult fetelor pt raspunsuri,ma speriasem putin,aseara dupa baie avea pielea capului umpic rosie in acea zona,dar azi i-a disparut roseata.ma speriasem pt k i se albise si parul mititelului
andacos spune:
Ah...stai linistita ca nici nu m-a deranjat si nici nu m-a suparat,doar ca mie personal nu-mi plac exagerarile ,extrapolarile!
Important e ca micutzul este bine,nici nu avea altfel cum sa fie(parul ai vrut sa spui ca s-a albit cu spuma pe el,nu de alta dar mi s epare iar exagerare sa spui ca i s-a decolorat parul de la vanish),nu ca m-a deranjat sau suparat pe mine postarea ta!
Mai multa stapinire de sine data viitoare!Pina pleaca din casa ta(si nu numai)tot o sa-tzi tresara inima la diverse intimplari!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Danutza26 spune:
nu am spus niciodata ca i s-a decolorat parul.unde ai vazut ca am scris eu lucrul asta?am spus ca i se albise dar cand l-am spalat s-a dus acea albeata,poate ai observat ca si hainele se albesc cand pui vanish pe ele in locul respectiv.spuma inca nu iesise in par pt k nu am frecat si nici nu l-am sters cu nimic,l-am bagat direct la baie.poate tu ai mai multa experienta si poate si ceva ani mai multi k mine ,nu stiu daca gresesc sa ma scuzi.la mine e primul copil si asta e prima oara cand isi pune ceva de genul asta in cap,e normal sa ma sperii.nu am scris sa ma aflu in treaba sau k vroiam atentie din partea voastra.am intrebat k sa stiu data viitoare daca se mai intampla ceva de genul asta.forumul acesta e despre copii si parinti,unde altundeva sa intreb daca nu aici?daca am exagerat asta e,asa sunt eu panicata de felul meu.oricum mersi fetelor care m-ati inteles intrebarea si mi-ati raspuns,si mersi si tie marius
olim spune:
mai dana, sa stii ca nu e asa usor sa te poti stapini in astfel de situatii!
va admir pe cele care reusiti
eu am trecut prin niste crize asmatice cu alex la 1 an, l-am dus mai mult mort decat viu la urgenta, si m-a marcat ff mult, abia dupa cateva sedinte de pshihoterapeut am reusit sa trec mai usor peste aceste stari de panica, dar tot au mai ramas urme.
Depinde foarte mult de experienta fiecareia!
marius,voi barbatii va stapaniti mai bine in astfel de situatii!
noroc cu voi pana la urma
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olim mai dana, sa stii ca nu e asa usor sa te poti stapini in astfel de situatii! va admir pe cele care reusiti eu am trecut prin niste crize asmatice cu alex la 1 an, l-am dus mai mult mort decat viu la urgenta, si m-a marcat ff mult, abia dupa cateva sedinte de pshihoterapeut am reusit sa trec mai usor peste aceste stari de panica, dar tot au mai ramas urme. Depinde foarte mult de experienta fiecareia! |
E o diferentza mare intre mere si pere!
Danutza,tu ai spus ca i s-a albit parul,fara a face precizarea ca de la spuma,si ma gindeam ca mai apare vreo mamica panicoasa care stiu eu ce reactzie poate avea!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
marius spune:
Da cred ca este in regula asa cum spuneam. Uneori suntem mai prinsi de evenimente, alteori mai surprinsi de evenimente, unele le traversam mai usor, altele ne provoaca un pic de panica sau macar emotie sau griji, uneori sunt fondate, alteori intra la capitolul "a fost odata un motiv de zambet".
Ceea ce este important insa cred ca este comunicarea. Cred ca acesta este si unul din cele mai importante aspecte ale acestui forum unde de ce sa nu o recunoastem avem cea mai interactiva interfata intre utilizatori pe acest profil. Sigur mai sunt si mici neajunsuri dar eu zic suportabile fata de imensul ajutor al informatiei utile ajunse in timp util.
Ok - cred ca ce era de spus s-a cam spus, nu are sens sa ne invartim in cerc.
Va doresc o seara minunata alaturi de cei dragi!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa