ajutor,vanish in parul copilului
Raspunsuri - Pagina 2
Chuny spune:
Ei, nah, mare branza sa gandesti singura cu capul tau ca trebuie spalat rapid parul cat mai bine si verificat pielea capului ...
aschiutza spune:
Mda, "brinza" asta a gindit-o si ea singura. A intrebat daca mai e ceva de facut.
Din punct de vedere pedagogic si stiintific, e un semn de desteptaciune sa recunsoti cind nu stii toate raspunsurile si sa intrebi decit sa crezi ca le stii pe toate . Aici se da sfatul parintilor "mai bine intrebi si te sperii degeaba, decit sa fie rau si tu nu ai intrebat, crezind ca te pricepi la toate".
Doamne fereste sa am nevoie sa pun aici o intrebare...
nikol24 spune:
Cu siguranta a apelat aici poate si altcineva a trecut prin asta si o poate sfatui mai bine.
marius spune:
A primit raspunsuri, a citit, a multumit, ce ar mai fi de spus?
Pe de alta parte hai sa nu fim (chiar) atat de sensibili ca nimeni nu a jignit pe nimeni. Personal mi-au provocat zambetul - ma refer la partea cu acadeaua.
Pace!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
olim spune:
marius, poate daca rspunsul venea de altcineva, sunt de acord cu zambetul provocat, dar nu de la eumada, dar poate era de asteptat!
cat desprea panica danutzei, toti care avem copii am trecut prin momente de panica in situatii mult mai banale decat acesta, doar ca nu am scris !
chiar nu inteleg de ce trebuie sa fie atatea raspunsuri pe langa sau dflegmatice la adresa celui care deschide astfel de subiecte?
Chiar toate suntem perfecte, chiar nu putem sa ne punem in situatie mamei respective?
Si sa nu uitam ca suntem in Postul Craciunului, asemena raspunsuri flegmatice nu isi au locul,nici acum si nici alta data, mai ales cand asteptam sa primim noi insisi ajutor de acolo de sus! Inclin sa cred ca nimic nu e intamplator in viata, poate ne-ar prinde bine tuturor sa fim mai umili!
andacos spune:
Eu citesc si recitesc si zau ca nu-mi dau seama de ce raspunsul lui eumada e asa pus la coltz!
Pai e normal sa se intimple asa ca doar copilul nu stie ca e nisip pe acadea si pina sare mama...acadeaua e in gura!
oricum exagerarile sunt cumplite,brrr...si mai si facetzi teoria celui credicncios(vezi postul craciunului)!
Mai relaxatzi-va ca zau,pe copii nu-i putetzi tzine in carapace de sticla!Cite nu se intimpla pina nu cresc si discern singur ce e bine si ce e rau!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
olim spune:
dananu fac teoria credinciosului, dar cred ca macar acum ar fii frumos sa ne abtinem de la comentarii de genul acadelei
si asa cum ai spus si tu, copii fac tot felu de nazbatii, doar ca sunt unele persoane mai slabe de ingeri in situatiile respective, si intra in panica mult mai usor.Aici ma numar si eu printre mamele care sunt la un pas de atac de cord cand isi vd copii in astefel de situatii, si incerc sa ma autoeduc, dar nu reusesc intotdeauna.
pe mine m-a deranjat atitudinea madalinei in aces caz, tinand cont se sitatia prin care a trecut ea si reactiile ei la acea situatie!
Doar atat am avut de spus!
Nu am vrut sa supar si nici sa va tin predica de duminica seara, doar am facut o constatare!
Imi cer scuze !
andacos spune:
pai explica-mi si mie ce-a fost asa rau in comentariul madalinei ca eu nu intzeleg!
Iar postul craciunului-ca tot il invoci,este valabil pentru toata lumea,chiar si pentru tine!
aS mai da o stelutza daca as putea subiectului asta!Cind intru in panica,nu intru pe forum sa deschid un subiect nou,ci incerc sa rezolv situatzia intr-un fel sau altul!Plus ca ...nu vad ce era de intrat in panica,penru mine unul dintre subiectele din categoria...hai sa mai scriu si eu pe forum!
Ma duc la povestile de advent!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
olim spune:
mai dana, poate dnutza nu avea cui sa ceara parerea si a scris aici
chiar nu se mai pot pune intrebari pe forum?poate ea nu a considerat ca ea nu considera banala intrebarea!
lectura placuta a povestilor, o idee excelenta cu aceste povestioare!