ajutor,vanish in parul copilului

ajutor,vanish in parul copilului | Autor: Danutza26

Link direct la acest mesaj

buna seara dragelor
am indraznit sa scriu din nou aici,acum o ora bagam rufele in masina de spalat am pus detergent,calgon si cand sa pun vanish a venit baietelul meu de 2 ani si mi-a dat peste mana si mi-a scapat vanish in parul lui,nu f mult dar suficient cat sa faca umpic de spuma.desigur ca l-am bagat de urgenta in cada la baie.
acum nu stiu o avea vreun efect negativ asupra paruluyi sau capului,doamne fereste sa nu-i cada parul sau sa nu-i afecteze cumva pielea capului.ce stiti despre asta?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Fii pe pace! Clateste bine locul si gata.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Hai mey ca exagerezi cumplit!

E vanish si nu acid,doamne fereste!

Nu se intimpla nimic,ai spalat cu apa (daca citeai pe sticla scrie ca trebuie spalata bine cu apa)si gata!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutza26 spune:

scuze,m-am speriat.
m-am linistit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Stai sa vezi cand o scapa acadeaua jos si o s-o manance plina de nisip.....spala-l bine si gata.

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Si ce legatura are acadeaua cu vanishul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Ia vezi ce legatura are?

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Nu se intimpla nimic,ai spalat cu apa (daca citeai pe sticla scrie ca trebuie spalata bine cu apa)si gata!

Dana

andacos, Vanishul (eu folosesc din cel cu omorat 99% din bacterii) este f. puternic, concentrat. De mai multe ori mi-a ajuns pe palma, in timp ce turnam pe pata. Arde! Lasa pielea alba si aspra, nu in profunzime, dar stratul de deasupra asa a ramas, la mine. Senzatie de arsura, de intepaturi si... alb.

Nu vreau sa o pun in panica pe mamica, spalatul de urgenta cu apa, cum a si facut, este f. eficient.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Dana

andacos, Vanishul (eu folosesc din cel cu omorat 99% din bacterii) este f. puternic, concentrat. De mai multe ori mi-a ajuns pe palma, in timp ce turnam pe pata. Arde! Lasa pielea alba si aspra, nu in profunzime, dar stratul de deasupra asa a ramas, la mine. Senzatie de arsura, de intepaturi si... alb.

Nu vreau sa o pun in panica pe mamica, spalatul de urgenta cu apa, cum a si facut, este f. eficient.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Interventzia ta e ...nu stiu cum sa spun,da...stiu eu ce e ala vanish,insa repet pe sticla scrie clar cum se procedeaza in cazul contactului cu piele!Pielea...da!Doar nu crezi ca producatorii sunt atit de inconstientzi incit sa comercializeze...acid!

Nu merg mai departe,ca n-are rost!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

cine n-are probleme mai inventeaza una alta, doar avem toti nevoie de un pic de atentie ... ajutoooor

duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Eumada, rautacios raspuns! Acadeaua nu se compara cu un Vanish! Tocmai de la tine asa putina empatie!

De obicei productele de curatat sunt cel putin iritante. SI daca ajung pe par, pot ajunge pe pielea capului, care e una dintre cele mai sensibile. De distrus parul, nu il va distruge, mai ales daca ai spalat imediat, pt ca acolo ai nevoie de acizi sau combinatii de substante puternice. In schimb poate irita pielea capului, asa ca uita-te daca e inrosita.

Off topic: Eu nu stiu ce a mai scris Danutza26, nu tin contabilitate aici, de a primit pe loc niste raspunsuri mai acide decit Varnish, dar mai bine te sperii ca mama si intrebi decit sa iti fie frica sau rusine sa pui o intrebare, pt ca tii se da imedita peste nas. Suntem aici sa ne ajutam sau sa ne dam in cap?

Mergi la inceput