Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***374***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Olga, legat de masuta cu trenulete: pe care ai primit-o cea cu rosu sau cea cu albastru? Ai desfacut-o?
Am gasit pe un site de care n-am mai auzit never inca una cu sertarase rosii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Ina, se poate si amandoua, de ce nu?!
Bianca, puternica e cuvantul, da. Pentru secolul asta e ideal

Ah si am mai citit dintr-un motiv postarile cu autocaracterizarile voastre..sa ma orientez de cadou , poate vad luminita de la capatul tunelului

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Bebe_strumph, nu sctii si tu autocaracterizarea ta ? poate reusesti sa ni te dezvalui cu ocazia asta
Si musai trebuie scrisa frumos si fara prescurtari

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Bebe_strumph, nu sctii si tu autocaracterizarea ta ? poate reusesti sa ni te dezvalui cu ocazia asta
Si musai trebuie scrisa frumos si fara prescurtari

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
adika eu nu scriu frumos?=caligrafic?vai vai vai
da uite o sa bag cateva randuri...chiar voiam sa va dezvalui ceva de mine, asta ca sa radeti si voi..ca prrea multe butoaie pe lumea asta, de cadeti pe rand pe rand..
dezvolt dezvolt!

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Rashela pe patul de moarte:
- Itzic, trebuie s#259;-ti m#259;rturisesc ceva...
#350;trulic#259; #259;sta mic, copilul nostru, nu e al t#259;u.
- Dar cu cine l-ai f#259;cut ?
- Cu studentul care a fost în gazd#259; la noi.
... - Cum l-ai convins ?
- I-am dat bani.
- De unde ai avut banii ?
- Din buzunar, de la tine.
- #350;i atunci de ce zici c#259; nu e al meu?

Conform statisticilor, 99% dintre barbati vor lovi mingea care vine la
picioarele lor. Din pacate, echipa noastra nationala de fotbal face
parte din restul de 1%.

Sotia:
- Nu ma iubesti!
Sotul, aratand spre cei 5 copii:
- Si crezi ca pe astia i-am descarcat de pe Google?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna dimineataGina, am fost sa cumpar cadouri, ca imi daduse taica-meu niste bani, si i-am cheltuit aproape pe toti...pentru mine Mi-am luat doua fuste, una dintre ele exagerat de scumpa, dar de care m-am indragostit iremediabil pe loc, si pentru ca de mult nu mi s-a mai intamplat asta, am cumparat-o. E o fusta office, dar care cred ca merge grozav si la party combinata inteligent (aici am o problema ca habar nu am cu ce sa o combin). Cealalta e scurta (am ajuns la vorba tatalui meu, cat am fost tanara si slaba nu am purtat niciodata scurt, acum ca am turnat un plod, numai in pantaloni/fuste scurte ma imbrac), fucsia si cu niste pliuri in fata. E de la Orsay, cine stie magazinul si il frecventeaza, sigur a vazut-o, ca sare tare in ochi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Buna dimineata
Gina, am fost sa cumpar cadouri, ca imi daduse taica-meu niste bani, si i-am cheltuit aproape pe toti...pentru mine
Mi-am luat doua fuste, una dintre ele exagerat de scumpa, dar de care m-am indragostit iremediabil pe loc, si pentru ca de mult nu mi s-a mai intamplat asta, am cumparat-o. E o fusta office, dar care cred ca merge grozav si la party combinata inteligent (aici am o problema ca habar nu am cu ce sa o combin). Cealalta e scurta (am ajuns la vorba tatalui meu, cat am fost tanara si slaba nu am purtat niciodata scurt, acum ca am turnat un plod, numai in pantaloni/fuste scurte ma imbrac), fucsia si cu niste pliuri in fata. E de la Orsay, cine stie magazinul si il frecventeaza, sigur a vazut-o, ca sare tare in ochi

Io nu pot decit sa...te laud!
Si io am comis-o, recent, cu o fusta plisata din piele (Denny Rose, of course si exagerat de scumpa) pe care habar n-am unde sa o port dar, daca nu mi-o luam cred ca ma gimba (cu "i" din "inghetata")

Sa fie pe sufletul tau si sa fii admirata si...invidiata!

Mergi la inceput

Am facut o friptura cu mazare, am vorbit cu dna R. sa stea cu Ian si eu merg la cafea! Musai tre' sa-mi limpezesc gindurile sa nu o iau pe aratura. Casa e plina de meshteri dar...asta e.

Dar ce-i cu lincezeala asta?

Mergi la inceput

Roro, te-am notat; cum alung energiile negative, o sa ma gindesc la tine!

PS. Idem, Dyana, Alexandra, Dodo.

Edit doarca ca sa precizez ca pentru Dodo am deja niste idei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Multumesc, Gina!

Mergi la inceput