Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***374***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

neata tufete!

io vin cu ceaiu cu lamiie, sint praf facuta, am un guturai de zile mari, defapt o fi drumul spre gripa??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

tufete

sa iasa lumea din butoaie ,viata e frumoasa asa cu greutatile ei cu tot.

Huna spre seara facea juma pe unde se nimerea si restul la oala...deci sper ca voi scapa si voi reusi de aceasta data.Caci am mai avut incercari,dar nu era pregatita si-si cerea"pempu'" acum nu vrea "teteii caci a promis la Mos "...
M-a surprins ,placut la doua zile dupa Sf.Nicolae...cand nu stiu ce facuse si i-am spus:
-<<eu cred ca Mosul asata a fost ori surd,ori chior ,de faci atatea prostii si el tot a venit la tine>>
Isabella-<<Sigur ca a venit,ca i-am cerut scuze>>

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

bUna dimineata!
dati-mi cafelutza ca sa imi revin, ca avusei o dimineata infoiata rau.
Era sa ma opreasca Politia Romana, si pe drept, ca d-l sot tot ma f... fa stanga fa drepata, vreua s-o parchezi aici, nu nu nu , dincolo, si uite asa...se f*** ziua
apoi se f*** mouse-ul...deci e de vis.
ce melancolii mey la ora asta? vedeti-va de treaba
Cu intunericul nu am probleme, insa e naspa cand se taie brusc curentul, deci e de inteles, Bianca.
Asa deci mi-am spus off-ul(Anaan), sa trec la cateva vorbe mai sensibiloase: sper sa nu credeti ca-mi bag nasul aiurea, doar voiam sa citesc cum va vedeti voi, si totodata sa va cunosc mai bine.
Mi-a plakut asocierea numelor pe care a creionat-o Anaan, m-a impresioant descrierea personala a lui Dodo, Dodo, de Chatonel nu credeam ca e Capricoarna, ci mai degraba Scorpion, asta ori nu ma pricep la zodii, ori asa am repelat-o eu.
M-a socat autocaract. Biancai...dar dc ea zice, asa o fi.
Si ca sa imi bag nasul de tot...eu o vad pe Novus cateodata legata strans de Pisigri-punct okit punct lovit...cred ca nu ma insel, insa ideeea de baza si concluzia este ca toate sunt ferme si niste femei de treaba, de cariera, inteligente, frumoase si ff pragmatice, sunt mandra ca fac parte din acest forum, de unde poti invata multe chestii si automodela.
mai era ceva...

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Ina- Poti sa ma re-branduiesti si pe mine.(daca ai timp si ajuta la moral)

Tiza- Chiar esti maiastra. Imi e si mie dor de colega de grupa.

Chato- Sper ca reusesc sa transmit cum trebuie ce mi-a spus dr nostru... Cica ei se streseaza si li se strange stomacelul si abia noaptea, in somn, incep sa se relaxeze, dar desclestarea se produce brusc si atunci dau afara ce-i in stomac. Initial, mi s-a parut SF explicatia, dar dupa fiecare vacanta a lui Alex in Ro, intoarcerea la baza e condimentata cu vomitaturi de noapte. Prea mare coincidenta, sa achizitioneze cate un virus la fiecare retur, asa ca incep sa cred si eu in teoria lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Bebe, dar ce te-a socat asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

ai fost foarte dura cu tine..adika ori ai spus adevarul gol golut, ori asa te vezi tu.
mi se pare ca esti una din cele mai sincere fete de pe aici, tocmai ca sa nu fii nevoita sa joci mai multe roluri.eu asa te percep.

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Novus, e legat de trecut, prezent si...viitor!
Nu sint bolnava, nu m-am certat cu Jambo, Ian e cel mai grozav copil din lume, tata, sora si bunica sint bine; ma dispera socrul meu; asta nu poate fi schimbat; nu intru in detalii pentru ca frizeaza penibilul, jalnicul si SF-ul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

Citat:

ai fost foarte dura cu tine..adika ori ai spus adevarul gol golut, ori asa te vezi tu.

Da' amindoo nu se poate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

Citat:

mi se pare ca esti una din cele mai sincere fete de pe aici, tocmai ca sa nu fii nevoita sa joci mai multe roluri.eu asa te percep.

Asa sunt eu. Nu cred ca am fost dura cu mine.

Si poate par "puternica" (nu gasesc alt cuvant acum), dar asa cum am spus asta e fata cu care ies in lume. Pentru ca acasa am momente de plictiseala, de nu-imi-gasesc-locul, stari de stres etc.

Mergi la inceput

Anamariame cum a fost ieri la cumparaturi? Nu ma mai tine in suspans, spune-mi ce ai cumparat!

Ai postat caracterizarea si te-ai dat la fund?

Mergi la inceput