Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***374***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda
Am facut o friptura cu mazare, am vorbit cu dna R. sa stea cu Ian si eu merg la cafea! Musai tre' sa-mi limpezesc gindurile sa nu o iau pe aratura. Casa e plina de meshteri dar...asta e. Dar ce-i cu lincezeala asta?"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis
Pot sa vin si eu cu tine la o cafea? Ca asa am chef de o tigara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

ina- vin si eu la cafea
plus multumirile pentru ca tare-mi place ce mi-ai aratat

si acum spun si buna ziua, sa nu credeti ca m-am tampit de la mirosul sarbatorilor
PS: monnvas - tare bine m-ai ghicit: eu sunt aia cu simtitul, mirositul cu traitul pentru mine/pentru altii/pentru oricine
in perioada mea de glorie, ca sa-i zic asa, maximul-maximului era incalziul mainilor in sufletul cuiva si sa nu radeti de mine ca starile/trairile erau cat se poate de reale

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Neata gagici!

Hai mai fetelor afara din butoi, vorba lui Murphi, maine poate fi mai rau Pe mine cand ma apuca stari din astea de tot cacatu ma uit la fii-mea, trag cate un bocet din ala cu suspine, o tin in brate strans la iubit, cum zicem noi (ea intreaba din minut in minut "gata?") si zau ca-mi trece si uit de toate. Imi dau seama ca oricat de rau mi-ar fi, ea-i motivul sa nu pot fi doborata. Asa ca multi si capul sus

Amalia

Mergi la inceput

Am fost si eu ieri la o tura de shopping, am luat cadoul pt Mosul de la Moeciu si pt Mosul DC, si-s chiar multumita de ce-am ales, destinatara mea e tare finuta si cred ca i se potriveste tare bine Gata, nu mai zic nimic

Si am luat si niste ghetute din fas pentru asta mica, poate, poate prindem un pic de zapada in weekend, ca nu prea eram pregatiti. N-ar fi rau sa-i probez si salopeta de anul trecut, sa nu am surprize. Eu ii car haine de ski si parca vad ca o sa stea in adidasi

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

http://outdoors.webshots.com/photo/2405087830059518639FApsQs

Am primit si eu cateva poze de la petrecerea Anastasiei. La cat s-a miscat, normal ca restul nu-s ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Fetelor, cat costa un calendar personalizat?

Mergi la inceput

Vazut poze cu frantuzoaicele noastre, bestiale!!!

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexAndra_81

Vazut poze cu frantuzoaicele noastre, bestiale!!!

Amalia

Si io! Si io! Si subscriu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Si pe mine ma intereseaza pentru socru'; e si ziua lui in 24 decembrie si as vrea sa-i fac o surpriza cu cite o urare "de bine" pe fiecare pagina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Depinde cum le faci, eu le fac pe hartie fotografica, A4 si lucrate de cei de la studio, adica cropita (sau cum s-o zice) poza, adaugat tot felul de flori, bostani, stelute, sau ce-o mai fi specific lunii respective si dau cam 100 Ron pe unul. E destul de mult dar ies tare faine, am mai facut comanda pe net la vreo 30 calendarul, dar pe o hartie proasta si fara sa le faca nimic special

Amalia

Mergi la inceput