Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***374***
Raspunsuri - Pagina 14
andiaroro spune:
Chato_ De Anastasia n-am fost niciodata despartita, dar Alex s-a imbolnavit de burta dupa fiecare vacanta fara mine. Fix la fel ;
:vomitaturi di diarei.
Mai ales vomitaturi de noapte.
inapreda spune:
Unde sinteti?
Io sint cam...disperata;nu prea stiu ce alt cuvint ar fi mai apropriat; dar nu pot si nici nu vreau sa divulg motivele
Speram sa am ce citi ca sa divaghez de la subiectul ce ma riciie.
inapreda spune:
Anaan
1. Nu mi-am dat seama pina acum dar cred ca nu ma mai bucura nimic Sau, un prilej de bucurie -in mare majoritate datorate lui Ian- sint umbrite de faptul ca mama nu e aici sa se bucure cu/pentru mine.
2. A 2-a intrebare e mult mai simpla pentru ca nu (prea) ma intereseaza ce crede lumea despre mine. Prea-ul dintre paranteze: tot de cind il am pe Ian, mi-am schimbat atitudinea fata de anumite persoane din anturaj pentru ca nu vreau ca Ian sa fie neacceptat -de exemplu la party-uri pentru copii- din cauza ca am o relatie defectuoasa cu nevesto-mamicile din anturaj. Ma deranjeaza, in schimb faptul ca persoane din anturajul meu apropiat considera ca am influenta asupra altor persoane din acelasi anturaj. In rest, pot sa spun ca...mi se rupe A, cu precizarea ca persoanele apropiate mie -putine la nr- ma cunosc si ma vad (apropae) asa cum sint.
dyana27 spune:
am ramas datoare cu explicatiile despre eclipsa: http://www.astrocafe.ro/articole/analiza-0/articol-eclipsa_totala_de_luna_uranus_redevine_direct_10_decembrie_2011_oportunitatea_unui_nou_drum-2353
Floric spune:
Tufete, nu doream nici o imbracare-dezbracare ci doar sa imi ocnfirme daca le-a vazut. Atat.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Anaan spune:
Daca nu-s face nimeni tema, o fac eu, desi e grea tare si n-am multe idei azi. Asemanarile pe care le-am observat sunt relationate cu modul de a reactiona, de a da replica, de a percepe viziunea interlocutorilor (insa va dati seama ca nu sunt "plieri" suta la suta, ca pe-aici sunt doamne foarte nuantate...la minte si la vorba):
Asadar:
-asemanarea cea mai evidenta pentru mine: Monnvas-Denisamada (pe faza, ironice si empatice in aceeasi masura, corecte si judicioase in afirmatii...a, si pline de umor; le enerveaza cam aceleasi chestii)
- Pisik-Dyana (sensibile, se lasa afectate de multe si marunte, se consuma mult, dar nu ineficient, fiindca sunt capabile sa ia masuri cand se impun; Pisik este mai conectata la viata forumistica, Dyana ceva mai detasata; Pisik e mai bataioasa cand se simte atacata, Dyana este mai impaciutoare, tocmai pentru ca nu se implica atat de mult cat o face Pisik)
- Chato si Pisigri (atitudine nonconformista, nu le e teama sa adopte pozitii contrare trendului general, stapane pe ele, tin la tavaleala forumistica si nu au partipriuri); aici as plasa-o si pe Bianca, doar ca ea e mai temperamentala si cateodata ironia ei da in sarcasm
- Simonapro si Dodo( saritoare atunci cand e cerut un sfat, nu intra in polemici, n-au abordari acide); aici as include-o si pe Gianina, doar ca ea isi afirma mai clar pozitia cand e vorba de vreun conflict forumistic
- Anamariame si Gaza (romantice, cateodata vehemente, nu sunt invulnerabile in fata atacurilor forumistice, dar stiu sa dea replica sau sa-si revizuiasca atitudinea atunci cand simt ca nu sunt pe drumul cel bun)
- Floric si Magdy (asta mi se parea cand Magdy era mai activa - spirite practice, observatii fara substraturi); aici as putea-o "atasa" pe Ramona prin sinceritate si lipsa de ascunzisuri.
- Olga si Mihaelacg (la fel, asa mi se parea cand Miha era mai activa pe forum: cu o vorba buna pentru toata lumea, deloc iubitoare de conflicte, cand acestea apar prefera sa nu se implice, mai ales ca nu au fost/sunt cele care le provoaca, ingaduitoare si pacifiste si mereu simpatice)
- Novus si Ilinca (energice, cu replica, cu idei si initiative, cu umor - Ilinca e mai mucalita si mai aeriana, Novus e mai cu picioarele pe pamant: stie cum, unde si cand s-a afirmat ceva si de catre cine; nu le e teama sa creeze dispute de idei sau sa se implice in ele si sa se situeze explicit de o parte sau de alta a baricadei); aici o includ si pe Ina prin capacitatea ei de a anima discutiile cazute in rutina, de a propune subiecte interesante si a nu ne lasa sa ne plafonam, dar si prin atitudinile transante; pentru toate trei doamnele din aceasta categorie forumul e o parte importanta a vietii lor, nu e doar un prilej de socializare si atat; de aceea ce se spune si cum se spune e important pentru ele, diferenta fiind aceea ca, daca Ilinca si Novus trec mai rapid peste dezamagirile inerente oricarei asemenea relationari, Ina sufera mai mult, se simte mai destabilizata in echilibrul ei launtric de "intamplarile" forumistice care nu-i plac.
- Andiaroro si Mababei (cand era Mababei activa pe forum mi se parea evidenta asemanarea: informate, transante intr-un mod politicos, plin de haz si argumentat, echidistante)P.S, mi-e dor de Mababei!!! Kea ar putea intregi acest grup: aceeasi politete, acelasi bun-simt, doar mai multa "directete" ( nu mi-a venit un termen mai bun in minte) in unele ocazii.
- intr-o vreme Ela si Aris mi se pareau asemanatoare, desi Aris era/este mult mai volubila; pentru ele nu simteam forumul ca fiind ceva foarte personal, o dimensiune a vietii lor care sa le produca zbucium, emotii puternice etc., ci mai mult un mijloc placut de socializare: de aceea, mi se parea ca le reuneste luciditatea, abordarea obiectiva a subiectelor si o anume detasare; in timp, Ela mi se pare ca s-a schimbat si s-a implicat si emotional in viata forumistica.
- am sesizat in timp o asemanare intre Gina si Cami, apar destul de rar amandoua, dar au lucruri interesante de spus, nu sunt terne si stiu sa se faca placute, contand in "economia" grupului nostru.
- Anca o sa se simta fericita, fiindca e unica, nu stiu cu cine s-o cuplez!Nici pe Simplyana nu o vad intr-o asemanare flagranta cu cineva.
- pe mine nu m-am luat in calcul pentru ca as ingreuna si mai tare straduinta de a-mi face tema
Nota: Asemanarile pe care le-am trasat se refera strict la modul de a-si exprima opinia, de a relationa si de a se raporta la forum al doamnelor avute in vedere. Aplicand oricare alte criterii, asemanarile astea ar putea sa nu mai fie valabile.
Edit: ca am mai adaugat una-alta!
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Daca nu-s face nimeni tema, o fac eu, desi e grea tare si n-am multe idei azi. Asemanarile pe care le-am observat sunt relationate cu modul de a reactiona, de a da replica, de a percepe viziunea interlocutorilor (insa va dati seama ca nu sunt "plieri" suta la suta, ca pe-aici sunt doamne foarte nuantate...la minte si la vorba): Asadar: -asemanarea cea mai evidenta pentru mine: Monnvas-Denisamada (pe faza, ironice si empatice in aceeasi masura, corecte si judicioase in afirmatii...a, si pline de umor; le enerveaza cam aceleasi chestii) [...] Nota: Asemanarile pe care le-am trasat se refera strict la modul de a-si exprima opinia, de a relationa si de a se raporta la forum al doamnelor avute in vedere. Aplicand oricare alte criterii, asemanarile astea ar putea sa nu mai fie valabile. |
A! Deci tot nu mi-am facut tema.... ca nu intelesesem enuntul....
Onorata de comparatie!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Monnvas spune:
Idem
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
A! Deci tot nu mi-am facut tema.... ca nu intelesesem enuntul.... Onorata de comparatie! Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way