Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***374***
Raspunsuri - Pagina 15
Anaan spune:
Am avut o revelatie: Bebe_strumph mi se pare asemanatoare cu Ramona dintr-un punct de vedere: amandoua fac haz de necaz si-si puncteaza succint ofurile, cand ele exista.
Monnvas spune:
CHATO, io nici pana acum n-am inteles daca te-ai jucat cu noi sau nu. Fiindca m-as fi bagat si eu la disecat personalitatea matzeasca, insa cata vreme tu ai declarat de la inceput ca esti out si n-am primit nicio rectificare...
Asa ca io la episodul de mai jos am de adaugat ca as conecta asta cu 2 chestii:
- Chato e anti-mainstream. Adica atunci cand gloata zice ceva/face ceva/se imbraca cumva sau partidul ia o decizie, Chato cauta diferentierea. Deduc asta din discutia noastra despre moda.
- Chato e miloasa. E si vorba aia in feng shui ca pisica se pune pe nodurile energetice proaste. Daca exista o victima, daca exista vreo rana, Chato e prezenta la oblojeli. Nush daca asta e firea ei sau Occidentul a invatat-o sa fie mai... omenoasa, cert e ca nu o vad niciodata aplicand o lovitura de gratie.
...mentionez ca astea 2 chestii au si + si -. Adica pot sa o duca pe niste drumuri neumblate, la niste concluzii negandite de nimeni, dar o si vulnerabilizeaza. Fiindca uneori drumul umblat si validat e OK, iar cautarea alternativelor inseamna a redescoperi roata.
Citat: |
citat din mesajul lui novus Si la faza cu frontul comun impotriva oii m-am distrat si am facut neste conexiuni, poate eronate da' le-am facut in capsorul meu si am inteles neste faze, sau nu ?! |
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
denisamada spune:
citat din mesajul lui Anaan Am avut o revelatie: Bebe_strumph mi se pare asemanatoare cu Ramona dintr-un punct de vedere: amandoua fac haz de necaz si-si puncteaza succint ofurile, cand ele exista. |
Semnez si eu la asemanarea asta. (nu semnez pt Pisik-Dyana si Ela-Aris )
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Anaan spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
(nu semnez pt Pisik-Dyana si Ela-Aris ) Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Pai de-aia-s chiar curioasa voi ce permutari ati face, dar parca vad ca nu se-nghesuie nimeni la facut tema...
denisamada spune:
Vazuram Portetul luptatorului la tinerete... zici ca Istoria sovietelor e mai... ? Edit.
Monnvas spune:
DODO am citit si eu si un mare pentru tine.
ANAMARIAME mi-am adus aminte, citindu-te pe tine, ca textul cu feminitatea l-am auzit si io la viata mea cand trebuia sa-si justifice cate unul amorul nebun Asa ca numai la aceasta bucatica de caracterizare bag "idem".
CRISTIAN (7.03.2009)
Monnvas spune:
Nush cum e asta cu luptatorul,. dar pt soviete iti trebuie stomac tare si vreo 3 zile de revenire. Ma rog, daca nu esti f la curent cu istoria recenta. Daca erai si banuiai oarece, iti ajunge o zi.
citat din mesajul lui denisamada Vazuram Povestea luptatorului la tinerete... zici ca Istoria sovietelor e mai... ? Edit. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
CRISTIAN (7.03.2009)
anamariame spune:
citat din mesajul lui Monnvas DODO am citit si eu si un mare pentru tine.ANAMARIAME mi-am adus aminte, citindu-te pe tine, ca textul cu feminitatea l-am auzit si io la viata mea cand trebuia sa-si justifice cate unul amorul nebun Asa ca numai la aceasta bucatica de caracterizare bag "idem".CRISTIAN (7.03.2009) --------------------------------------Where there's a will there's a way |
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas Nush cum e asta cu luptatorul,. dar pt soviete iti trebuie stomac tare si vreo 3 zile de revenire. Ma rog, daca nu esti f la curent cu istoria recenta. Daca erai si banuiai oarece, iti ajunge o zi.
|
Aha, intelesesem eu ca e "mai ceva'... dar tot tre sa-l vedem si pe-asta... ca sa stim/ sa ne amintim/ sa nu uitam "de ce".
Monnvas spune:
La asemanari... io am mai declarat. Aia cu Mada mi-o asum in continuare si vad ca e reciproca
Si io le asociez pe ILINCA si NOVUS dintr-un anumit punct de vedere (afara de ala al milkilor): optimism si relaxare, care la NOVUS sunt continue, la ILINCA mai cu sincope, in functie si de evenimente.
Mai nou o integrez si pe ALEXANDRA in peisaj: e activa si optimista ca NOVUS, iar la "decorarea" vietii cu evenimente o plasez in asemanarea lui PISIK.
Pe ILINCA, PISIGRI, CHATO si BIANCA le vad intr-un club ne-diplomatic, sincer, uneori taios de sincer, in diferite maniere si grade, cu aceeasi atitudine anti-mainstream si cumva sigure pe ele si pe opiniile lor (nu in sensul ochelarilor de cal, ci in sensul nedespicarii de fir in paishpe).
Pe OLGA si GAZA le-as asemana la zambetul pe care ti-l aduc pe buze cand le vezi. Nush, de cate ori le vezi, nici nu e nevoie sa deschida gura, deja le iubesti. Iar cand deschid gura, iti vine sa le intrebi daca n-au si ele vreun partid, ca iti vine sa semnezi adeziunea pe loc.
Pe INA si ANAMARIAME le asociez pe criterii estetice. Nu le vad niciodata iesind din casa nepieptanate sau cu fusta necalcata. Enervant de frumoase de la mama natura, is si stilate.
CRISTIAN (7.03.2009)