Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***374***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

novus tac-su a imbracat-o, chit ca cu hainele din bagajul facut de mine :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Chatonel, vezi ca ai pemeu

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Chatonel, parol ca primu' paragraf= Manole, hihihi:P
Vaaai, dar cum se joaca fetele de-a doftoru', cum isi expune Izia burta si cealalta ce mutra preocupata face cand o asculta...ce-o fi auzit la burtan? In orice caz kitzunul are un stil deosebit, ceva gen "folk-new-hippie-urban style"
Si poza aia cu mama care alearga in gara sa-si intampine famelia ratacitoare...

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Interesante hainele pe desigual, dar parca un pic prea incarcate combinatiile. Luate independent, sunt super!
Unde sunteti, tufete??

Exact asta e si opinia mea De aia amsi spus ce tre' folosite "ca accent",altfel risti sa arati ca pomul de Craciun.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

culmea e ca io chiar m-am simtit pom de craciun la nunta vara-mii, dar interior, eram fericita, asa ca daca exteriorul era la fel nu a fost decit mai bine, exact pe starea mea de spirit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Chatonel, parol ca primu' paragraf= Manole, hihihi:P
Vaaai, dar cum se joaca fetele de-a doftoru', cum isi expune Izia burta si cealalta ce mutra preocupata face cand o asculta...ce-o fi auzit la burtan? In orice caz kitzunul are un stil deosebit, ceva gen "folk-new-hippie-urban style"
Si poza aia cu mama care alearga in gara sa-si intampine famelia ratacitoare...

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

creca a auzit gastroenterita care se pregatea sa vina :)))

si mie mi-au placut pozele cu doctorita, ce serioase erau ele... ba, la un moment dat izia face o mutra de parca i-a zis aialalta sa tina regim ori sa fie atenta la colesterol

doarme fie-mea de trei ore, o sa fie in forma deseara la circ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Io am mancat o portocala la 2.30

De ce una si nu doo?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Ca numai una aveam

Mergi la inceput

Citit autocaracterizarile: Chatonel, nici nu mi te inchipuiam altfel; Anamariame, frumos si edificator; Dodo, a ta chiar m-a emotionat!

Noi am dormit tot familionul vreo trei ore; inainte de asta l-am avut pe socru-meu invitat la masa; acum ma asteapta niste lucrari si n-am chef de ele.

Ce-mi mai plac tururile Kitzunului cu taica-sau!!!

Ina, uite intrebari pentru tine: Ce iubesti sa ti se intample? Ce ai vrea sa observe ceilalti la tine si nu observa de obicei?

Mergi la inceput

In ceea ce priveste dezpampersarea, gradinita a insemnat un pas clar inapoi pentru Andrei. De unde pre-gradinita ii mai puneam pampers doar noaptea si ala doar de siguranta, ca de obicei`nu producea nimic, de cand a inceput sa mearga la gradinita nu mai vrea sa stea pe olita, nu mai vrea sa stea fara pampers, cere el sa-i pun, nu mai zice inainte sa faca etc. S-a intamplat ceva acolo, am tatonat terenul, dar nu am certitudini, doar niste banuieli. Oricum, nu fortez nota, a revenit la pampers si gata, vreau sa o luam incet de la capat in vacanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Pentru mine,auto-caracterizarea lui Chato a fost cea mai...revelatoare, in sensul ca restul (autoportretelor)s-au mulat pe "chipul si asemanarea" voastra dar, in cazul lui Chatonel, cel putin pentru mine, existau niste "blanc"-uri care acum s-au...colorat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Multumesc celor ce au citit auto-"ca^r" meu

Azi am terminat costumul pentru serbare a lui Bogdi.

all

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput