Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***374***
Raspunsuri - Pagina 13
novus spune:
Chatonel, vezi ca ai pemeu
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ilinca_M. spune:
Chatonel, parol ca primu' paragraf= Manole, hihihi:P
Vaaai, dar cum se joaca fetele de-a doftoru', cum isi expune Izia burta si cealalta ce mutra preocupata face cand o asculta...ce-o fi auzit la burtan? In orice caz kitzunul are un stil deosebit, ceva gen "folk-new-hippie-urban style"
Si poza aia cu mama care alearga in gara sa-si intampine famelia ratacitoare...
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
chatonel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Exact asta e si opinia mea De aia amsi spus ce tre' folosite "ca accent",altfel risti sa arati ca pomul de Craciun. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
culmea e ca io chiar m-am simtit pom de craciun la nunta vara-mii, dar interior, eram fericita, asa ca daca exteriorul era la fel nu a fost decit mai bine, exact pe starea mea de spirit
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Chatonel, parol ca primu' paragraf= Manole, hihihi:P Vaaai, dar cum se joaca fetele de-a doftoru', cum isi expune Izia burta si cealalta ce mutra preocupata face cand o asculta...ce-o fi auzit la burtan? In orice caz kitzunul are un stil deosebit, ceva gen "folk-new-hippie-urban style" Si poza aia cu mama care alearga in gara sa-si intampine famelia ratacitoare... I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
creca a auzit gastroenterita care se pregatea sa vina :)))
si mie mi-au placut pozele cu doctorita, ce serioase erau ele... ba, la un moment dat izia face o mutra de parca i-a zis aialalta sa tina regim ori sa fie atenta la colesterol
doarme fie-mea de trei ore, o sa fie in forma deseara la circ
Anaan spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
De ce una si nu doo? Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Ca numai una aveam
Anaan spune:
Citit autocaracterizarile: Chatonel, nici nu mi te inchipuiam altfel; Anamariame, frumos si edificator; Dodo, a ta chiar m-a emotionat!
Noi am dormit tot familionul vreo trei ore; inainte de asta l-am avut pe socru-meu invitat la masa; acum ma asteapta niste lucrari si n-am chef de ele.
Ce-mi mai plac tururile Kitzunului cu taica-sau!!!
Ina, uite intrebari pentru tine: Ce iubesti sa ti se intample? Ce ai vrea sa observe ceilalti la tine si nu observa de obicei?
Anaan spune:
In ceea ce priveste dezpampersarea, gradinita a insemnat un pas clar inapoi pentru Andrei. De unde pre-gradinita ii mai puneam pampers doar noaptea si ala doar de siguranta, ca de obicei`nu producea nimic, de cand a inceput sa mearga la gradinita nu mai vrea sa stea pe olita, nu mai vrea sa stea fara pampers, cere el sa-i pun, nu mai zice inainte sa faca etc. S-a intamplat ceva acolo, am tatonat terenul, dar nu am certitudini, doar niste banuieli. Oricum, nu fortez nota, a revenit la pampers si gata, vreau sa o luam incet de la capat in vacanta.
inapreda spune:
Pentru mine,auto-caracterizarea lui Chato a fost cea mai...revelatoare, in sensul ca restul (autoportretelor)s-au mulat pe "chipul si asemanarea" voastra dar, in cazul lui Chatonel, cel putin pentru mine, existau niste "blanc"-uri care acum s-au...colorat!
Dodo-pui spune:
Multumesc celor ce au citit auto-"ca^r" meu
Azi am terminat costumul pentru serbare a lui Bogdi.
all
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.