Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***374***
Raspunsuri - Pagina 12
denisamada spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas si s-a prins si ea??
|
Nu stiu.... m-am prins!?
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
novus spune:
Gata, s-a culcat Ada fix la 17 ,ca si ieri, vad ca noul stil de wkd o adoarme, mai lent ce-i drept, dar e bun si asa ![]()
Adica ma pun in pat si ea atat se invarte pe langa mine, ma gadila, imi pune muzica, face tot felul de nebunii si pana la urma se pune langa mine tanguindu-se ca e dimineata deja, toti copiii s-au trezit, eu de ce trebuie sa mai dorm, etc si adoarme ![]()
No ce dezbatem ?!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Io am mancat o portocala la 2.30 |
De ce una si nu doo?
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
novus spune:
Oooo Chatonel a meritat asteptarea 

!!
Mi-a placut la maxim cum te vezi tu si pot sa zic ca si in realitate lasi cam aceeasi impresie, chit ca nu te intereseaza, da' io zic ![]()
Si la faza cu frontul comun impotriva oii m-am distrat si am facut neste conexiuni, poate eronate da' le-am facut in capsorul meu si am inteles neste faze, sau nu
?!
Ai personalitate si asta-mi place
!!

denisamada spune:
| citat din mesajul lui Anaan Eu vreau o tema! Oricum, mai e cea propusa de Ina cu cine cu cine seamana. |
Pai nu va fofilati! Ca pe-asta-tema mi-o facui si eu la timp si acum o sariti? Ca io tot cu tema nefacuta raman...

Denisa-Madalina
fericita de
novus spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui denisamada
Nu stiu.... m-am prins!? Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Si tu
?!!Aoleu, Ilinco sa vii cu lamuriri rogu-te

chatonel spune:
| citat din mesajul lui novus Oooo Chatonel a meritat asteptarea ![]() ![]() ![]() !!Mi-a placut la maxim cum te vezi tu si pot sa zic ca si in realitate lasi cam aceeasi impresie, chit ca nu te intereseaza, da' io zic Si la faza cu frontul comun impotriva oii m-am distrat si am facut neste conexiuni, poate eronate da' le-am facut in capsorul meu si am inteles neste faze, sau nu Ai personalitate si asta-mi place !!![]() ![]() ![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
creca te-ai prins, da :)
si mie imi place ca esti aceeasi, si pe forum si real.

novus spune:
| citat din mesajul lui chatonel gata albumul cu vacanta copiilor. Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
Bestiala Izia !! e faina si expresiva si imi place la maxim cum o imbraci
!! sunteti o familie frumoasa si va admir 

si s-a prins si ea??
Izia, 23 mars 2009