Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***374***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Cred ca Ian e singurulghiocel care n-a stat niciodata pe olita.
A, ba da,pe la 10luni,statea in fund pe ea ca sa cinte la pian Imbracat,evident!
Credeti ca exagerez daca inca nu ma stresez si-l las in boii lui?

Si Ian e Duracell cind venim de undeva, oricit ar fi de obosit. Eu ilpun in pat si fac un cort din plapuma si=i tot spun ca ne ascundem ca asa nu ne gaseasca nici Tudor,nici Ianis, nici Dragos, nici Patrik etc. Mai greu e [ina il conving sa intre in cort

Momentan, n-am nici un avint pentru auto-caracterizare. Dar, daca primesc intrebari concrete, raspund cu drag si cu detalii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Ina, nu ai zis nika daca ai vazut pozele de pe mailul comun. Doar daca le-ai vazut ma intereseaza caci comentariile le pot aprecia si singura

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Sigur ca le-am vazut;le-am vazut atunci cind le-ai pus; dar de ce? trebuia sa comentez ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Auuuuu, cine m-a pus sa ma uit pe desigualul ala, ofof, 70% din rochii is exact pa sufletu' meu, mi-au curs balele rauri-rauri pe tastatura
Nici Phiphi n-a produs absolut niciun pishu/kk la olitza pana acum (hmmm, oare sa intreb si la gradi?! Ca cica acolo-i pune de vreo 2 ori pe zi pe olitza...ultima data cand am intrebat au zis ca sta si ea da' nu produce nimic...)

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Ina, Floric cred ca asteapta sa-i recomanzi ceva tinute pentru silueta actuala
Sophiphi refuza cu inversunare sa-si faca somnu' azi. E asa de caraghioasa, m-a pus sa-i dau bluza cu "cau'" peste body, io nu stiu cum nu leshina de cald ca bluza cu cau' e un jerseu tricotat, grosutz, cu gluga. Pe cap si-a pus banderola aia albastra, arata ca Agassi dupa o criza de nervi (ii sta parul valvoi in varful capului). Se uita la Tom si Jerry si rade de se cutremura

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Auuuuu, cine m-a pus sa ma uit pe desigualul ala, ofof, 70% din rochii is exact pa sufletu' meu, mi-au curs balele rauri-rauri pe tastatura
Nici Phiphi n-a produs absolut niciun pishu/kk la olitza pana acum (hmmm, oare sa intreb si la gradi?! Ca cica acolo-i pune de vreo 2 ori pe zi pe olitza...ultima data cand am intrebat au zis ca sta si ea da' nu produce nimic...)

Ian nu vrea nici sa stea, desi stie la ce folosesc; poate gresesc ca eu il intreb daca vrea, nu il pun; de citeva saptamini se joaca cu ella dus; isi spala bilele (bilute de plastic colorate, sa nu intelegeti acltceva ) in ele; de asezat, nu se aseaza, nici din greseala.

Mergi la inceput

Citat:

Ina, Floric cred ca asteapta sa-i recomanzi ceva tinute pentru silueta actuala
Sophiphi refuza cu inversunare sa-si faca somnu' azi. E asa de caraghioasa, m-a pus sa-i dau bluza cu "cau'" peste body, io nu stiu cum nu leshina de cald ca bluza cu cau' e un jerseu tricotat, grosutz, cu gluga. Pe cap si-a pus banderola aia albastra, arata ca Agassi dupa o criza de nervi (ii sta parul valvoi in varful capului). Se uita la Tom si Jerry si rade de se cutremura

Pai, nu cred ca doar pe ea am re-branduit-o prima; nu cred ca a uitat!

Asa-mi place cind ne povestesti faze cu Sofilici; imi imaginez mereu mutritzele ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Si Ian e Duracell cind venim de undeva, oricit ar fi de obosit. Eu ilpun in pat si fac un cort din plapuma si=i tot spun ca ne ascundem ca asa nu ne gaseasca nici Tudor,nici Ianis, nici Dragos, nici Patrik etc. Mai greu e [ina il conving sa intre in cort

Asta e si jocul nostru si la fel e greu pana o conving sa mi se alature

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

M-am apucat de citit caracterizarile dar am intrerupt ca tre sa-i spun ceva lui Chatonel: tufata, fix primul paragraf parca il descrie pe Manole, sa mor io. Si el Capricorn, ascendentul...numa ma-sa de-l stia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:

M-am apucat de citit caracterizarile dar am intrerupt ca tre sa-i spun ceva lui Chatonel: tufata, fix primul paragraf parca il descrie pe Manole, sa mor io. Si el Capricorn, ascendentul...numa ma-sa de-l stia

valeu, sa ma tavalesc de ris pe-aci si n-am loc, ca astia dorm dusi :))

ilink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Roro bine ca mi-ai adus aminte de paste...imi tot cer copiii de 2 seri si i-am tota amanat. Asa ca fug repede pana jos sa pun la fiert.

E ceva cu pastele astea! Si eu am o cerere depusa aseara, cand s-au uitat la "Doamna si vagabondul", le-am promis ca va fi rezolvata in timp legal...

PS Adela nu va manca, foarte probabil...dar eu le fac paste... Papa tati!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput