Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***374***
Raspunsuri - Pagina 10
olishka spune:
Tare Sophia Pe mine ma fascineaza ca toti ghioceii au aceeasi varsta, dar asa de diferiti sunt cu totii. Daca pana la un an mai gaseai asemanari, acum chiar ca-i greu sa gasesti 2 sa semene.
Eu decat sa merg cu David la cumparaturi, mai bine stau acasa. Neaparat ii cade ceva dulce, daca nu chiar vreo 2 sortimente. Lajucarii la fel, daca vede ceva ce nu are acasa trebuie sa puna mana pe el. Nu i le cumpara mereu, dar ne tine minte acasa si cauta jucaria si "ne scoate ochii". Asa ca evitam pe cat de mult posibil aceasta activitate, pana se face mai mare si putem sa ne intelegem mai bine. Nu ca acum nu ne-ar intelege, dar nu vrea sa ne asculte
Olga, mamica lui David iepurasul si 29+
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Chato multu mult de tot de sfaturi Dar zi-mi te rog cum il fac sa ceara la olita. Caci asta este marea buba. Olga, mamica lui David iepurasul si 29+ |
pai asta e alta etapa, el trebuie intii sa se obisnuiasca sa faca mai multi pipi la alita decit pe el (sau in pampers) si apoi o sa vina de la sine. Insa tu trebuie sa il intrebi mereu daca vrea la pishu/caca, cam la fiecare ora.
Cred ca numai cu "bataia la cap" ajunge sa realizeze ca trebuie sa spuna cind vine pipi si nu dupa sau deloc.
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
pai asta e alta etapa, el trebuie intii sa se obisnuiasca sa faca mai multi pipi la alita decit pe el (sau in pampers) si apoi o sa vina de la sine. Insa tu trebuie sa il intrebi mereu daca vrea la pishu/caca, cam la fiecare ora. Cred ca numai cu "bataia la cap" ajunge sa realizeze ca trebuie sa spuna cind vine pipi si nu dupa sau deloc. Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Am inteles. Multu
Cum se mai simte Izia?
Olga, mamica lui David iepurasul si 29+
chatonel spune:
cu pla :)
Izia e in mare forma, merci de intrebare; ca si ieri, nu-ti vine sa crezi ca noaptea e bolnava si ziua n-are nici o treaba...
chatonel spune:
fetelor, io am trasmis mamutu si caracterizarile si la mine in email, in caz ca se pierd (le sterge cineva din gresala) sa nu plingem dupa ele. Se numeste back-up cu defect profesional :))
Floric spune:
Cu blandete si tiptil intru sa va salut. in jurul meu e sforaie iar eu am tastatura din gama Ilincai (cu zgomot).
Ca tot vorbeati de dezpampersire...sa isi aminteasca Rares de vremuri de mult apuse azi dimi desi s+a trezit , nea-m mangaiat un pic apoi a zis ca se culca la loc, si cand colo ce credeti ca a facut...Da, da...pipi in pat. Ce sa ii fac?
Mi-a placut de el ca bucuros mi-a spus "Nu mai facem pipi la mamaia" e parca la mine in pat e vreo fericire daca face...Intr-adevar cel mai des a facut la mamaia in pat.
Asa ca...accidente se pot intampla vesnic.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Interesante hainele pe desigual, dar parca un pic prea incarcate combinatiile. Luate independent, sunt super! Unde sunteti, tufete?? |
Exact asta e si opinia mea De aia amsi spus ce tre' folosite "ca accent",altfel risti sa arati ca pomul de Craciun.
Noi am fost la sor'mea la cafea,apoi,la tata la masa; habar n-aveam ca se pricepe la gatit; ma gindesc, o fi invatat in ultimultimp sau a stiut dintotdeauna si a tinut secret?
Sa gasesti lucruri minunate si sa te incadrezi in buget!
novus spune:
Hellou !!!
Am aterizat si noi de la petrecere unde a fost ff fain si Ada evident ca e fresh , iar m-a fentat pe masina ca ii este somn, cum intra in casa cum se energizeaza
Chatonel, multumim pt sfaturile cu olita, noi suntem tot in punctul unde daca o punem pe olita face, daca nu o punem face in pampersi
Sper sa mai avansam si noi
Anamariame, citit si placut autocaracterizarea, zic ca te reprezinta
Chatonel, o astept cu interes si pe a ta
Si pe a ta ,Inapreda, daca vrei sa o scrii , bineinteles
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Floric spune:
Anamaria, am citit caracterizarea ta. Imi place. In prima faza, am fost convinsa ca esti Fecioara (in zodie) si chiar vroiam sa te caut dar pana la urma ai spus tu ce esti. Sigur nu ai ascendent ceva? Pt ca am regasit multe elemente de la aceasta zodie. Nu e obligatoriu sa imi raspunzi sau sa studiezi problema doar asa ca fapt divers...
Poze Raru
Poze noi
Floric spune:
Ina, nu ai zis nika daca ai vazut pozele de pe mailul comun. Doar daca le-ai vazut ma intereseaza caci comentariile le pot aprecia si singura
Poze Raru
Poze noi