FIV in Ungaria 146
Raspunsuri - Pagina 6
ioana3110 spune:
Buna corinuka
Da, eu am facut ICSI desi spermograma sotului era f buna, dar aveam prea putine oua si kovacs a zis ca sunt prea pretioase ca sa riscam sa le pierdem asa ca va face ICSI. Aveam 5 oua, s-au fertilizat 4, din care 3 bune.
Dupa ziua 6 de monitorizare am mai facut 7 zile de stimulare (data trecuta facusem inca 8)
Eu am fost la monitorizarea de ziua 6 pe 30 decembrie si punctia am facut-o pe 7 decembrie iar transferul pe 10 decembrie
se plateste totul la sfarsit dupa embriotransfer
si eu am platit cu tot cu ICSI vreo 505.000 de forinti daca imi amintesc bine, sau 520.000 de forinti...nu mai stiu exact exact.
ca sa calculezi in euro imparti suma la 300
sper ca ti-am fost de folos
Ioana
Citat: |
citat din mesajul lui corinuka_g 'neata! danutza imi pare rau de ce am citit, speram si eu, ca fetele, sa fie o alarma falsa..sper sa-ti revii cat de curand, sa prinzi puteri si sa mergi mai departe! ioana bine-ai venit acasa! felicitari pentru cei 2 smecherasi, sa fie lipiciosi tare! intrebare pentru lory si ioana (care are timp si/sau chef): voi ati facut ICSI? cate zile de stimulare ati facut dupa ziua 6 (prima consultatie)? la cate monitorizari ati fost? cand a fost punctia, in a cata zi? (stiu ca difera de la o persoana la alta, dar asa, aproximativ mi-as face o idee) se plateste totul la sfarsit? cat ati platit? v-as fi recunoscatoare daca mi-ati da aceste informatii, sa-mi fac si eu niste planuri...v-am zis c-o sa va cer detalii, se pare c-am inceput o zi frumoasa s-aveti! |
5ab1na spune:
corina PK face icsi la prima incercare probabil daca nu sta bine sotul sau probabil daca obtii putine ovocite. desi vazusem la un moment dat fete pe forum si cu numai 3 ovocite care au facut tot fiv conventional.
numai daca ai mai avut fiv-uri soldate cu rata scazuta de fertilizare probabil propune icsi.
de la ziua 6 incolo....urmeaza cam 12-14 zile de stat in budapesta asa cum ti-a spus probabil si pk la primul mail.
sa zicem ca de la ziua 6 incolo mai sunt 4-5-6-7 maxim zile de stimulare.
de platit cat ti-a zis PK. 1500 euro simplu, 2000 daca e cu icsi.
nu iesi in nici un avantaj daca vrei sa platesti in forint (desi probabil acum cursul e favorabil pt forint). oricum iti transforma pretul si-ti iese ca si cum trebuia sa platesti 1500 sau 2000. sa ma corecteze fetele daca gresesc.
ioana3110 spune:
Samira, te asteptam cu castigatoarele la raport! :-)
PS: Ma tot intreb ca am citit multe pagini pe net ieri, cum e cu prednisonul asta.
Am vazut ca si in America,si inainte si dupa embriotransfer si pana la testul de sarcina, dau prednison 16 mg/zi inainte de transfer, cum da si PK si 8 mg /zi dupa embriotransfer. Cica e preventiv sa anihileze NK cells mari.
Am vazut ca se da si la Biogenesis la noi ca a facut o prietena aici.
Si l-am intrebat pe PK daca sa nu iau si eu vand in vedere ca am anticorpi antitiroidieni mari (ca sunt cu hipotiroidism cronic) dar a zis ca nu. Nu stiu ce sa fac ca ma bate un gand totusi sa iau....
Doamna Doctor Samira ce zice??
ioana3110 spune:
Sabina
O sa imi permit sa te contrazic. Daca platesti in forinti e mai ok pentru ca iesi pe la 1750 euro. Eu am platit cu cardul si se face transfer direct din lei in forinti si platesti cam 7500 ron pe cand in euro ies vreo 8.800 ron
adica economie babana
adipapazi spune:
corinuk, stai intre 12 si 14 zile maxim, ca stimulare mai mult de 13-14 zile nu iti fac nimeni. deci, din z 6 cand ajungi, chiar daca transferi blasto, faci 14 zile maxim. platesti la sfarsit. daca iei medicam de la deli, macar ia de la clinica de la front office seringi/ace, sunt gratis.
samireto,
iata o noua combinatie: iaurt cu cozonac si broccoli.
ioana, ce tare, 2 embrioni!
lyly_mar spune:
Samiro,sper ca esti bine si cu productie maxima!
fetele eu am dat 502 ooo forinti,FIV cu ICSI si AH.
ioana,eu am luat metypred, dar doar 4 mg, pana la beta ...chiar dc PK a zis ca nu tb...tu fa ce vrei..mie mi-au aparut la herpesururi si in timpul stimularii si dupa ..ca iti scade imunitatea
stiu ca si samira si laura au patit-o ...au racit urat de tot dupa....
lori
aristica spune:
ioana eu m luat medrol si inainte de et si dupa (pana la beta negativ) si n-am avut nici macar o tuse/guturai sau alte cele...o fi imunitatea mea mai 'imuna" la medicamentul asta...nush exact, da' n-am patit nimic.
adi e belea ioachim...ar fi culmea sa iasa maistru-bucatar
lore asteptam cu drag graviduta in marea metropola romaneasca...s-au aprins si beculetele pentru venirea voastra
samiroanta cred c-ai scapat de oo, ai mancat biscuiti si te pregatesti sa vi cu vestea mareata! te visai cu 2 mogaldete cu caciuli roz si cu floarea rosie-n plete...cica-s nebuna, ca altfel visam alb-negru
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
5ab1na spune:
f probabil ca acum sa fie vb de o economie.
cand am fost eu nu era cursul euro atat de sus cum e acum.
ioana3110 spune:
merci fetelor
deci ziceti ca sa iau un picutz de prednison pana la Beta totusi?
Maresc sansele?
Legat de palta, acum am verificat - si eu am platit tot 502.000 forinti la curs de 1.4172 suta de forinti deci un total de 7156 roni pe cand daca plateam in euro era cu 1600 roni mai mult
s-a devalorizat foarte tare forintul
lorenaflore spune:
Buna corinuka,
Nu am facut ICSI pt ca PK a spus ca nu este nevoie, spermograma sotului este normala.
Dupa ziua a 6-a, mi-a dat inca patru zile de stimulare – pe masura ce am fost la monitorizare – adica: ziua a 6-a (luni) am fost la prima monitorizare si mi-a dat stimulare inca doua doze, pana miercuri (a doua monitorizare), miercuri mi-a dat inca doua doze pana vineri (a treia si ultima monitorizare), iar vineri mi-a dat inca o doza (adica pt seara de vineri) – in total au fost 10 zile de stimulare cu Menopur. De miercuri mi-a bagat si Cetrotide, pana sambata.
Sambata seara am facut injectia cu Ovitrele, iar luni dimineata (la 35 de ore de la injectie) m-a chemat la Kali pentru punctie.
Da, tot ce tine de procedura FIV in sine se plateste la sfarsit, o singura transa. Noi, fara ICSI, am platit exact 392.000 Forinti, daca este vorba si de ICSI cred ca este in jur de 520.000 forinti.
Iar tratamentul medicamentos: 160.000 forinti (dar costul tratamentului variaza foarte mult in functie de profilul hormonal si cum raspunzi la stimulare, la mine a fost un caz fericit).
LORI