FIV in Ungaria 146

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

samira hai cu vestile bune ! ai umplut cofragul ?

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

eu o suspectez pe Samira ca scrie pe alte forumuri si ca pe noi ne-a parasit.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Eu cred ca doarme

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

buna seara dragele mele!
ioana, 5ab1na, adi, lyly, lory va multumesc tare pentru raspunsuri!
m-ati lamurit si cu zilele si cu platile..eu n-o sa stau la budapesta, o sa fac naveta cu trenul..sper sa-nvat sa dorm pe tren ..i-am spus lui PK despre asta, a zis ca va fi foarte obositor, dar asta e! altfel nu putem..
am vazut ca vorbeati de prednison, ca se ia inainte si dupa ET..toata lumea? sau doar cele care au probleme cu tiroida?
mie mi-a dat suprefact si menopur ca si tratament..l-au luat de la deli, mi-a iesit la 75 ron fiola de menopur, fata de 82 in Ro..si n-am gasit decat la un depozit farma si sunt doar cutii cu 10 fiole..
cetrotide pentru ce e? am vazut pe MS ca si ala costa ceva..
aveti vesti despre samira? dar adriana? parca si ea era la buda..
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

aaaaa, am uitat sa va zic..
spermograma a iesit foarte bine acuma, in trecut am avut probleme la capitolul asta...totusi ma gandesc ca va fi necesar si ICSI, din cauza faptului ca valorile mele hormonale sunt varza (estradiol mic, FSH mare si Amh mic), din cauza varstei probabil si zicea PK ca ne recomanda ICSI, macar la cateva ovocite pentru ca n-au avut rezultat cele 4 IA-uri facute in ultimii ani..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Haydee spune:

danutza, imi pare tare rau...
ioana, parerea mea e ca daca PK ti-a zis sa nu iei prednison, sa nu iei; nu as putea sa-ti dau explicatii stiintifice, dar ma gandesc ca stie el ce stie;
adi, ioachim e mortal cu combinatiile lui, mai ca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

corinuka mama, ia-o incet :-) cu medicamentele. O sa afli sigur la momentul oportun ce trebuie sa iei si ce nu. Cetrotide tu nu vei lua ca ai superfact - cetrotide e un inhibator de ovulatie.Prednison se da in general 4 zile intre punctie si transfer
legat de naveta cu trenul....pai e cumplit! mai ales dupa punctie....nu iti recomand deloc.
Haydee, pana la urma o sa-l ascult cred pe PK. sper ca stie ce zice desi eu am cam citit pe toate site-urile ca ajuta la implantare doza mica de prednison luata pana la test....acu nu stiu ce sa zic...
In rest, pe mine ma doare burta ca inainte de ciclu. Sper sa nu imi vina...
LORI, ce faci dragutzo? ai ajuns acasica? cum a fost zborul? cum te simti? Si by the way, activeaza-ti si tu PM-ul sa iti trimit si nr meu ca am plecat de la Buda ca o zuza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

Samira, chiar daca vorbim rar, gandurile noastre sunt inspre voi.
Va pupam si va tinem pumnii stransi.
Doamme Ajuta!
Noi cei trei : Andrei, Gabriela si Toni ne gandim la voi si credem ca va fii bine!!
fiti optimisti si puternici!!!!

Mi-e dor de voi!!!!

Lui Toni ii e dor de soata ta, de o palinca ungureasca si de pensiunea lui Robert!!!

ar fii tare misto sa face o excursie acola...auzisci Adino???
in formatie completa : tu cu gemenii ; eu cu Andrei iar Samira cu fetita ..../fetitele ca parca vad ca vor fii doua...

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello girls

am fost in vizita la lorena...adica in camera alaturata.
acum i-am lasat sa se pregateasca de plecare...la 8 pleaca spre aeroport.

eu am produs un cofrajel cu 6 oo...da's d-alea bio...si inca 2 ametite imature pe care PK le-a punctionat totusi ca asa se face ca sa nu se transforme in chisturi pe timpul sarcinii.
sustinere am primit 2 utrogestane dimineata,prg.inj la pranz si o doza de Crinone seara.
plus Celxanele si Metforminul si Femibionul si Acifol.
in principiu e de acord sa-mi transfere 3 embrioni...dar sigur o sa-mi spuna in ziua transferului in fct de ce grad vor avea ca daca sunt foarte buni...nu prea vrea sa-mi puna 3...si nici barbatu nu vrea 3...deh....la fiecare monitorizare m-a asteptat afara ....azi l-a apucat chefu sa intre cu mine la doctor si cand m-a auzit de transfer de 3 a inceput sa-mi traga suturi pe sub birou.

asaaaaa.....am avut si anestezist nou,tinerel...vorbitor de limba engleza...l-am luat in primire de cum m-am urcat pe masa.
a zis ca nu e nou la Kaali dar vine doar in anumite situatii.
mi-a luat tensiunea,m-a intrebat ce probleme am,m-a conectat la aparate ...mi-a prins vena,mi-a pus perfuzia si zic io:
-aha...simt ca adorm!!!
el:-da de ce???ca inca nu ti-am bagat anestezicu'

si apoi...stit si voi...ameteala...celebrul telefon si ultimul lucru auzit: eunhfq-r39204ro.,x2p2hgt52043,xp KOVACS.
apoi...ceai rosu,covrigei,biscuiti...etc etc.

maine mergem la clinica sa cunoastem si embriologul si sa-i adresam si lui niscaiva intrebari.

bombi/b],cutia cu 15 doze de Crinone costa cam 40 de euroi.
[b]ioana
,lasa prednisonul ala...daca vroiai sa iei cure lunga trebuia sa-l incepi treptat din ziua 1 de stimulare si tot asa sa-l descresti.

ma doare burtica si am luat un Nurofen.

in rest....ne-am cumparat globuri si impodobeli de Craciun...dulciuri pentru nepoti.
mai avem de luat bomboane de pom si martipane.

am si dormit vreo 3 ore cand am venit de la clinica si acum ma pregatesc sa-i petrecem pe Lorena si sotul ei.

de maine incep sa ma intep in dos.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

samira fain ce ai descris tu acolo. si sa fie cu f mult noroc.
nu stiu celebrul telefon. despre ce vorbesti?

Mergi la inceput