FIV in Ungaria 146
Raspunsuri - Pagina 5
ioana3110 spune:
Ufffffffff a revenit Samira!! Da sefa! am inteles. Numai ca eu maine incep serviciul
Bafta mare maine la punctie!!! te asteptam cu recolta buna.
Noapte buna.
mami_vreau spune:
danutza imi pare foarte rau!
lori, ioana felicitari pentru embrionashii transferati!!! Sa fie cu lipici!!! Asteptare usoara!!!
qiao deci ai luat startul... Iti tin pumnii si sper din suflet sa fie o reusita!!! asa, asa, mangaie elefantii pe trompa ca e de bine!!!
samirutzo maine sunt alaturi de tine cu gandul, cu pumnii stransi si cu toata fiinta mea!!!
Laura
18+
Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...
jaguar spune:
Samira bafta multa maine!!! tin pumnii si
Mami si ptr puiut
Tanoo, sa va traiasca "puiul de Kovacs"! e tare dulce si frumusel
samira33 spune:
uuuffff...iar m-am trezit la 5...de durere de oo
multu' pentru gandurile bune
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
brunadria spune:
samira bafta maxima!
FIV 1 - april 2008 - Cluj - pozitiv dar SEU
FIV 2 - noiembrie 2009 - Avignon - negativ
FIV 3 - april 2010 - Avignon - negativ
FIV ICSI 4 - septembrie 2010 - Avignon - negativ
FIV 5 ICSI - april 2011 - Marseille - negativ
FET 1 - iunie 2011 - Marseille - pozitiv dar sarcina fara embrion (ou clar)
FIV ICSI 6 - Marseille - va urma!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
loretta76 spune:
Danutza, speram sa ai alte vesti...sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci cat mai repede peste aceasta durere.
Samira, multa bafta la punctie!!!
adc spune:
Danutza, ceea ce ti s-a intamplat e de domeniul absurdului: sansele ca o sarcina extrauterina sa fie pe langa ovar sunt infime, sa nu mai vorbim de faptul ca nu e una obtinuta in „directia” obisnuita, ci care a parcurs tot drumul inapoi prin trompa. Dar daca dr Grigoras a dat verdictul asta sunt sigura ca a vazut corect. Nu ma mir ca nu s-a vazut la eco pana acum, e intr-adevar e chestie greu de diagnosticat, mai ales cand mai exista o sarcina in uter. Poveste de Discovery, cum a spus o fata.
Si totusi ghinionul cel mare e ca cea plasata unde trebuia nu a evoluat.
Oricum, o sa fii sub observatie ceva vreme de acum inainte.... Precum zice Samira, depinde cat de mare e betahcg-ul si in ce stadiu de evolutie era sarcina extrauterina. La mine a durat mai mult, cam o luna pana cand beta a scazut de la 1000 la 40, dupa care nu am mai verificat.
Iti doresc sa treci peste acest moment neplacut si sa vina vremuri mai bune.
Ioana, eu stiu ca poti sa tusesti si sa stranuti cat vrei, ca nu au cum sa plece embrionii de acolo, cel putin PK asa sustine.
Samira, sigur ai plecat deja spre clinica, am ajuns cam greu la calculator in dimineata asta... Sa fie cu noroc, fata draga!
bombi spune:
samira, lasa sa o sa dormi dupa punctie, daca nu ai dormit asta-noapte!
multa bafta si lasa gindurile negre!!
Ziceai ceva de Crinone. Stii pretul exact sau doar aproximativ?
corinuka_g spune:
'neata!
samira bafta la punctie! asteptam sa ne spui productia de outze!
jaguar mic, te pupic!
ioana, lory, daca va mai uitati peste intrebarile mele de la pag 3..
s-aveti o saptamana faina, plina de vesti bine!
va pup