FIV in Ungaria 146
Raspunsuri - Pagina 4
danutza27 spune:
va multumesc la toate pentru incurajari si ca sunteti langa mine in aceste momente.
jaguar nu am avut nicio problema la trompe , celalalt embrion este langa ovar - de asta stau si ma gandesc cum a fost posibil asa ceva si cum de nu s-a vazut la eco decat ieri si asta pentru ca am facut o ecografie 4d.si intr-adevar sunt foarte rare aceste tipuri de de sarcina extrauterina.
vroiam sa va intreb cele care au avut sarcina extrauterina ati luat metotrexat?Si daca da cam in cat timp ati inceput sa eliminati si cat de repede scade beta hcg-ul?
corinuka_g spune:
buna din nou!
jaguar bafta multa si voua!
la farmacia deli se gasesc mereu medicamente pentru FIV, oncologice, etc. care, ca si la noi, nu le are orice farmacie pe stoc..noua asa ne-a zis PK
lorenaflore spune:
jaguar,
sunt multe raspunsuri legate de recomandarea farmaciei Deli, varianta oficiala ar fi ca la Deli se poate plati cu cardul. Fetele spun ca la Deli e mai ieftin, eu nu mi-am dat seama la tratamentul meu, am luat la acelasi pret si de la deli si de la clinica.
Variantele neoficiale.....
LORI
jaguar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danutza27 va multumesc la toate pentru incurajari si ca sunteti langa mine in aceste momente. jaguar nu am avut nicio problema la trompe , celalalt embrion este langa ovar - de asta stau si ma gandesc cum a fost posibil asa ceva si cum de nu s-a vazut la eco decat ieri si asta pentru ca am facut o ecografie 4d.si intr-adevar sunt foarte rare aceste tipuri de de sarcina extrauterina. vroiam sa va intreb cele care au avut sarcina extrauterina ati luat metotrexat?Si daca da cam in cat timp ati inceput sa eliminati si cat de repede scade beta hcg-ul? |
Danutza, am inteles,, offf ce ghinion imi pare tare rauu
Te imbratisez cu drag si ma rog ptr voi... nici nu pot sa-mi imaginez ce e in sufletul tau, Cel de Sus sa aiba grija de voi
Nu stiu prea multe de metotrexat,si cum ar functiona,,,
am auzit de la fete ca beta scade destul de greu,,,Asta stiam in cazul sarcinei in trompa, acu ma intreb s-o elimina si ce e langa ovar si cea din uter? Tie ce ti-a zis dr?
Destul de dificil si iarta-ma ca pun atatea intrebari,,,gata tac ,nu mai vreau sa rasucesc cutitul,,,
ioana3110 spune:
Danutza, nu pot sa iti spun cat de rau imi pare!!! Eu am mai auzit de cazuri de-astea, foarte rare intr-adevar. Se pare ca printr-un mecanism incredibil, trompele sunt facute sa atraga spermatozoizii in ele in perioadele ovulatiei ca sa poata ajunge si fecunda ovulul. Cica e de fapt un lucru care din punct de cedere gravitational nu ar fi normal sa se intample, dar asa suntem creati. Cel putin asa e in mod normal. Si se pare ca tot din acelasi motiv se poate intampla si migrarea ovulului la fiv inspre trompe, De-aia se face ceva test special si daca se intampla asa ceva, trebuie prinse trompele cu niste clipsuri inainte de fiv. Asta am vazut intr-un documentar stiintific la Discovery. Acum nu stiu daca tu ai facut fiv?
Eu m-am uitat toata ziua pe siteuri americane sa vad daca tusea imi afecteaza embrionii. Ei zic ca nu ca cica organismul este foarte inteligent facut. Acu sa dea Domnu sa fie asa!.
Samira draga noastra, forumul asta nu supravietuieste fara tine, Io nu stiu ce faci dar o sa rog fetele sa te scoata din magazine sau de pe unde esti bagata, ca nu-i de gluma. Vad ca si Adriana s-a dat la fund...or fi devalizand magazinele impreuna??? Dar atunci de ce nu au luat-o si pe Lori care vad ca raspunde la apel ? :-))
Deci doamna doctor- vino acasa pe forum!!!!! ca ne e dor de tine.
Pup pe toate fetele
si in plus al meu saluta gasca de barbati prioceputi la gratare si de fete pricepute la vinutz :-)
lorenaflore spune:
ioana, eu sunt in mijlocul patului... sunt cumintica si cu cat stau mai mult in pat, incep sa stranut si eu.. nu stiu care-i fenomenul, parca si un pic nasul... Cred ca trebuie sa ies afara sa ma dreg.
Faza e ca de la ora 12.00 a plecat si sotul meu cu cele doua doamne si cu sotii lor si nu mai vin...
LORI
dragoste777 spune:
Ioana incearca sa pui in miere propolis si sa mananci cat poti e f. bun, sau in ridich negre scoti din interior pui iara miere si zahar lasi pana se face suc si mananci.
Jaguar eu sunt de partea farmaciei Deli pt. ca eu am patit ca la clinica am platit cu in jur de 10000 forinti mai mult la aceeasi doza de medicament ca si la Deli si eu dupa faza asta numai la Deli am cumparat orice!
Bafta lui Lori si Samirei
jaguar spune:
'Coanelor multumesc de raspunsuri
Ma gandeam eu ca PK face ce-i mai bine ptr noi toate stie el unde si de ce ne trimite,, numa ca pe mine ma "manca" asa o curiozitate cu farmaciile astea
Ioana, vezi fa ce zice dragoste cu ridichea neagra si mierea,, taman vrusei sa iti zic si io
Recent am avut o raceala si o tuse de sculam vecinii noaptea
fusei la dr si nu mi-a dat mai nimic,aspirina si un sirop oribil,pe care il vomitam,,,antibiotice vezi tare rar aici
Atunci am trecut pe suc de ridichie neagra, lamai si comprese cu cartofi,,,Dupa v-o sapt mi-am revent cu gatu' si bronsita.
Corinuk multam fain sunt cu ochii pe tine
Lorii, deci asa va sa zica, lumea e la plimbare si tu la clocitoare
ioana3110 spune:
Lori, bravo ca esti cumintica. Io nu prea pot sta....asa ca am gatit bun bun.
Dar umbla domnii astia de la pensiune vad ca...
Jaguar - Deli e cea mai bine aprovizionata farmacie cu medicamente de fertilitate. Evident ca are si o legatura cu faptul ca e mai aproape de clinica. Dar stiu ca am intrebat si eu in vara cand m-a trimis PK. La clinica e exact acelasi furnizor ca si la farmacie, doar ca la clinica poti plati doar cash medicamentele si nu ai cum sa cumperi sambata de ex.
Preturile erau aceleasi, cel putin la medicamentele verificate de mine: menopur, merional, gonal f.
Si mai mult - nu difera mult nici fata de cele din Romania.
Si inca ceva- io nu inteleg ce am. pana azi nu am simtit nimik si acum m-a apucat durerea de ovare...
samira33 spune:
hello girls
vaz' ca m-ati dat disparuta.
pai...maine fac punctia,la 9 jumate tre' sa fiu la clinica.
nu-s picata in niciun butoi...pur si simplu n-am inspiartie sa scriu...si cand imi vine ...n-am calculator pe care sa scriu ca soata mea a avut si el de facut bagajele doar la laptopuri si cabluri si si-a luat doar laptopul lui.
danuta,imi pare rau pentru ce ti se intampla.
si eu am avut SEU remisa cu Metrotrexat.
depinde foarte mult de cat de mare este sarcina cand se incepe tratamentul.
a mea a fost mica si au fost necesare 4 doze de 50 ui.
m-au externat in ziua in care Beta a fost sub 1 si asta s-a intamplat cam dupa 10 zile de spitalizare.
ioana,stai potolita fata draga.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna