FIV in Ungaria 146
Raspunsuri - Pagina 3
anaasta spune:
Na', Ioana, ca te-am prins si pe tine cu vestile... ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa, voi si embrionasii vostri, si ai grija de tine cu raceala asta. Sper sa fie totul intr-un ceas bun si sa auzim vesti bune peste cele cateva zile pana la beta.
corinuka_g spune:
'neata!
danutza imi pare rau de ce am citit, speram si eu, ca fetele, sa fie o alarma falsa..sper sa-ti revii cat de curand, sa prinzi puteri si sa mergi mai departe!
ioana bine-ai venit acasa! felicitari pentru cei 2 smecherasi, sa fie lipiciosi tare!
intrebare pentru lory si ioana (care are timp si/sau chef):
voi ati facut ICSI?
cate zile de stimulare ati facut dupa ziua 6 (prima consultatie)?
la cate monitorizari ati fost?
cand a fost punctia, in a cata zi? (stiu ca difera de la o persoana la alta, dar asa, aproximativ mi-as face o idee)
se plateste totul la sfarsit?
cat ati platit?
v-as fi recunoscatoare daca mi-ati da aceste informatii, sa-mi fac si eu niste planuri...v-am zis c-o sa va cer detalii, se pare c-am inceput
o zi frumoasa s-aveti!
ioana3110 spune:
Fetelor,
Stiti cumva daca tusea asta a mea, care in anumite momente e destul de puternica, poate sa imi expulzeze embrionii din uter? Ca io tare sunt stresata de chestia asta....
si stiti cumva ce pot lua impotriva ei ca sa nu afecteze embrionii?
Samirutza.....ce faci fata frumoasa? de ce nu ne mai dai semne? Sa nu te prind ca te ia melancolia iarasi!!!!!!!
lorenaflore spune:
Danutza, imi pare rau pentru ce ti se intampla. Sa te ajute Dumnezeu sa gasesti puterea de a merge mai departe. Suntem cu gandul alaturi de tine!
Ioana, ai putea incerca niste siropuri hemeopate, Stodal. se mai gaseste la farmacie de la Boiron - care face si occilococinul - si de gat, nu stiu cum se numeste... Poti sa-ti iei si picaturi de nas cu apa de mare. Si fa inhalatii cu sare in fiecare seara.
QiaoBing, cred ca adipapazi are dreptate, ochii albastii iti pot gasi leacul.
Olimpiadobre, vezi ca la clinica este si o asistenta romanca, poate daca il rogi pe PK sa ti-o aduca cand ai tu consultatie, poate iti prinde bine.
LORI
jaguar spune:
Buna fetele
Danutza, imi pare tare rau iti doresc multa putere sa treci peste asta Pana la urma celalalt era in trompa sau pe langa ovar? Tu aveai probleme cu trompele, erau ok,sau infundate? daca era pe trompa, cum o fi ajuns?! hmmm imi da de gandit chestia asta,,, stiu ca sunt cazuri fff rare, dar,,, neuronul o ia pe campii deja
Lori, Ioana sa fiti cuminti si asteptare usoara pana la beta
Samirutzoo, unde disparusi bre? Ce a mai vizualizat doftorasul? tu te mai tii de "prostioare"cu degetelele?
Baftaa multaaa!!!
Adiii ce combinatie tare
Adriana si cine mai e la buda, bafta la numarat si clocit
Corinuk tin pumnii stransi numa maine nu-i poimaine, acusi esti la buda si tu
O intrebare pentru cine a cumparat medicam din Buda, ati platit in forinti sau cu cardul?
Am reusit sa ne facem programarea la PK.Deja am stabilit cu omu' ca ne vedem pe 14 febr, si as fi fost in z 7-8cm.
Toate bune numa k "elvetianu'meu" s-a rablagit, tocmai acu a ramas in urma cu 4 zile da sper sa-si revina in ianuarie ca e un neserios,,,
Abea am reusit sa ne luam libere, abea am reusit sa ne "facem loc" la doftoras in zilele alea si el,,,
Deocamdata nu schimb nimic, mai e pana atunci si "il ciuful" dak imi face figura
Va pooopicc si sa aveti o duminica linistita!
jaguar spune:
Olimpia, bafta multa la consultatie!
Ioana, ia ceva siropuri sa nu te fortezi cu tusea aia ufff
Qiao, si eu zic ca nu ti-ar fi stricat si parerea lu PK. Tu faci cum stii si te-ai decis.poopp si bafta
lorenaflore spune:
jaguar, la farmacia de la Deli poti cumpara medicamentele si cu cardul. La farmacia de la Clinica nu se poate cumpara decat cu forinti. Consultatiile, ecografiile, toate procedurile de la Clinica se pot plati cu cardul.
Pk pentru medicamente te trimite la farmacia de la Deli si iti da si harta.
LORI
jaguar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorenaflore jaguar, la farmacia de la Deli poti cumpara medicamentele si cu cardul. La farmacia de la Clinica nu se poate cumpara decat cu forinti. Consultatiile, ecografiile, toate procedurile de la Clinica se pot plati cu cardul. Pk pentru medicamente te trimite la farmacia de la Deli si iti da si harta. LORI |
Lori saru'manaaa! Maii omu' asta e tare de tot abea astept sa-l cunosc
Acu se iveste alta intrebare, de ce te trimite la farmacia Deli?
e mai ieftin, sunt mai multe medicam, ai reduceri?
Bafta la clocit si ma rog sa se prinda puii de voi si sa nu va mai lase linistite 9 luni valabil ptr toatee