FIV in Ungaria 146

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

tannoo,dar cine a zis de gateala???
inainte sa plec la Buda am spalat frigiderul asa ca l-am gasit gol de tot.
acum am de mancare doar o oala cu ciorba de pui de tara si o musaca facute de mama si care nu-mi prea plac,juma de paine si 3 portocale.
ceva tre' sa mananc si eu pana vine barbatu acasa asa ca ma duc sa iau fructe,legume,lactate,peste,apa plata,un mezel sa am de ce sa ma agat fara gateaala.

acum cred ca am sa ies la o plimbare scurta de 20 de minute in pas usor.
am iesit si aseara si mi-a facut tare bine.
si PK nu recomanda statul ca leguma in pat pana la Beta...nu incurajeaza nici efortul, e adevarat insa plimbarile usoare chiar le recomanda.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

stiu ce recomanda pk; ca lu' betty i-a zis ca poate merge si la munca;
vezi aku' cand iesi sa vii incarcata ; ca la ce lista ai facut ptr cumparaturi...
sunt cu ochii pe postarile tale

Mergi la inceput

am inteles shefu'
promit sa fiu cuminte...tocmai de asta o si iau pe mama cu mine la cumparaturi

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorenaflore spune:

Adriana esti o fericita ca nu te doare nimic. Cum a fost azi singurica fara sot? Mai e cineva in pensiune? Doamna de deasupra a plecat?
Olimpia, drum bun! Daca ai timp poti vizita cetatea sau/si targul de Craciun din zona Deak si zona pietonala - Vaci Uta.
Daca ai de gand sa te plimbi prin Budapesta iti poti lua de la metrou, de la Keleti, un abonament pe toate liniile (metrou si autobuz, tramvai) la pretul de 1600 forinti, pretul unui bilet este de 320 forinti.

LORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

olimpia, drum bun si sa vii cu vesti bune!
qiao, la voi e pasaraie curata! adicatalea despre porumbel, a scrsi p. Suskind, despre canar canta phoenix, pe pinguinu danseaza toata lumea, mai stiu eu cateva cantecele de pe cutiuta muzicala despre rata si gasca, ce mai urmeaza? sa vezi cand o sa primesti o PITULICE ce te faci! dar io zic sa te concentrezi sa pui de un baietoi cu cuc si gata!esti mortala!
da, fara banana, il ine de atunci. a mancat a doua zi aceleasi legume, a treia zi tot niste legume cu pui, azi budinca... e delir.
tannoo, bate-o, ca nu-i cumintela!
lorenusho, buna educatie i-ai dat lui mishu. mi-aduc aminte ca atunci cand nu mai eram gravida bipeda si studiam intens cerul vazut prin fereastra de la 180 grade trecute fix, faceam o lista cu ce ma sacaia pe creier si seara il puneam pe husband (tizul lui mishu) sa bifeze lista: de luat cele 3 scame din punctele x,y,z de pe covor, sa sterga degetele de pe sertarul de la mobila, sa duca teancul asta colo, sa aduca pt a doua zi cartile cutare si cutare de pe raftul a, nr b din biblioteca etc.nu mai am rabdare. cand faci testul ala?
corinuq, e tare bunicul tau. seamana cu zorba!
bafta multa!
ioana si adriana, sa va vad burtoase!
samironela, sa nu te prinz in bucatarie ca pun cu tannoo de-o bataie!!! sta si samiroiu in tara cat 41 in statie la mine la bloc.miss u si voi sa te vaz inainte sa mut tribul la moeciu. care trib merge maine la party la daddy la job, avem rokie cu strampi mov,clama de fixat parul sau mai precis chelia, abia astept.
va pupi pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

clar, adina, daca nu e cuminte tabaram cu bataia pe ea
deci maine vine mosu' la piticii tai; cred ca or sa faca niste fetze ...
la moeciu faceti sarbatorile?

Mergi la inceput

adipapazi, multumesc de sfat, este foarte bun! Mishulica are potential in ceea ce priveste gospodaria, asa ca o sa am un ajutor de nadejde in cazul in care raman gravida.
Testul trebuie facut joi, pe data de 22. Punctia a fost pe 5 decembrie, iar transferul pe data de 10 decembrie. M-as fi dus astazi, dar am inteles ca ovitrelul poate erona rezultatul si nu stiu cand dispare din sistem acest ovitrel.... Pana atunci m-as
Azi se fac 28 de zile de la ultimul ciclu, deja joi e posibil sa iasa si in urina....

LORI

Mergi la inceput

Samira, am impresia ca oamenii astia ti-au pus gand rau... M-as alia cu ei la bataie, insa mi-e frica sa nu o incasez si eu.
Mishulica a facut si carnati ieri!

LORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mari spune:

Da Lore sa sti ca pana acum a fost ok fara sot, in pensiune nu prea mai e agitatie vecina a plecat sambata ,felicitari lui Misu pt carnati.
Fetelor mai e putin pana incep testele sa dea Dumnezeu sa avem vesti bune
toate fetele

Mergi la inceput

da,vad si eu ca mi-au pus gand rau si chiar nu stiu de ce...ca-s cuminte maxim.

cu Ovitrelul ala nu stiu ce ai...ai inteles gresit.
Ovitrelul facut in ziua transferului mai poate fi prezent intr-un Beta timpuriu.
Cel facut cu 36 de ore inainte de punctie nu mai este in organism pentru ca se elimina in 10 zile...asa ca nu stiu cine ti-a zis ca ai mai putea avea HCG in sange,da nu ti-a zis bine.

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput