FIV in Ungaria 146
Raspunsuri - Pagina 21
ioana3110 spune:
Adina- am inteles sa traiti! Promit ca raman gravida :-)) sa vedem exact cand...
Lori, sunt de acord cu Samira dear. Eu zic ca poti vedea azi deja un test.
In rest, noutati am ca ieri era sa pic in Carrefour.
Mai exact, am fost la biserica, am incercat sa ma vad cu Samira dar nu s-a putut ca se autoconsemnase la pat _ aviz amatorilor ca fata e chiar cuminte!!_ si m-am dus in carrefour sa iau de-ale gurii ca aveam de gatit ca mi-au venit ieri musafiri cu duiumu.
Si cand dau sa ies din magazin impingand carutzu, ma strapunge fulgerul prin cap si ma ia cu o ametzeala de nedescris. M-am sprijinit de carutz, mai exact m-am lasat peste carutz ca o haina luata de la curatzat, si am respirat adanc vreo 4-5 minute pana am reusit sa imi revin. Sper sa nu ma ia din nou vertijul meu celebru ca ma impusc.
Va pup fetele!
lorenaflore spune:
Fetelor, persoana respectiva, nu dau nume, persoana importanta, mi-a zis doar atar: Ca nu stie in cat timp se elimina Ovitrelul.
Asa ca neavand informatii privind acest subiect am zis ca mai bine astept
LORI
adriana_mari spune:
Fetelor sa va dau o veste Robert a vandut pensiunea si se muta in Austria asa ca nu va mai fi de la anul nimeni aici care vorbeste limba romana
samira33 spune:
lore,parol...in 10 zile se duce Ovitrelul din organsim...dar daca nu vrei sa crezi...ok,nu-i bai.
adriana,dap...stiam si eu de treaba asta da am zis sa nu o spun deocamdata.
las' ca mergem la ski in Austria la Kitzbuhel unde are noua pensiune.
ioana,tu chiar nu ai fost cuminte dupa transfer.cred ca tu meriti bataia cu care ma ameninta pe mine oamenii astia.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
corinuka_g spune:
'neata!! ce faceti?
vad ca v-ati strans p-acilea unguroaicele de decembrie sper ca sunteti cuminti, da?
am vazut ca-ncep testarile saptamana asta..
va tin pumnii stransi tare..
Doamne-ajuta tuturor!
sa v-aduca mosul beta al' mare pe care-l asteptati!
pupici
ioana3110 spune:
Lori dar tie la cate zile iti venea ciclosul de obicei? ca adaca nu a dat semne de venit pana acum, e semn bun :-). Oricum, daca esti gravidutza, azi se vede si la un pipitest sensibil. Ascult-o pe Samira ca stie ce vorbeste.
Sami- parol Maria Ta ca am fost cumintica pe cat de mult pot eu. data trecuta am stat ca o sfanta si nu s-a prins. Acum am zis ca voi desfasura activitati normale fara sa exagerez si om mai vedea. Oricum va va vrea Domnul asa va fi. Sunt convinsa de asta.
samira33 spune:
uuuooofff...ioana,daca ai sti cum ma mananca deshtele sa ma apuc de treaba.
ce,crezi ca io-s vreun model de cumintenie???
la Fiv-urile trecute am stat si ca placinta 2 saptamani in pat,mi-am reluat si activitatea normala fix de a2a zi...am incercat toate variantele si tot degeaba a fost.
asa ca eu azi mai stau in casa...de maine ies...insa nu ma apuc de mancare,de stat toata ziua in picioare sau alte treburi care solicita muschii abdominali-asa cum zice PK.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
cybele spune:
goood morning unguroaicelor!
ma bucur tare mult ca avem multe pupo cu embrionasi on board, si abia astept sa dati startul la testele pozitive!
lorena, ti-au zis f bine fetele legat de ovitrelle; doar ovitrelle-ul facut dupa ET are sanse sa dea un rezultat eronat ( nu stiu daca ai facut) , insa in nici un caz acum , in zi 28; eu in zi 28 mi-am facut beta (era zi 10 dupa transfer) si era 110. e bine daca mai poti astepta pana cand a zis PK, oricum noi suntem tot la galerie
samira, pai mai stai azi linistita, oricum ai mai mult de 5 zile de la transfer, puii tai deja s-au implantat
ioana, stai linistita ca ieri cand i-ai scos la shopping si puiutzii tai erau bine infipti- nu se desprind ei cu una doua
bombi, ce-ti mai fac printesele?
fetelor, incercati sa va faceti cat mai putine griji si sa va bucurati de starea aceasta de gravideala, vorbiti cu bebeii , incurajati-i sa ramana cu voi, nu va fie teama sa visati si sa sperati !
eu sunt convinsa ca vor veni multi bebei, si abia astept sa curga felicitarile pe forum, e timpul sa si sarbatorim!
lorenaflore spune:
Samira, nu te supara pe mine, nu ma indoiam de spusele tale, ci o scuzam pe cea care nu a stiut exact cum sta situatia.
Acum Mihai mai are ceva de rezolvat si ma duc azi sa fac testul.
Maine nu ma duc, ca e marti si am o singura mare superstitie, MARTEA.
Ioana, mie imi vine de obicei la 26 de zile, maxim 29, dar de la hormonii pe care i-am bagat in mine... nu stiu cum va reactiona.
LORI