FIV in Ungaria 146
Raspunsuri - Pagina 19
olimpiadobre spune:
Buna fetele.
Samira, nu fi trista ca magazinele sunt deschise si pe 24 decembrie.
Va doresc o duminica frumoasa!
corinuka_g spune:
'neata!
in primul rand felicitari adriana pentru embrionasi! sa fie lipiciosi!
samira, te-nteleg...si eu sunt singura de miercuri, din fericire se-ntoarce azi, dar tot nu mi-a placut singurica..
drept urmare ieri si azi m-am rasfatat ..m-am pus in fata calculatorului si-am citit vreo 15 capitole in urma..
mai fetelor, sunteti extraordinare! raspundeti la toata lumea, la toate tampeniile uneori (ca PK:), va bucurati si va-ntristati impreuna, aveti atatea cunostinte si informatii..desi mi-as fi dorit sa nu aveti atatea, ar fi insemnat ca n-ar fi trebuit sa treceti prin atatea si sa fie nevoie sa le-nvatati
am citit de vin rosu pentru endometru pe bune?? sau glumiti?
si am vazut ca majoritatea tineti injectiile la frigider..pe suprefact si menopur scrie temperatura pana la 25 grade, deci nu-i musai de tinut la frigider..
am 2 tzitzi cat 2 zile de post, grei si durerosi..asa se-ntampla cand iei AC? ca eu n-am mai luat niciodata..
ma-ntorc la citit, am ajuns la histeroscopia samirei..
s-aveti o zi faina!
lorenaflore spune:
Buna fetelor,
va multumesc pentru faptul ca sunteti alaturi de noi in aceste momente fierbinti pentru noi.
Samira pe mine pana aseara m-au tot intepat ovarele, burtile. Noaptea trecuta a fost prima fara cea mai mica durere, deci la 2 sapt de la punctie.... la mine 7 oua au fost pe stangul si doar 3 pe dreptul. Pe mine Nospa ma calma, dar durerile nu dispareau in totalitate.
Imi pare rau ca ramai singura in aceasta perioada cand aveai cea mai mare nevoie de cineva langa tine. Dar Samira noastra e o viteaza, o sa fie cuminte si o sa treaca timpul repede si cat ai bate din palme o sa fie si Samiroiu acasa.
Si mai suntem si noi prin preajma sa-ti tinem de urat!
Olimpia cand pleci la Budapesta?
Adriana, ti-a plecat sotul? Hai ca mai ai un pic si vii acasa si tu cu puii tai din burtica!
LORI
samira33 spune:
olimpia,stiu ca sunt deschise si pe 24 magazinele...dar vroiam si eu sa fac cumparaturi mai din vreme.
cori,doar Gonal si Ovitrelle se tin la frigi,restul la temp. camerei.
lore,pe mine dreptul ma doare...pe ala am avut cele 6 oo mature.
si cu siguranta ma doare din cauza Ovitrelului facut in ziua transferului ca stimuleaza ovarele sa produca prg.
eu am in perioada asta un apetit foarte crescut pentru filme americane siropoase cu final fericit ...asa ca ma uit la un asemenea film acum
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
corinuka_g spune:
vreau sa ma "detoxifiez" o tzara inainte de fiv: renuntat la cafea si pepsi, tigari (hmmmm, am 1-2 pe zi, vreau sa scap si de alea), alcoale (nici macar de Craciun)..probabil niste vinutz rosu daca ziceti ca merge (sa-mi ziceti cat si cand, sa nu torn cu sticla )
din informatiile mele sunt bune ceaiurile detoxifiante (verde, urzica, soc, etc.), fructe, legume, seminte, peste...BUT! am cetit ca inainte de ET si dupa sunt necesare proteine: carne, oua, branzeturi...soo, care ar fi cea mai reusita combinatie? ca doar nu ma pot detoxifia cu carne de porc sau carnatzi, nu?
va tzuc!
adrianaady spune:
Samira stai linistita ca sunt f bune produsele din comert O sa ai pe viitor ocazia sa le pregatesti tu. Pina atunci multa relaxare, filme cu happy end, incredere in Dzeu ca va fi bine
Te-am sunat ieri, dar cred ca dormeai (asa vad ca imi e norocul) sa vad cum te simti in postura de graviduta si sa mai stam la o mica barfa. Da-mi un semn cand poti vorbi.
Duminica frumoasa tuturor
olimpiadobre spune:
Lorena,eu plec maine seara.
Samira incercam si eu sa-ti spun ca nu e totul pierdut cu cumparaturile. Stiu ca e greu sa ramai acum singura, dar poti sa povestesti cu noi. Suntem aici.
adriana_mari spune:
Multumesc Ioana
Lorena mi-a plecat sotul o sa ne vedem vineri la fel ca si Samira
Sa stiti ca eu pana acum nu am avut dureri pot zice ca spre seara simt un disconfort
toate fetele si multumesc pt incurajari
samira33 spune:
corina,o alimentatie bogata in proteine si grasimi bune e bine sa ai incepnd cu luna dinaintea procedurii.
poti consuma carne,peste,lapte,oua,nuci,seminte crude,ulei de masline extravirgin.
ti-as mai recomanda consumul de tarate,cereale integrale pentru o digestie usoara.
olimpia,drum bun.
am chemat-o pe mama la mine de maine ca sa nu stau singura ca si asa nu ma mai duc la munci si stau pe langa casa.
o sa ma duc cu ea la cumparaturi intr-o dimineata si o s-o pun pe ea sa trambaleze sacosele din carutz in portbagaj.
ma doare ovaru asta de ma seaca la suflet...parca vrea cineva sa mi-l scoata de acolo.
vad ca doar la caldura,sub plapuma si in pozitie orizontala ii place.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
tannoo25 spune:
samira, da' stai si tu potolita ; ca de cand te stiu, te agiti ca o albinutza; nu moare nimeni daca nu faci cumparaturi si pregatiri de sarbatori cu gateala, stat in picioare etc...