FIV in Ungaria 146

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Samira felicitari.....ma bucur nespus ca ai 3 la purtator...asa sansele sunt mai mari. Si nu stiu...dar parca te vad ca Mos Craciun vine in desaga lui cu 2 la purtator. Doamne-Ajuta
In ce priveste pregatirea de Craciun.....lasa ca nu este nevoie. Cadoul minunat pe care-l veti primi este suficient! Si parca vad ca nu veti ramane fara produse traditionale.

Bafta multa fetelor care sunt in asteptare: Ioana, Lori, Bombi, ....binenteles Samira si daca am uitat pe cineva...mea culpa
Am sa urmaresc cu nerabdare subiectul......sa vad vestile minunate.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorenaflore spune:

Auziti, dar a trecut o saptamana de la embriotransfer .... tot in pat sa stau? Am facut ce mi-a zis PK, adica reluat activitatile normale, dar fara sa solicit abdomenul. In schimb, obosesc foarte repede, simt nevoia sa stau jos. Inca ma mai doare burta, mai ales noaptea....
Mishu se plange ca ma pazeste, dar ca nu vrea sa puna mana pe nuia!

LORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

nu trebuie sa stai doar in pat insa nici la carnati nu te bagi.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mari spune:

Buna seara fetelor eu am avut ieri embriotransferul am 2 embrioni la purtator 8A1 si 6B1 endometru a fost de 13 acum stau cumintica,abia marti plec acasa
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

saluti.
samira felicitari pt embrionasii la purtator, sa fie lipiciosi si sa iti roada urechile la anul pe vremea asta
adipapazi cuuum, fara banana ??? crezi ca o sa il tina mai multe de 3 zile ?
fetelor, cu greu tin ritmul cu voi, dar va urmaresc mai din umbra, mai din soare, dupa caz. va tin pumnuii sa aveti cel mai minunat Craciun !
eu am o noua preocupare, am primit de ziua mea un canar si s-a imbolnavit mititelul, horcaie ca un asmatic, sufar alaturi de el, trebuie sa ii dau picaturi pe cioc de 3 ori pe zi, sa ma vezi saptamana viitoare cum plec eu de la serviciu sa tratez canarul ! am dat de un dr nebun care cam face pe grozavul si nu a vrut sa imi spuna ce mi-a dat sa ii dau (ii e frica ca spun la altii si ramane fara clienti, nu stiu). sper totusi din tot sufletul sa se faca bine, doar e cadou de la sotul meu. uite asa nu mai am timp sa mai rumeg problemele mele.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank30 spune:

salutari fetele

corinuka, mare curaj trebuie sa ai sa faci naveta asta; va fi foarte obositor pentru tine. I-mi aduc aminte ca eu mergeam doar la Debrecen si erau zile cand nu mai suportam mersul asta si trezitul in miezu' noptii e drept ca noi mergeam cu masina dar tot departe consider ca e(ce sa mai zic de Budapesta)...of of. Multa bafta i-ti doresc!
Am vazut ca ti-ai activat PM
samira,bombi,lorena,ioana3110, DD sa va aduca bucuria pe care o asteptati .

--------------------------------------------------------------
V Leiden pozitiv, MTHFR 1298 heterozigot, PAI-1-4G/5G heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Corinuka- ma tem ca trebuie sa-i dau dreptate Samirei.Daca hai sa zicem ca pana la punctie pot sa cred ca te-ai descurca asa foarte greu... dupa punctie eu cred ca va fi foarte dificil. Nu stiu cat va costa pe voi biletele de tren, dar cazarea la Budapesta este undeva la 30 de euro / noapte - cel putin noi atat am platit intr-un apartament super modern in centru. Asta inseamna in jur de 130 de ron/ noapte si sunt si variante mai ieftine. Eu nu stiu cat costa un drum cu trenul dar cand am facut calculele in toate felurile si combinatiile posibile, mie mi-a rezultat ca e mult mai ieftin de stat la Budapesta decat de facut naveta. Acuma voi sigur stiti mai bine dar gandeste-te macar dupa punctie sa vezi cum faci. Eu am fost o norocoasa ca nu am simtit nimic dupa punctie dar alte fete mai au dureri, plus ca te trezesti dintr-o anestezie generala totusi, si in ziua aia ar cam trebui sa dormi bine.

Weekend placut fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Samira,ai si din partea noastra o pereche de pumnisori stransi care,speram sa iti poarte noroc ,embrionasii sa fie puternici si lipiciosi iar Mos Craciun sa vina cu un beta mare,mare

Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Adriana, BRAVOOOO! Sa dea Domnu sa fie cu lipici :-)
Pupici multi si multa multa Bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello girls
ce faceti???

ioana,nu mai vin azi la biserica.
ma sacaie ovarul drept-si ieri m-a jenat si vad ca nu cedeaza durerea nici cu No-spa.
asa ca nu ma bag la mers cu masina sau pe jos.
vorbim zilele urmatoare si vedem cum facem sa ne intalnim.

in alta ordine de idei...soata imi pleaca azi in strainezia si se intoarce Vineri...asa ca nu am cu cine sa fac si eu niste cumparaturi...nu am cu cine sa fac bradul.
eeee...asta sa fie toata paguba noastra.

va pup si va doresc o Duminica faina

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput