FIV in Ungaria 146

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matilda_s spune:

samira
iti tin pumnii si sper sa iti schimbi statusul peste doua saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matilda_s spune:

si pentru celelalte fete....aceleasi urari!
am pierdut firul....dar vad ca este agitatie mare pe aici!
tin pumnii si ma gandesc la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

'neata!
samira mersi de lamuriri! inca invat ..tot citesc in urma capitole mai vechi si aflu diverse..am dat de cateva ori in postarile tale de expresia lui PK "you've brought your eggs with you" (sper c-am scris corect) si as vrea sa ma linistesc..s-a-ntamplat vreodata, la cineva sa nu le mai aiba??? ma gandesc ca dupa atata vreme si atatea FIV-uri stie cand sa te cheme pentru punctie...dar totusi parca am o samanta de indoiala si as vrea sa scap de ea..
si eu spun sa te odihnesti acuma, cat mai poti ca dupa beta nu te vad prea bine
sper ca fetele cu bebici la purtator sunt ok
pupici la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

corinuka,rar,dar se poate intampla si treaba asta...sa ajumgi fara oua in ziua punctiei.
insa medicul nu are nicio vina aici:fie pacienta si-a administrat declansatorul la alta ora decat cea recomandata de catre medic...fie Cetrotidele nu si-a facut treaba-asta se poate intampla extrem de rar si nu esxista inca o explicatie stiintifica pentru acest aspect.
deci...ce vroiam sa spun esta ca nu are legatura priceperea medicului daca nu mai ajungi cu ouale in regula la punctie.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

am inteles..
voi respecta cu sfintenie ora la care mi se spune sa fac injectiile si voi spera ca isi vor face efectul scontat...
am emotii... e prima data cand fac asa ceva si piticii de pe creier lucreaza si ei saracii, ce sa faca?

Mergi la inceput

corina,doar la Ovitrelle/Pregnyl trebuie sa respecti cu sfintenie ora indicata de catre medic.
la stinulare e bine sa le faci cam la aceeasi ora...intre 8 si 9 seara,sa zicem...dar nu-i strictete asa de mare ca la declansare.

poate totusi iti aranjezi sa stai acolo pe perioada procedurii.
mi se pare absolut criminal ce vrei tu sa faci ...ca sa nu mai spun ca mi se pare si de neralizat.
sa nu mi-o iei in nume de rau dar cred ca nu prea ai idee la ce te bagi.

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput

am vorbit cu PK chiar azi, mi-a spus sa fac si suprefact si menopur seara...pregnyl-ul am sa-l fac exact cand o sa-mi zica!
cat despre stat la budapesta povestea e mai lunga samiruta...noi n-aveam bani de fiv, de-aia nici n-am facut pana acuma..anul asta insa cand am vazut endometrioza, iar apoi analizele mele hormonale varza am intrat in panica! la insistentele unor fete cu suflet mare ca voi ne-am aruncat spre budapesta (PK a fost singurul dr de la toate clinicile kaali care mi-a raspuns la mail) fara prea multe calcule...aveam ceva banuti, ne-a ajutat si bunicul (hahahahaha...ne-a dat banii de inmormantare, a zis ca nu-i trebuie inca), dar tot nu avem inca toata suma..anul asta ne-am cumparat un teren sa ne facem casa si ne-a inghitit multi bani...l-as vinde, dar nu se cumpara nik in perioada asta..
oricum, vrem sa incercam sa facem tot cu cheltuieli cat mai mici..biletul de tren costa cam cat o noapte de cazare la buda, doar ca o sa-i dau la 2-3 zile, nu zilnic cum ar fi daca as sta acolo..am un tren care pleaca la ora 2 noaptea din cluj si la 8 jumate sunt acolo..trenul de intoarcere pleaca la 13.40 din buda si ajung la cluj seara la 9..sper sa pot dormi pe tren, in general e aproape gol trenul, deci voi putea sa stau si intinsa la nevoie..3-4 drumuri nu ma omoara..iar in restul zilelor voi sta acasa, vreau sa-mi iau liber de la serviciu oricum..avem in vedere varianta sa stam acolo dupa punctie si ET, probabil vom incerca la korall, ati tot laudat-o, vreau sa-l cunosc si eu pe robert
cam asta e, acuma om vedea cu rezistatul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorenaflore spune:

corinuka_g, iti admir determinarea.
Doamne ajuta!

LORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorenaflore spune:

Samira, ai desfacut bagajele????
Eu cred ca o sa tot spal pana dupa Revelion .... si inca nu am luat bagajele de la Lylysor...
Azi am fost asistenta de director de curatenie. Mishu mi-a spalat geamurile, mi-a dat cu aspiratorul, mi-a spalat pe jos. Eu doar am sters praful si am obosit!
Maine cred ca facem bradul si saptamana viitoare program de carnati si sarmale
Ioana, cum te mai simti?

LORI

Mergi la inceput

am dormit

cori,am inteles.
DD sa te ajute sa-ti iasa asa cum vrei tu.

lore,niciun pai nu am mutat.
soatza a plecat dimi cu treaba iar eu doar am mancat si am stat la televizor.
acu la pranz am tras o ora jumate de somn.
las' ca le-om desface noi.
auzi,soro,da pe tine te mananca in dos???carnati si alte nebunii???nici macar asistenta nu ai voie sa fii la treburile astea
MISULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE....pai ce faci dom'le??!!
scoate cureaua daca trebuie.

si pe mine ma mananca in deshte sa fac preparate traditionale...da am stabilit ca anul asta vor fi foarte bune alea de cumparat.
maine facem si noi bradul.

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput