FIV in Ungaria 146

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Fetelor
eu va multumesc din tot sufletul pentru toate incurajarile. Nu stiu ce ma faceam daca nu erati voi. Pe mine m-ati ajutat enorm sa trec bine prin toata perioada asta greutza! Nu numai cu incurajari ci si cu sfaturi si pareri! Va multumesc ca existati si ca sunteti atat de minunate!

Laura - eu a luat prednison cat mia spus PK - 4 zile Medrol de 16 mg dupa punctie si am mai luat o zi 8 mg ca dupa aia mi-a scris el sa nu mai iau. Adevarul e ca sunt oricum cu imunitatea la pamant dar ma gandeam ca daca mai continui cu 8 mg zilnic pana la test, poate ma ajuta la implantare. Dar l-am stopat. Am zis sa il ascult pe el ca ma gandesc ca stie mai multe ca mine....zic si eu
in rest, durerea de gat s-a mutat la amigdale si acum inghit greu.
Va pup si un weekend placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

'neata!
samira felicitari pentru cei 3 samburei! imi place enorm de mult atitudinea ta, cum consideri ca tu si PK ati facut tot, de-acuma depinde de dorinta Celui de sus..eu iti doresc sarbatori magice incununate cu un beta mare!!!
apropos, tre' sa bag si o intrebare: la ce se refera 8A1,6 B2, 4A1? cred ca e gradul/nivelul dezvoltarii celulare, dar ce inseamna exact?

ioana, lory, bombi, adriana, maria asteptare usoara si placuta si voua! fara dureri, balonari,etc, doar cu simptome de gravidealaaaa!
pupici la toate, mamici, gravidute si viitoare burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Corinuka
Multumiri de urari
indicatorii se refera la calitatea embrionului
de exemplu
8B1 zice asa : embrion de 8 celule, marime normala (adica B - aici pot fi de la A la D)si 1- se refera la gradul de fragmentare (adica 1 inseamna nefragmentat. Aici gradele sunt de la 1 la 4 unde 4 este foarte fragmentat)
Sa ma corecteze fetele daca gresesc
dar eu asta am inteles din ce mi-a explicat Pk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

buna seara!
ioana multumesc frumos pentru lamuriri...
deci e ok marimea normala, adica A sau B si sa fie cat mai nefragmentat? 1-2, nu?
imi pare rau ca te doare gatul in continuare..te-ai uitat daca e rosu? sau cu puncte albe? mi frica sa nu faci vreo angina..baga propolis, picura niste albastru de metilen pe amigdale..daca cumva apar puncte albe sa mananci paine prajita, ca sa le "trimita" de-acolo..
s-aveti un week-end fain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

corinuka,da,embrionii buni sunt considerati cei de grad A B si nivel de fragmentare 1-2.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Buna dimineata la toata lumea.
Samira, ce matinala esti? Ai ajuns acasa?Cum a fost drumul?

Mergi la inceput

am ajuns aseara acasa
si sunt treaza de la 6 jumate

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput

Samira, cum se ajunge de la Clinica in centru? Noi ne intoarcem in aceeasi cand am consultatia, dar poate reusim sa ajungem si pana in centru.

Mergi la inceput

de la clinica iei 21 sau 21A pana la Deli si de la Deli iei metroul rosu-linia 2, pana la Deak Ter.
cam jmatate de ora dureaza drumul.

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput

Multumesc mult!
Ar fi bine sa dormi mai mult acum,ca pe urma cu doi-trei copii vei dormi mai putin.

Mergi la inceput