FIV in Ungaria 146

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Samira, Doamne ajuta! Sa fie asa cum trebuie sa fie bine!
Apropos de masina barca, sa nu aruncati in ocean punga noastra cu lapti condensati ca moare sotzu :-))
Va asteptam cu tzuiculitza fiarta :-))
Drum bun dragilor si sa ne revedem cu bine. O pupam si pe Adriana! Ce face? vine cu voi incoace pana la urma?
PS: embrionashul meu de 4B1 nu a vrut sa evolueze. Mi-a zis PK :-((
Asa ca de inghetzat.. nu s-a ales nimic.
Ne rugam sa nu mai fie nevoie de altii :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Buna fetelor,
Asteptam vesti bune de la toate care urmeaza sa faceti testul sau sunteti in asteptare.
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty76 spune:

Buna fetelor
samirra,ioana,lorena Doamne ajutasa fie bine de data aceasta sa se lase cu ochisori
fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

bombi felicitari pentru domnisorici!!! sa fie lipicioase!!! iti tin pumnii!!!

samirutza sa te ajute DD ca macar unu din cei 3 embrionasi sa fie lipicios si sa ai parte de un bebe frumos ca tine! eu ma voi ruga pentru tine!

lori, ioana hai ca nu mai aveti mult de asteptat!!! va transmit ganduri bune si energii pozitive +++

lorena sa stii ca si pe mine m-a durut burta... ba chiar si spatele inainte de test... si nu a fost de rau!

ioana eu am luat prednison; l-am inceput inainte de ET si am continuat cu el pana in sapt 9 de sarcina... l-am luat pentru eventuale probleme imunologice... asa cum ti-a spus si lyly, am racit foarte rau imediat dupa testul pozitiv... nu am fost in viata mea mai racita decat atunci; da, si eu cred ca scade imunitatea foarte mult...
nu are sens sa iei acum; daca ai fi vrut sa incerci, ar fi trebuit inceput mai inainte...

adriana bafta maine la ET!

jaguar si noi te pupam!

speranta va pup pe toti 3! dar mai apasat pe andrei!
ma bag si eu la excursie, nu scapati de mine!

Laura

18+

Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Bombi, felicitari pentru rozosinute, iti tin pumnii sa fie totul bine.

Samira, si Doamne ajuta!

Restul fetelor, sa stiti ca mereu ma gandesc la voi cu drag si va tin pumnii si verific mereu pe aici, sper si eu alaturi de voi sa aveti parte numai de rezultate pozitive si sa fiti mamici fericite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorenaflore spune:

Buna fetelor,

Aoleu Samira, dar totusi nu cred ca-l lasa sufletul pe Samiroiu sa-si dea pui... Dar totusi, cum a ajuns PK sa aiba 4 copii?
Drum bun! Sa nu te legene prea tare Samiroiu in barca!

Mami_vreau, sa dea Dumnezeu sa ai dreptate!

Oricum, hai sa facem un inventar a testelor de Mos Craciun, in ordinea cronologica a numerelor de pe tricou:
1. Ioana
2. Lore
3. Bombi
4. Samira
5. Adriana

Am mai uitat pe cineva?

LORI

Mergi la inceput

lorena lipseste din listuta maria!
careia ii tin pumnii!

Citat:
citat din mesajul lui maria81

maine am si eu ET, deci de Craciun o sa primim cadou cate un beta mareeee.

pup si Doamne ajuta

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Laura

18+

Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

asaaaaaaaa
ce bine ca ati fct recapitularea cu ordinea testelor, ca pierdusem siru, de 2 z sunt tare bulversata ca ioakim mananca fara banana, chestii normale, nu mai am combinatii de inventat si mi se pare strange.azi m-au durutara ovarele ca niciodata, abia le-am dovedit cu 2 supoz cu indometacin, alte 2 cu carpicon, 1 no spa de 80 si 1 nurofen forte, eram cu scobutilu si seringa pe noptiera, dar acu m-au mai lasat, si nush de ce, ca gravi nu am cum sa fiu, iar CM vine peste o sapt. oi fi racit.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

...ioakim mananca fara banana, chestii normale, nu mai am combinatii de inventat si mi se pare strange...

pe bune???? sarbatorim ca s-a pus ioachim pe mancat???

cat despre ovare, o fi ovulatie tarzie! ai grija!

Laura

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Samira, Doamne ajuta sa se lipeasca puisorul/puisorii si sa stea in burtica 9 luni!!!!
Bombi, sa auzim de un beta imeeeeeeens peste cateva zile!!!
Mami_vreau, imi place la nebunie poza ta. Sarcina usoara in continuare.
Ioana, Lorena, facem galerie non-stop pentru un beta pozitiv!!!!
Imi cer scuze daca am uitat pe cineva care este in "focuri", oricum
sa stiti ca va urmaresc in fiecare zi si ma rog ca fiecare dintre noi sa primeasca miracolul mult asteptat.
fetele cucuiete

Mergi la inceput