FIV in Ungaria 146

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorenaflore spune:

QiaoBing, nu stiu ce sa cred.... PK zice ca e normala balonarea. Acum nu prea stiu ce sa cred. Incerc sa ma reglez din alimentatie, dar degeaba.

LORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Lori, eu cred ca durerea de burta e de la bebei ca tu ai trecut deja de 2 saptamani de la punctie deci trebuia sa se simta de atunci daca era hiperstimulare. Dar eu zic ca un mic control ecografic nu ar strica sa nu ai cumva vreun rest de lichid in burtica...
In rest, nu stiu cand fac testul ca nu imi vine sa il fac de frica. deja ma gandesc ca de data asta nu stiu cum mai rezist daca va fi altfel decat pozitiv (vezi...nici nu imi vine sa pronunt cuvantul ala...)
Mi-e teama ca nu simt nimic cu exceptia celebrei tensiuni in sani pe care o am de obicei inainte de ciclu, si cu exceptia durerilor de burta pe care le am in general inainte de ciclu si de-astea
...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

girls, relax ca va faceti zilele mult mai grele asa!

balonarea e fff normala, si utrogestanul da senzatia asta , la fel si toate durerile pe care le aveti sau nu- ganditi-va ca ovarele sunt marite, presiunea e mare pe organism, iar in plus sunt si bebeii care se culcusesc

in rest nu va mai faceti ganduri de semnele pe care le aveti- probabil ca si voua v-a spus PK f clar ca nu exista semne, nici macar sangerarea daca apare nu inseamna nimic , doar BHCG-ul e important- care va doresc sa aiba valori cat mai mari!

bombi, ma bucur tare mult, sper din ttot sufletul sa fie bine pana la capat!

samira, sper sa puna 2, pt ca asta ar insemna ca sunt buni. quality first! si fii primitoare!

lorena, ioana - rabdare si relax!

Mergi la inceput

Multumesc cybele, sper sa nu fie hiperstimulare. Balonarea este singura constanta din cele 3 saptamani cat am stat la Budapesta si nu a aparut dupa punctie cum am inteles ca se intampla la hiperstimulare. Febra nu am avut. Asa ca nu vreau sa-mi fac griji inutile. Si daca ar fi o usoara hiperstimulare, ce ar fi de facut mai mult decat m-a sfatuit QiaoBing?
Fetelor, Pk in foaie spune sa fac Bhcg la 12 zile dupa transfer (punctia am avut-o luni pe 5 decembrie si transferul pe 10 decembrie), sa astept atat??????

LORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

daca poti, da
daca vrei mai devreme, ziua 14 de la punctie (19.12)
daca vrei foarte devreme, 17.12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joannaalx spune:

Buna fetelor. Vad ca e mare agitatie aici pe forum. Va doresc tutuor sa vi se indeplineasca visul de a fi mamici. Stie care ceva despre Llor? a nascut? am vazut ca alinuk e mamica fericita.
Sa aveti sarbatori frumoase si beta cat mai maaare.

Mergi la inceput

Mersi Bombi!

LORI

Mergi la inceput

Mami Samiruta, ce-ti fac cei trei iezi din burtica? Ce te faci daca o sa faci 3 fete cucuiete?????

LORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello girls

de azi sunt graviduta
am transferat un 8A1 si 2 6B2...au mai ramas la crescut 2 4A1.
sustinere am
-2 utrogestane dimineata
-prg inj la pranz
-Crinone seara

Clexane,femibion si Acifol
Magneziu si Nospa la nevoie

am mai facut azi dupa transfer o jumatate de Ovitrele.

Samiroiul meu e panicat ca am transferat 3...dar am preferat a-mi ascult instinctul.
spunea ca daca se prind 3 ...ii aduce unu lu PK la usa sa-l creasca el...ca doar mi-a caantat in struna cu transferul de 3 embrioni.

asadar...asta a fost!!!
noi am facut tot ce-am stiut si ce-am putut mai bine.
mai departe faca-se voia Domnului.
eu am sa sper,am sa-l rog pe Dumnezeu,cu smerenie si credinta sa zamisleasca pruncusor curat in pantecul meu.
am sa ma bucur de jumatatea mea,vom impodobi bradul,vom darui nepotilor multe cadouri si vom petrece cele mai frumoase sarbatori ever.
vor fi 2 saptamani minunate pe care vreau sa le savurez cu toata fiinta mea.

nu puteam sa ratam deschiderea de azi de la Aldi...asa ca am lasat si pe acolo o palarie de bani pe cadouri si nimicuri.
am facut masinaa barca.
de 2 ore tot cara la masina al meu.

va pup si va multumesc pentru toata sustinerea voastra.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Samira Doamne ajuta zanica!

Mergi la inceput