FIV in Ungaria 146
Raspunsuri - Pagina 13
5ab1na spune:
ohoho bombi nu fie deochi ce copii frumosi ai deja:) parca parca se aud cum colinda:)
bravos natiune
poporul de la PK ce face? samira sauna, masaj? pregatesti culcusul? celelalte fete - teste beta? bravos si cu Cel de sus inainte
QiaoBing spune:
bombi felicitari ! super-glue scrie pe tine.
samira bafta maxima azi.
ioana mama ei de durere in gat. pe mine nu m-a mai durut din copilarie, dar atunci stiu ca imi dadea mama cu albastru de metil (bleah!) dar imi trecea.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
ioana3110 spune:
Qiao, mi-am dat cu tantum verde si am luat pastilutze de-alea homeopate. Parca nu ma mai doare asa rau ca data trecuta.
problema e ca am intrat in depresie si mi-e teama de rezultat
aristica spune:
samiruta ma bucur ca te-ai rasfatat. D-abia te astept acasa.
bombi esti de vis!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
lorenaflore spune:
Ioana, mama ei de treaba! Fara depresie inca! Trebuie sa fim tari ca-i suparam pe micutii nostrii din burtica!Cand faci testul, pe 22?
Pe mine ma cam doare burtica si nu prea stiu de la ce. Am impresia ca de la mancarea astora mi-am cam iritat colonul, sunt balonata in continuare....
In rest, sunt optimista inca!!! Vreau sa cred ca o sa vina si Mosul!
Pentru gat mai incearca si galgara cu sare.Multa sanatate si capul sus!
Bombi, ma bucur pentru cei doi frumusei din burtica ta!!!! URA!!!! Vine Mosul!
Adipapazi, ce ne-am face fara incurajarile tale?
LORI
corinuka_g spune:
'neata!
bombi felicitari pentru "domnisoarele din burtica! sa fie tare lipicioase! pe bune, ai stat in porbagaj? intinsa?
samira bafta la ET! asteptam sa ne zice cati ai pus, 2 sau 3!!
ioana lasa depresia, te roooog! cuvantul de ordine la tine tre' sa fie optimism, sa te gandesti ca ai bebici in burtica si gata! lasa prostiile!
va pup, o zi faina!
bombi spune:
da, am rabatat jumatate din bancheta din spate si am stat intinsa cu capul pe bancheta si picioarele in portbagaj.
fetelor sinteti minunate cu incurajarile si bucuria voastra! Un brat de pentru fiecare!
Doamne-ajuta sa fie bine in continuare!
QiaoBing spune:
lorena vezi ca balonarea poate fi si de la o hiperstimulare. de la fetele care au patit-o stiu ca trebuie sa bei lichide multe, laptic, sa mananci oua.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)