FIV in Ungaria 146
Raspunsuri - Pagina 12
ioana3110 spune:
Fetelor , merci de sfaturi!
Deocamdata am luat Tantum verde spray de gat si pastile de-alea de zice Corinuka- homeopate - daca nu se estompeaza durerea pana deseara, o sa incerc sa iau
corinuka- fetita pe care ai visat-o tu, cred ca e a Samirei ca e mai aproape la culori :-))) Dar si a ta va fi la fel de frumushica, sunt convinsa!
Lori, si eu sunt obosita varza. Aseara cand am ajuns acasa de la serviciu, pe la 5 jumate, am bagat un somn de 2 ore aproape din picioare...nici nu m-am dezbracat bine :-)
sami, bafta la transfer! Sa fie cu lipici!
Si la fel si celorlate fete in plin proces!
aristica spune:
bombi ai 2 embrioni? arunci doua figurine si dispari? pai e frumos, mei????
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
violeta70 spune:
Samira felicitari pentru cei 5 embrionashi! Doamne ajuta maine la ET. Poate totusi iti baga 3.....
lorenaflore spune:
Sami, Adriana! Unde sunteti?
Samira, tin pumnii maine si te astept cu fiica ta sa-i cunoasca pe ai mei!
Norvegianco? Ce-ti fac pui la incubator?
LORI
bombi spune:
salutare,
acum am ajuns acasa impreuna cu 2 embrioni roz (pe bune): o morula si un blastocist 3BB.
drumul de intoarcere l-am facut (pe jumatate) in portbagaj pt a oferi comfort sporit domnisoarelor.
va multumesc tuturor celor care v-ati gindit la mine!
samira, adriana, sa va creasca mari si lipiciosi embrionii!
lorena, ioana, sa fiti cuminti sa va aduca Mosul cadoul mult-asteptat!
danylini, a crescut endo? ai facut transferul?
samira33 spune:
hello girls
bombi,felicitari pentru transfer.
Doamne-ajuta sa fie cu reusita.
io am fost la masaj si la sauna...am venit acasa aproape zburand asa de bine ma simt.
am facut un masaj pe cinste...o ora intreaga de masat din cap pana0n picioare cu uleiuri aromate si apoi 30 de minute de sauna de simt ca am eliminat tot stresul si toate toxinele din organism.
va pupizez ca imi pica okii de somn
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
olimpiadobre spune:
Buna,
Samira, bafta maine la embriotransfer! Poate stii mai bine daca la ora 2 cand am consultatie por sa recoltez sange pentru cariotip?
Ioana poti sa iei homeopate:Stodal, Homeovox, Homeogene(asa cum ti-au spus si petele).
Lorena,bine ai ajuns acasa!
olimpiadobre spune:
Aoleu ... ce-am scris. Scuze! Acum am ajuns acasa de la serviciu si am inceput sa vorbesc aiurea . Scuze inca o data!